یعنی وقتی یه امپ میزنه 100 وات منظور اینه که بهترین بازدهی این امپ در 100 واته درسته.
این امپر متر هایی که میگی لاله زار پیدا میشه ؟ چه فرقی داره با امپر متر های معمولی؟
یعنی وقتی یه امپ میزنه 100 وات منظور اینه که بهترین بازدهی این امپ در 100 واته درسته.
این امپر متر هایی که میگی لاله زار پیدا میشه ؟ چه فرقی داره با امپر متر های معمولی؟
Last edited by majid-p; 19-09-2009 at 13:18.
سلام دوستان عزیز
من میخوام یک هدیونیت بگیرم واسه ماشین ... حالا موندم چی بگیرم ... پایونیر 7000 هستش 210 تومن و 6050 هم شده 200 تومن...5150 هم 185 تومن میدادن و 5050 هم 160 تومن...
6050 که به این قیمت نمیرزه تازه کمیاب هم شده...قیمتهای امروز توی سورنا
7000 هم شنیدم سریهای که با 50 ختم نمیشن بعضی از شبکه های رادیو رو نمیگیرن...
5150 هم usb هماز جلو میخره که تنها عیبشه و از پشت نمیخوره...
5050 عیبش 3 تا اکولایزر بیشتر نداره...و کنترل ناقص تر....
حالا بنظرتون چی بگیرم؟؟ کدوم بیشتر می ارزه ؟؟کیفیت این هدیونیت ها همه یکیه؟
3 اکولایزر با 7 تا خیلی فرق داره؟؟من تنظیم بیس فقط واسم مهمه...
ممنون از اساتیدی که کمک میکتن و منتظرم
منم تقریبا مثل خودت خیلی بین این مدل ها دو دل بودم ولی تصمیم رو گرفتمبه نظر من 6050 بهترین گزینه است
سورنا گرون میگن
برو پشت شهرداری(توپخانه)
اونجا راحت با 180 - 185 گیر میاری
6050 رو میگم
سلام دوستان من یه دستگاه دی وی دی واسه مگان میخوام......از اون دستگاه هایی که مانیتور دارن.....زیاد نمیتونم خرج کنم یعنی محدودیت مالی دارم.....گفتن که مدل های چینی حول و حوش 200 300 تومن پیدا میشه...اونا رو توصیه میکنین؟یه دستگاه خوب حداکثر تا 500 تومان چیه.....یعنی بیشتر واسم اون مانیتورش مهمه.......
من بودم سراغ اون چینی ها نمیرفتم کیفیت ساخت پایین تصاویر بی کیفیت گارانتی درست و حسابی هم که نداره دورش رو یه خط قرمز بکش
ولی اگر میتونی تا 500 هزینه کنی برا خود دستگاه میتونی از پایونیر بگیری که کیفیتش عالیه
مثل AVH-P4050DVD 440t
AVH-P3150DVD 450t
فقط نمیدونم مگان جا برا نصب داره یا نه ؟ حواست به این هم باشه رو بعضی ماشین ها کنسولش راه نمیده مانیتور بذارن اگر میتونی 600 هزینه کنی از این مانیتور متحرک هاش بگیری که عالیه روشن میکنی مانیتور آسانسوری میاد بیرون
بازم اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن![]()
Last edited by fa13; 20-09-2009 at 19:22.
سلام
اگر منظورت از بازدهي EFFICIENCY هستش،كلا آمپهاي كلاس A/B به طور معمول بين 35%-55% بازده دارند.
مفهوم بازده اينه كه چه ميزان از توان ورودي،براي خروجي آمپلي فاير مورد استفاده قرار گرفته.
بازده به معناي توان نيست.ممکن است امپلی فایری توان 600وات RMS داشته باشد اما بازده و کارایی آن به 30 % هم نرسد !
كلا همه آمپرمترها ميان ميانگين رو نشون ميدن چون ما تو آمپهاي كلاس A/B هم فركانس متغير داريم و هم جريان .پس يه ميانگيني رو ميتونيم مشخص كنيم.تو كلاس D كه براي سابها استفاده ميشه مقادير بدست آمده به واقعيت نزديكتره.
من آمپر متري نديدم كه بتونه دقيق خروجي رو نشون بده .
همانطور كه گفتم بايد اسيلوسكوپ باشه وبس![]()
اين ضبطهاي مارشال چطورن؟ يكي ميگفت من كلي وقت دارم و خيلي خوب كار ميكنه با اينكه چينيه
سلام دوستان من 2 تا باند خوب ( با این قیمت 4 تا هم شد بد نیست ) برای پژو 206 میخام ...
قیمت هم حدودا" بین 100 الی 150 باشه ...
گزینه ها برای انتخاب :
1. سونی
2. پایونیر
3. جی بی ال
4. جی وی سی
قدرتشون خیلی بالا باشه + کیفیت + زیبایی
برای ضبط های فابریکشون که جدیدا" میذارن میخام ...
ممنون میشم !
Last edited by Vallio; 24-09-2009 at 12:15.
اگه قدرت واقعی از باند هات میخوای باید به فکر آمپ باشی
چون مثلا اگه 150 تومن هم پول یه جفت باند بدی زیاد توفیقی برات نمیکنه با یه جفت باند 70 تومنی چون قدرت مورد نیازشو تامین نمیکنی
در مورد باند هم از برند هایی که گفتی باید کنوود و سوند و ... هم اضافه کنی چون اسپیکر های خوبی دارن
اگه نخواستی آمپ ببندی (اصلا پخش خروجی آمپ داره؟؟) به فکر تو کنوود 718 رو طاقچه باش
یا میخوای باند ها توی جای فابریکشون باشن و از اونجا بخونن؟
حالا هر جور صلاحه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)