تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 306 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرکرکی که به نظرتون سالم هست در لیست ایگنور وارد کنید تا به اون کرک کاری نداشته باشه.

آویرا یکی بهترین آنتی ویروس هاست.

2 نکته:

1_ تشابه ساختاری و عملکرد کرک ها باعث میشه با ویروس ها اشتباه گرفته بشه.

2_ وقتی یک آنتی ویروس به یک کرک ویا پچ ایراد میگره شما متوجه نخواهید شد آیا واقعا این پچ ایراد داره یا خیر. بک دور برنامه هایی هستند که با این گونه کرک ها و پچ هایی که معلوم نیست توسط چکسی ساخته شده اند روی سیستم اجرا میشوند و هیچ علائم ظاهری ندارند.
    ببینید مراحل و رویه ای که انجام میدم رو براتون میارم:
    نسخه آخر و کامل این سکوریتی سوئیت رو نصب میکن
    اجازه اینکه خودش بعد از نصب یه اسکن کوتاه بکنه رو میدم
    بعد از اسکن کوتاه که چندتایی کرک رو قرنطینه میکنه مثل نمونه های ذکر شده که فعلا هیچی
    سیستم رو اسکن کامل میکنم
    نزدیک 30 تا کرک رو قرنطینه میکنه که eset و کسپر با آخرین آپدیت هاشون اصلا کاری باهاشون ندارن
    مثل یه آدم بیکار میشینم هی تک تک اونا رو ایگنور میکنم
    کرکها رو با وجود ریستور کردن از قرنطینه و ایگنور کردن باز اجازه دسترسی نمیده
    به محض ورود به فولدری که اون کرک هست هی فرت و فرت پیغام میده اونقدر که میخواد دیونت کنه
    سطح امنیتی و هوش مصنوعی هم رو کمترین حالت میزارم ولی تاثیر نداره و باز پیغام پسغام خودشو میده و به قرنطینه کردن ادامه میده
    پچ ها هیچ ایرادی ندارن با اینترنت سکوریتی های مختلف تست شدن

وقتی یه آنتی ویروس بیشعوری مثل آویرا راه به راه به چیزایی گیر میده که بقیه نمیدن اونوقته به فکر unistall ش میفتین
    تو سایت av-comparatives درصد خطای بالای این آنتی ویروس ذکر شده
    اگه تا شب راهی برای این موضوع پیدا نشه مجبورم پاکش کنم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

تعویض آنتی ویروس هم راهیه بلاخره.

کسایی که زیاد با کرک ها کار میکنند معمولا آویرا رو انتخاب نمیکنند.( اما امنیتی ویروسی که به سیستم میده بالاست )

تقریبا همین قدرت رو کسپرسکی داره. شما میتونید با کسپرسکی راحت تر باشید.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعویض آنتی ویروس هم راهیه بلاخره.

کسایی که زیاد با کرک ها کار میکنند معمولا آویرا رو انتخاب نمیکنند.( اما امنیتی ویروسی که به سیستم میده بالاست )

تقریبا همین قدرت رو کسپرسکی داره. شما میتونید با کسپرسکی راحت تر باشید.
    شما خودت هیچ کرکی رو سیستمت نداری؟
    نمیشه که
    کرک idm کرک babylon کرک powerdvd هر چی که حساب کی کنی کرک داره دیگه
    اگه راهی برای تنظیمات دقیقتر و advanced این آنتی ویروس وجود داشت که به اینجور مسائل گیر الکی نده بهتر بود
    حالا این جدای از تنظیم سطح امنیتی که برای دانلود هی باید اونو کم کرد دوباره زیاد کرد و ایناست
    من نمیدونم هی آویرا آویرا میکردن واقعا این بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    آویرا آنتی ویروسی که خیلی دوست داره پیغام و خطا بده

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

[QUOTE=alpha007;4876584]
    شما خودت هیچ کرکی رو سیستمت نداری؟
    نمیشه که
    کرک idm کرک babylon کرک powerdvd هر چی که حساب کی کنی کرک داره دیگه
    اگه راهی برای تنظیمات دقیقتر و advanced این آنتی ویروس وجود داشت که به اینجور مسائل گیر الکی نده بهتر بود
    حالا این جدای از تنظیم سطح امنیتی که برای دانلود هی باید اونو کم کرد دوباره زیاد کرد و ایناست
    من نمیدونم هی آویرا آویرا میکردن واقعا این بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    آویرا آنتی ویروسی که خیلی دوست داره پیغام و خطا بده

[/QUOTE]

من خودم آویرا استفاده نمیکنم.

شما به طور مثال میتونید حتی آویرا رو برای چند لحظه خاموش کنید بعد پچ بابیلون رو اجرا کنید.

خود کرک رو هم برای نگه داری zip کنید با پسورد نگه داری کنید.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شاید فایل هاتون واقعا مشکل دارن !
    با این سایت می تونید یک فایل رو با 41 آنتی ویروس مختلف تست کنید و نتیجه رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه تستی بکنید معلوم میشه قضیه چیه ...
    موفق باشید
    شما یک نگاهی به این سایت بکن ببین چه آنتی ویروس هایی این کرک ها رو ویروس نمیشناسن ، همونو نصب کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام دوستان.اپدیت افلاین نسخه 2010 اویرا چطوریه؟ من که هر کاری میکنم error میده!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید مراحل و رویه ای که انجام میدم رو براتون میارم:
    نسخه آخر و کامل این سکوریتی سوئیت رو نصب میکن
    اجازه اینکه خودش بعد از نصب یه اسکن کوتاه بکنه رو میدم
    بعد از اسکن کوتاه که چندتایی کرک رو قرنطینه میکنه مثل نمونه های ذکر شده که فعلا هیچی
    سیستم رو اسکن کامل میکنم
    نزدیک 30 تا کرک رو قرنطینه میکنه که eset و کسپر با آخرین آپدیت هاشون اصلا کاری باهاشون ندارن
    مثل یه آدم بیکار میشینم هی تک تک اونا رو ایگنور میکنم
    کرکها رو با وجود ریستور کردن از قرنطینه و ایگنور کردن باز اجازه دسترسی نمیده
    به محض ورود به فولدری که اون کرک هست هی فرت و فرت پیغام میده اونقدر که میخواد دیونت کنه
    سطح امنیتی و هوش مصنوعی هم رو کمترین حالت میزارم ولی تاثیر نداره و باز پیغام پسغام خودشو میده و به قرنطینه کردن ادامه میده
    پچ ها هیچ ایرادی ندارن با اینترنت سکوریتی های مختلف تست شدن

وقتی یه آنتی ویروس بیشعوری مثل آویرا راه به راه به چیزایی گیر میده که بقیه نمیدن اونوقته به فکر unistall ش میفتین
    تو سایت av-comparatives درصد خطای بالای این آنتی ویروس ذکر شده
    اگه تا شب راهی برای این موضوع پیدا نشه مجبورم پاکش کنم
    ببین دوست عزیز...من یک فایل پچ رو تو سایتی که رستمیانی عزیز معرفی کردن تست کردم .. نتیجه تست جالب بود تمام آنتی ویروسهای مطرح از جمله آویرا - بیت دفندر - مک آفی - اف سکیور - پی سی تولز - آواست - نورتون
    و ....اون فایلو ویروس شناختن الا کاسپرسکی
    . این برام جالبه که نمیتونم قبول کنم اینهمه آنتی ویروس مطرح با کلی سابقه و میلیونها کاربر در سطح جهان اشتباه کنن و فقط کاسپرسکی درست بگه... من کلی کرک و پچ روی سیستمم دارم و از آویرا استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم...شما اگه قبل از نصب پچ یا کرک آویرا رو غیر فعال کنی و بعد نصب فعالش کنی اتفاقی نمافته..
    در ضمن فکر نکنم توهین به محصولی که با زحمت شبانه روزی هزاران نفر و با مشقت فراوان تولید میشه و جزو بهترین محصولات امنیتیست کار درستی باشه... محصولی که در سر تاسر دنیا برا استفاده ازش مردم پول پرداخت میکنن تا شرکت سازندش سر پا بمونه و سیستمهای من و شما رو محافظت کنه رو شما مفت و مجانی استفاده میکنی تازه طلبکار هم هستی ؟؟؟ اصلا میدونستی اططلاح پچ و کرک در هیچ جای دنیا مثل ایران معنی نداره که اونا بخوان آنتی ویروسی تولید کنن که دل مشغولی شما رو برطرف کنه؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.اپدیت افلاین نسخه 2010 اویرا چطوریه؟ من که هر کاری میکنم error میده!!!
    چه اروری ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

پوشه اپدیت رو درست دریافت کردین ؟ اسم ها متشابه هتسند دقت کنید. خود آپدیت که کاملا شبیه به ورژن پیش هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

سلام دوستان .
    آوبرای من نمیدونم به چه دلیلی قسمت های mailguard و webguard متوقف شدن به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
    اگر یه بار پاکش کنم دوباره بنصبم درست میشه ؟!
    فکر میکنم از موقعی که مرورگر گوگل کروم رو نصب کردم اینجوری شد به نظر شما امکان داره ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •