ممنون ولی کار نمیکنه (اگه لازمه عکس بزارم).الان آنتی ویروسم رجیستر نشدست!اين كليد را امروز براي شما گرفتم.از اين تاريخ تا 3 ماه ديگه اعتبار داره.دانلود كنيد:
کمک.
ممنون ولی کار نمیکنه (اگه لازمه عکس بزارم).الان آنتی ویروسم رجیستر نشدست!اين كليد را امروز براي شما گرفتم.از اين تاريخ تا 3 ماه ديگه اعتبار داره.دانلود كنيد:
کمک.
سلام
پچ برای تبدیل KEY خراب به KEY سالم و همیشگی
Kaspersky Licenses Blacklist To Whitelist Forever
لینک دانلود :
سایز : 4497 KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش استفاده از PATCH (( برای شما طریقه استفاده به زبان انگلیسی را هم میزارم . آخه ترجمش از منه و ممکنه جاییش را اشتباه ترجمه کرده باشم ))
1. Before applying the patch go to kaspersky-Settings-Service and dissable Self-Defence option.
1: قبل از اجرای پچ برو به kaspersky > Settings > Service و Self-Defence option را غیر فعال کنید
2. Delete Any current key you install in kaspersky.
2: حالا Key های خرابی که نصب کردید را پاک کنید
3. Exit kaspersky by right click in the taskbar menu.
3: روی آیکون kaspersky در taskbar کلیک راست کنید و بار زدن EXIT از برنامه خارج شوید
4. copy patch in to kapsersky lab folder C:\Program Files\Kaspersky Lab.
4: حالا این PATCH را در جایی که kapsersky نصب هست کپی کنید . مثلا C:\Program Files\Kaspersky
5. Press Clean Button.
5: دکمه Clean را بزنید
6. Then click to Patch Kaspersky Internet security or Kaspersky Antivirus (depends on what is the version you installed in your computer KIS or KAV).
6: حالا PATCH را اجرا میکنیم . البته بر اساس ورژن و نوع kapsersky
7. Then exit the patch and Open kaspersky,enable self-defense option and apply a new key
7: حالا از PATCH خارج شوید و kaspersky را باز کنید و به قسمت تنظیمات بروید و self-defense option را که غیر فعال کرده بودید را دوباره فعال کنید و حالا یک Key جدید نصب کنید
موفق باشید
اين پچ همون پچی هست که من قبلاً معرفی کردم حتی آموزش کاربردش رو بصورت فايل PDF آماده کرده بودم ولی اين بچ برای نسخه 7.0 ميباشد، که شما گفتين از نسخه 5.0 استفاده ميکنيد!
دانلود پچ مربوطه:
دانلود آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
windows در درایو G نصب شده
واسه پچ کردن چیکار باید بکنم؟
یعنی به درد من نمی خوره؟اين پچ همون پچی هست که من قبلاً معرفی کردم حتی آموزش کاربردش رو بصورت فايل Pdf آماده کرده بودم ولی اين بچ برای نسخه 7.0 ميباشد، که شما گفتين از نسخه 5.0 استفاده ميکنيد!
کرک یا سریال یا یه چیزی که بشه Kaspersky Internet Security 8.0 رو باهاش فعال کنم می خوام .............
ممنون...........
درخواست من هم هست
چون كركی كه الان استفاده ميكنم تا 8 روز ديگه از كار ميفته( اون كرك رو از همينجا گرفتم
)
گفتم دوست عزيز:
شما ميتونی پچ رو در مسير نصب کسپر باز کنی و اجرا کنی ( البته امکان داره باز جواب نده،)،... متأسفانه مسير اين پچ طوری تنظيم شده که محصول رو بيشتر در درايو C جستجو ميکنه البته چون تست نکردم اين حالت رو ، اخطاری که ميده اصولی نيست!
شما اخطاری رو که ميده عکسش رو اينجا بگذارین
بر روی نسخه 5.0 تست نکردم ولی شايد کار کنه، که البته امکانش فکر کنم کم هست، درکل ميتونيد تست کنيد
قبلاً هم دوستان و من توضيح داديم، چون محصول 8.0 کسپرسکی فعلاً در حالت آزمايشی بسر ميبره برای همين برای محصولات آزمايشی، کرک مشخصی نيست، فقط چند کد هست اون هم با تاريخ اعتبار کم، پس تا وقتی محصول آزمايشی هست، دنبال کرک و کد مشخصی نگردين... در ضمن استفاده از محصولات آزمايشی بخاطر دارا بودن مشکلاتی اصلاً پيشنهاد نميشه، ديگه استفاده با خودتون هست!
Last edited by Markus; 03-06-2008 at 16:36.
key جديد كسپر اسكاي ورژن 7 تا تاريخ 2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين key تا سال 2007 كسپر شما بهش فرست داده مي شه كه هم آبديت بشه و هم 400 خورده اي به صورت free بتونيد ازش استفاده كنيد
موفق باشيد
پس چون شما تست کردن حتماً حرف شما صحيح هست
ممنون، ولی اين کد شما يکی دو ماهی هست که رفته تو ليست سياه!
البته به درد پچی که معرفی شده ميخوره چون تاريخ اتمام زيادی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)