تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 150 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اين كليد را امروز براي شما گرفتم.از اين تاريخ تا 3 ماه ديگه اعتبار داره.دانلود كنيد:
    ممنون ولی کار نمیکنه (اگه لازمه عکس بزارم).الان آنتی ویروسم رجیستر نشدست!
    کمک.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

پچ برای تبدیل KEY خراب به KEY سالم و همیشگی

Kaspersky Licenses Blacklist To Whitelist Forever

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایز : 4497 KB

آموزش استفاده از PATCH (( برای شما طریقه استفاده به زبان انگلیسی را هم میزارم . آخه ترجمش از منه و ممکنه جاییش را اشتباه ترجمه کرده باشم ))

1. Before applying the patch go to kaspersky-Settings-Service and dissable Self-Defence option.

1: قبل از اجرای پچ برو به kaspersky > Settings > Service و Self-Defence option را غیر فعال کنید

2. Delete Any current key you install in kaspersky.

2: حالا Key های خرابی که نصب کردید را پاک کنید

3. Exit kaspersky by right click in the taskbar menu.

3: روی آیکون kaspersky در taskbar کلیک راست کنید و بار زدن EXIT از برنامه خارج شوید

4. copy patch in to kapsersky lab folder C:\Program Files\Kaspersky Lab.

4: حالا این PATCH را در جایی که kapsersky نصب هست کپی کنید . مثلا C:\Program Files\Kaspersky

5. Press Clean Button.

5: دکمه Clean را بزنید

6. Then click to Patch Kaspersky Internet security or Kaspersky Antivirus (depends on what is the version you installed in your computer KIS or KAV).

6: حالا PATCH را اجرا میکنیم . البته بر اساس ورژن و نوع kapsersky

7. Then exit the patch and Open kaspersky,enable self-defense option and apply a new key

7: حالا از PATCH خارج شوید و kaspersky را باز کنید و به قسمت تنظیمات بروید و self-defense option را که غیر فعال کرده بودید را دوباره فعال کنید و حالا یک Key جدید نصب کنید

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

لعنت بر راپید !
    3 بار دانلود کردم یکبار اون آخرش قطع شد چون یک مدت دانلود رو نگه داشتم و کار مهم داشتم.
    لینک مستقیم ندارید.
    ممنون.
    اين پچ همون پچی هست که من قبلاً معرفی کردم حتی آموزش کاربردش رو بصورت فايل PDF آماده کرده بودم ولی اين بچ برای نسخه 7.0 ميباشد، که شما گفتين از نسخه 5.0 استفاده ميکنيد!

دانلود پچ مربوطه:
    کد:
    دانلود آموزش:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه salman24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اول اين که هيچ موقع کار درستی نيست که نرم افزار امنيتی رو در درايوی غير از ويندوز نصب کنيد، اگر هيچ برنامه اي رو در درايو ويندوز نصب نميکنيد، سعی کنيد نرم افزار امنيتی رو حتماً در مسير خود ويندوز نصب کنيد،
    در مورد کار نکردن پچ هم خاصيتش اين هست که فايل های مربوط رو در درايو نصب ويندوز پيدا کند،
    شما ميتونی يک کاری کنی البته امکان داره باز جواب نده،پچ رو در مسير نصب کسپر باز کن و اجرا کن،... البته اگه نشد ديگه بايد محصول رو پاک کنی و در درايو نصب ويندوز نصب کنی...
    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم
    windows در درایو G نصب شده
    واسه پچ کردن چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اين پچ همون پچی هست که من قبلاً معرفی کردم حتی آموزش کاربردش رو بصورت فايل Pdf آماده کرده بودم ولی اين بچ برای نسخه 7.0 ميباشد، که شما گفتين از نسخه 5.0 استفاده ميکنيد!
    یعنی به درد من نمی خوره؟

در آغاز فعالیت xboy_senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

کرک یا سریال یا یه چیزی که بشه Kaspersky Internet Security 8.0 رو باهاش فعال کنم می خوام .............
    ممنون...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کرک یا سریال یا یه چیزی که بشه Kaspersky Internet Security 8.0 رو باهاش فعال کنم می خوام .............
    ممنون...........
    درخواست من هم هست

چون كركی كه الان استفاده ميكنم تا 8 روز ديگه از كار ميفته ( اون كرك رو از همينجا گرفتم )

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    من هم همین مشکل رو دارم
    windows در درایو G نصب شده
    واسه پچ کردن چیکار باید بکنم؟
    گفتم دوست عزيز:
    شما ميتونی پچ رو در مسير نصب کسپر باز کنی و اجرا کنی ( البته امکان داره باز جواب نده،)،... متأسفانه مسير اين پچ طوری تنظيم شده که محصول رو بيشتر در درايو C جستجو ميکنه البته چون تست نکردم اين حالت رو ، اخطاری که ميده اصولی نيست!
    شما اخطاری رو که ميده عکسش رو اينجا بگذارین

یعنی به درد من نمی خوره؟
    بر روی نسخه 5.0 تست نکردم ولی شايد کار کنه، که البته امکانش فکر کنم کم هست، درکل ميتونيد تست کنيد

ممنون...........
    درخواست من هم هست

چون كركی كه الان استفاده ميكنم تا 8 روز ديگه از كار ميفته ( اون كرك رو از همينجا گرفتم )
    قبلاً هم دوستان و من توضيح داديم، چون محصول 8.0 کسپرسکی فعلاً در حالت آزمايشی بسر ميبره برای همين برای محصولات آزمايشی، کرک مشخصی نيست، فقط چند کد هست اون هم با تاريخ اعتبار کم، پس تا وقتی محصول آزمايشی هست، دنبال کرک و کد مشخصی نگردين... در ضمن استفاده از محصولات آزمايشی بخاطر دارا بودن مشکلاتی اصلاً پيشنهاد نميشه، ديگه استفاده با خودتون هست!
    Last edited by Markus; 03-06-2008 at 16:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

key جديد كسپر اسكاي ورژن 7 تا تاريخ 2009
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با اين key تا سال 2007 كسپر شما بهش فرست داده مي شه كه هم آبديت بشه و هم 400 خورده اي به صورت free بتونيد ازش استفاده كنيد
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    نه فقط بايد در درايو c باشه
    .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } .wysiwyg a:link, .wysiwyg_alink { text-decoration: none } .wysiwyg a:visited, .wysiwyg_avisited { text-decoration: none } .wysiwyg a:hover, .wysiwyg a:active, .wysiwyg_ahover { text-decoration: none } p { margin: 0px; } .inlineimg { vertical-align: middle; }
    پس چون شما تست کردن حتماً حرف شما صحيح هست

key جديد كسپر اسكاي ورژن 7 تا تاريخ 2009
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با اين key تا سال 2007 كسپر شما بهش فرست داده مي شه كه هم آبديت بشه و هم 400 خورده اي به صورت free بتونيد ازش استفاده كنيد
    موفق باشيد
    ممنون، ولی اين کد شما يکی دو ماهی هست که رفته تو ليست سياه!
    البته به درد پچی که معرفی شده ميخوره چون تاريخ اتمام زيادی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •