تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 229 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فقط فن آوا

همیشه سرعت ثابت ، نه بالا می ره نه پایین

من سه ساله مشترکشان هستم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جون هر کی دوست داری دروغ نگی چون من میخوام از دست صبا خودم را راحت کنم برم سراغ فن آوا.
    فقط یک سوال آیا باید بازم پول رانژه بدم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در تازه‌ترين سخنان خود، سرعت اينترنت در ايران را كافي دانسته و هيچ مشكلي را در اين زمينه وارد ندانسته بود.
    وي مدعي شده بود كه براي سرعت‌هاي بالاتر از 56كيلوبيت، حتي مشتري و خريدار هم وجود ندارد.

سليماني افزوده بود: «پهناي باند 128 كيلو بايت اكنون براي بسياري از سازمان‌ها بدون مشتري است و اين ميزان را شركت‌ها حتي نمي‌توانند به مشتريان عرضه كنند. سليماني افزود: پهناي باند 56 كيلوبايت براي مصارف و كاربران اينترنتي خانگي و دانشگاه‌ها حتي براي دانلود كتاب‌هاي 500 صفحه‌اي مناسب است.»

وي با اين سخنان خود، اين سرعت پايين را حتي براي «دانشگاه‌ها» نيز كافي دانسته بود.
    اين در حالي است كه در حال حاضر ارائه سرعت چندصدمگابيت و حتي گيگابيت براي دانشگاه‌ها و حتي عموم كاربران در كشورهاي پيشرفته مطرح است.

وزير ارتباطات در انتها افزوده بود: «با در نظر گرفتن 17 ميليون خانوار با لحاظ كردن ضريب نفوذ 30 درصدي اگر بتوانيم 12 كيلوبايت را به اين 30 درصد يعني 5 ميليون نفر برسانيم انقلاب عظيمي در عرضه اينترنت پرسرعت كرده‌ايم»
    منبع:روزنامه همشهری

وقتی وزیر ارتباطات همچین حرفی بزند دیگه نباید از شرکت هایی مثل صبانت انتظار کیفیت وسرعت بالا را داشته باشیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از تهران-شهرک غرب-رام رایانه تو اون پاساژ روبه رو میلاد نور!یعنی قرارداد رو لغو کنم؟اگه لغو کنم کدوم شرکت خوبه شاتل؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

!مرسی واقعا!500 تا!قربونشون برم!

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان حداقل برید اینجا اعتراضتونو بزنید:

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ما نمی تونیم کاری بکنیم چون اونا سرعتاشونو واقعی کردند.
    اونایی که استفاده کردن می دونن که سزعت کسی که 64 می گرفت با سرعت کسی که 512 می گرفت هیچ فرقی نداشت فقط سر ترافیک بود.خیلی توپ بود ولی حالا که سرعتا واقعی شده شرایط مثل همه ی شرکت های دیگه شده
    منظور از سرعت واقعی که شما میگی 5 کیلو در ثانیه آنهم با 128 است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که هنوز سرعتم توپه!!!البته اصفهان هستم.هر شب حدود 500 تا 700 مگ دانلود میکنم.انگار تهران افتضاح شده.نه؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من که هنوز سرعتم توپه!!!البته اصفهان هستم.هر شب حدود 500 تا 700 مگ دانلود میکنم.انگار تهران افتضاح شده.نه؟؟
    بابا من مشهدم سرعت شبانم هم خوب است روزانه افتضاح است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

از تهران-شهرک غرب-رام رایانه تو اون پاساژ روبه رو میلاد نور!یعنی قرارداد رو لغو کنم؟اگه لغو کنم کدوم شرکت خوبه شاتل؟؟
    به نظر من نه
    مثلا از کدوم شرکت میخوای بگیری؟
    الان میامگین سرعت دانلود من 27 کیلو بایت هست. (کرمانشاه) درسته اومده پایین ولی بازم خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جون هر کی دوست داری دروغ نگی چون من میخوام از دست صبا خودم را راحت کنم برم سراغ فن آوا.
    فقط یک سوال آیا باید بازم پول رانژه بدم یا نه؟
    نه عزیزم چرا دروغ ؟ من سه ساله مشترکشان هستم ، امروز هم زنگ زدم بهش گفتم می خوام بر گردم ، نماینده فن آوا هم گفت دیدی بهت گفتم این ها همش دروغ می گند . من اصفهان هستم و مرکز آزادی ، شما هر جا هستی اول تحقیق کن بعد سرویس بگیر . فن اوا اینجا داره تلفن ثابت بی سیم می ده چه برسه به پهنای باند . اینجا ISDP شده یعنی داره پهنای باند به ISP ها می فروشه ببینید :
    کد:
    دیگه این ها که تویه پهنای باند کم نمی یارند . به سایت اصلیش مراجعه کنید تا ببینید دو تا بانک بزرگ و خودروسازی کرمان سرمایه گذارش هستند . این ها درباره بودجه مشکلی ندارند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •