جون هر کی دوست داری دروغ نگی چون من میخوام از دست صبا خودم را راحت کنم برم سراغ فن آوا.
فقط یک سوال آیا باید بازم پول رانژه بدم یا نه؟
جون هر کی دوست داری دروغ نگی چون من میخوام از دست صبا خودم را راحت کنم برم سراغ فن آوا.
فقط یک سوال آیا باید بازم پول رانژه بدم یا نه؟
محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در تازهترين سخنان خود، سرعت اينترنت در ايران را كافي دانسته و هيچ مشكلي را در اين زمينه وارد ندانسته بود.
وي مدعي شده بود كه براي سرعتهاي بالاتر از 56كيلوبيت، حتي مشتري و خريدار هم وجود ندارد.
سليماني افزوده بود: «پهناي باند 128 كيلو بايت اكنون براي بسياري از سازمانها بدون مشتري است و اين ميزان را شركتها حتي نميتوانند به مشتريان عرضه كنند. سليماني افزود: پهناي باند 56 كيلوبايت براي مصارف و كاربران اينترنتي خانگي و دانشگاهها حتي براي دانلود كتابهاي 500 صفحهاي مناسب است.»
وي با اين سخنان خود، اين سرعت پايين را حتي براي «دانشگاهها» نيز كافي دانسته بود.
اين در حالي است كه در حال حاضر ارائه سرعت چندصدمگابيت و حتي گيگابيت براي دانشگاهها و حتي عموم كاربران در كشورهاي پيشرفته مطرح است.
وزير ارتباطات در انتها افزوده بود: «با در نظر گرفتن 17 ميليون خانوار با لحاظ كردن ضريب نفوذ 30 درصدي اگر بتوانيم 12 كيلوبايت را به اين 30 درصد يعني 5 ميليون نفر برسانيم انقلاب عظيمي در عرضه اينترنت پرسرعت كردهايم»
منبع:روزنامه همشهری
وقتی وزیر ارتباطات همچین حرفی بزند دیگه نباید از شرکت هایی مثل صبانت انتظار کیفیت وسرعت بالا را داشته باشیم.
از تهران-شهرک غرب-رام رایانه تو اون پاساژ روبه رو میلاد نور!یعنی قرارداد رو لغو کنم؟اگه لغو کنم کدوم شرکت خوبه شاتل؟؟
!مرسی واقعا!500 تا!قربونشون برم!
دوستان حداقل برید اینجا اعتراضتونو بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از سرعت واقعی که شما میگی 5 کیلو در ثانیه آنهم با 128 است؟
![]()
من که هنوز سرعتم توپه!!!البته اصفهان هستم.هر شب حدود 500 تا 700 مگ دانلود میکنم.انگار تهران افتضاح شده.نه؟؟
بابا من مشهدم سرعت شبانم هم خوب است روزانه افتضاح است
به نظر من نه
مثلا از کدوم شرکت میخوای بگیری؟
الان میامگین سرعت دانلود من 27 کیلو بایت هست. (کرمانشاه) درسته اومده پایین ولی بازم خوبه
نه عزیزم چرا دروغ ؟ من سه ساله مشترکشان هستم ، امروز هم زنگ زدم بهش گفتم می خوام بر گردم ، نماینده فن آوا هم گفت دیدی بهت گفتم این ها همش دروغ می گند . من اصفهان هستم و مرکز آزادی ، شما هر جا هستی اول تحقیق کن بعد سرویس بگیر . فن اوا اینجا داره تلفن ثابت بی سیم می ده چه برسه به پهنای باند . اینجا ISDP شده یعنی داره پهنای باند به ISP ها می فروشه ببینید :
دیگه این ها که تویه پهنای باند کم نمی یارند . به سایت اصلیش مراجعه کنید تا ببینید دو تا بانک بزرگ و خودروسازی کرمان سرمایه گذارش هستند . این ها درباره بودجه مشکلی ندارند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)