تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 204 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

داره خودمونی میشه mohsenzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    چند وقت پیش K850 دوستم یه شب دستم بود
    هر چی باهاش ور رفتم نتونستم عکس درست و حسابی تو شب بگیرم فکر کردم خرابه آخه فلش میزد ولی تصویر کاملا سیاه میشد
    حتی وقتی با نور اتاق هم فلش میزد تصویر رو سیاه میکرد .با خود صاحب گوشی که صحبت کردم گفت این مدلش اینجوریه !!
    من که هنوزم باورم نمیشه این گوشی با دوربین 5 مگا پیکسل اینقدر افتضاح عکس بگیره اگه اینجوری باشه که مفت هم نمی ارزه نظر شما چیه؟ این گوشی خرابه یا ذاتش اینجوریه؟ ببخشید حوصله گشتن تو تاپیک رو نداشتم که جوابم رو پیدا کنم لطف کنید جواب بدید .
    مرسی

داره خودمونی میشه sayrex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    IN THE NET

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    هر چی باهاش ور رفتم نتونستم عکس درست و حسابی تو شب بگیرم فکر کردم خرابه آخه فلش میزد ولی تصویر کاملا سیاه میشد
    حتی وقتی با نور اتاق هم فلش میزد تصویر رو سیاه میکرد .با خود صاحب گوشی که صحبت کردم گفت این مدلش اینجوریه !!
    من که هنوزم باورم نمیشه این گوشی با دوربین 5 مگا پیکسل اینقدر افتضاح عکس بگیره اگه اینجوری باشه که مفت هم نمی ارزه نظر شما چیه؟ این گوشی خرابه یا ذاتش اینجوریه؟ ببخشید حوصله گشتن تو تاپیک رو نداشتم که جوابم رو پیدا کنم لطف کنید جواب بدید .
    مرسی
    من این گوشی رو ندارم

و لی مسلما" این مشکل رو نمیتونین به همه ی کا 850 ها تعمیم بدید

3. این کاربر از sayrex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با کا850 وقتی میخوای تو اتاق عکس بگیری باید فلشش خاموش کنی و به دلیل اینکه فلشش نقطه ای هست عکس تاریک میشه ( البته واصل دور)
    ولی تو فاصله نزدیک عکس های فوق العاده و عالی ای میندازه وو میتونی نمونش تو این تاپیک ببینی

5. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    مرسی

من این گوشی رو دارم گوشی مشکل نداره تو حالت اوتو چون لرزه گیر فعاله تیره میکنه ولی اگه رو حالت نایت مود(Tiwnti Night املاش درست نیست ) بزاری نور فلاشو با نور محیط جمع میکنه و عکس میندازه دیگه تیره نمیشه این تیره شدن تو دوربین 8 مگا هم هست
    Last edited by vahidsport; 26-09-2008 at 01:14.

7. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed2000cc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    مرسی
    دوست عزیز کلاً فلاش های زنون موقع عکس انداختن نور محیط رو حذف می کنن و فقط تا هر جایی که نور خودشون روشن کنه تو عکس میفته، مگر اینکه اون وسیله تنظیمات خاصی داشته باشه. ربطی به دوربین یا موبایل خاصی هم نداره. اما نکته اینجاست که فلاش k850 ضعیفه و فقط تا دو سه متر برد مفید داره اینه که وقتی از یه محیط باز با فلاش عکس بگیری تقریباً همه جا سیاه میفته. البته تو حالت twilight portrait که دوستمون اشاره کرد تا حد زیادی این مشکل رفع میشه ولی رنگ تصویر به زردی متمایل میشه.
    یه مسئله دیگه هم هست و اون اینکه این گوشی بد و خوب داره. من خودم چند ماهیه k850 دارم و اصلاً ازش دوربینش راضی نیستم. آپدیت هم کردم باز همون جور موند. تا حالا فکر می کردم همه k850 ها این طوری هستن تا اینکه چند روز پیش k850 یکی از دوستام رو با مال خودم مقایسه کردم، اصلاً عکسش یه چیز دیگه بود! یعنی ایراد از گوشی منه که کلاً تار عکس میگیره. مثلاً لنزش خرابه یا یه ایراد سخت افزاری دیگه. جالب اینه که دوستم وقتی گوشیش رو خرید هندزفریش خراب بود و کیبردش هم به خوبی مال من نبود! مشخصات گوشی های سونی اریکسون روی کاغذ خوبه ولی اینکه چی میرسه به دستت کاملاً بستگی به شانست داره. جنس چینیه و بی کیفیت.

اما در کل باید بگم که دوربین این گوشی به غیر از فلاشش هیچ ایراد دیگه ای نداره (البته اگر نوع سالمش به دستتون برسه!!!!!)

داره خودمونی میشه hamed2000cc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    آقا ما يه تازه وارديم.
    تمام اين تاپيك رو خوندم .چقدر دوست داشتم كه با يه تير دو نشون بزنم يعني هم يه دوربين ديجيتال ساده داشته باشم و هم يه موبايل . ولي از اونجايي كه ميبينم K850 اينقدر در شب بد عكس ميگيره كمي دلسرد
    شدم (البت آونچه كه در اين تاپيك خوندم . حتي يك بار هم از اين موبايل استفاده نكردم) .لطفا" دوستاني كه در اين امر مخصوصا" دور بينش اطلاعات جديدي دارند در اختيارم قرار بدن . باتشكر
    دوستمون هم درست میگه، هیچ گوشی جای دوربین دیجیتال رو نمیگیره، گول مگاپیکسلش رو نخور

10. این کاربر از hamed2000cc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باتشكر از راهنماييهاي Corey و Hamed 2000 cc
    اصلا"همين موبايل كلنگي خودم رو نگه ميدارم و ميرم يه دوربين ديجيتال ميخرم .
    ولي خداييش گذشتن از K850 خيلي سخته . ميدونيد با چه اميدي اين تاپيك رو تا صفحه 118 خوندم .
    حالا يه مدت ديگه صبر ميكنم شايد باز هم اطلاعات شما دوستان ما رو از اين ترديد خارج كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

منم موافقم که دوربین گوشی به هیکل گوشی نمیاد.
    میتونم ثابت کنم که اگه با 3 مگا عکس بگیری و با k800 مقایسه کنی صد درصد کا 800 بهتر میگیره.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    فعلا" k850 موبايل مورد علاقه منه ولي تازگي W902 باظاهري بسيار زيبا اومده . آيا W902 ميتونه
    جايگزين خوبي براي K850 باشه . دوستان اگه از قيمت w902 اطلاعي داريد يا از كاراعي اون اطلاعي
    داريد بگيد تا ما هم بدونيم
    باتشكر

داره خودمونی میشه sayrex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    IN THE NET

پيش فرض

سلام
    فعلا" k850 موبايل مورد علاقه منه ولي تازگي W902 باظاهري بسيار زيبا اومده . آيا W902 ميتونه
    جايگزين خوبي براي K850 باشه . دوستان اگه از قيمت w902 اطلاعي داريد يا از كاراعي اون اطلاعي
    داريد بگيد تا ما هم بدونيم
    باتشكر
    فکر نکنم با وجود اینکه دوربین دبلیو 902 ...5 هست بتونه کمرا فون خوبی بشه

چون بیشتر یک موزیک فون هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •