این گوشی uiq هست و قابلیت ضبط مکالمه رو نمیده.یعنی هنوز برنامه ای براش نیست.
واسه این کار برید سراغ همون گوشی های نوکیا که بهتر هست.
این گوشی uiq هست و قابلیت ضبط مکالمه رو نمیده.یعنی هنوز برنامه ای براش نیست.
واسه این کار برید سراغ همون گوشی های نوکیا که بهتر هست.
سلام
دوستان من این گوشی امروز خریدم قیمت 295000 تومن
میخواستم بدونم چرا دو تا زبون بیشتر نداره
یکی نوشته
English uk
farsi
میخواستم بدونم گوشی دوستان مثل من دو زبون بیشتر نداره روی خود گوشی و دیگر اینکه این گوشی خیلی کمیاب شده
مبارک باشه.
زبانهای بیشتر رو میشه اضافه کرد.تاپیک رو مطالعه کنی آموزشش هست.
R9k009
میخواستم بدون ورژن نرم افزاری گوشی اپدیت هست ا باید اپدیت کنم
مدت مکالمه خود گوشی رو چطوری میشه در آورد
Last edited by userex; 22-01-2009 at 00:20.
عزیزم من فارسی نصب نکردم نمیدونم طبق اطلاعاتی که دارم جواب میدمدر مورد اون گیبور هم باید بگم که 1 بار هم * رو می زنی فقط انگلیسی نمی شه
یعنی مثلا دکمه ی 4 رو می زنی اول حذوف فارسی می اد و باید چند بار فشار بدی تا بعد به حروف انگلیسی برسه اینجوری برای شما هم؟؟؟
امیدوارم دوستان این سوال شما رو جواب بدن.
1.صفحه کلید خوبه و صدا نمیده و بد نیستدوستان سلام
من گوشیم کا810 هستش و باهاش راحتم ولی چون جاوا هست یک سری برنامه ها رو نمی تونم روش نصب کنم از جمله برنامه های ضبط مکالمه بدون بیپ
بعد از مشورت با دوستان در همین فروم رفتم ان 79 نوکیا گرفتم که خیلی پیشرفته است ولی مشکلی که باهاش داشتم این بود که اصلا با صفحه کلیدش راحت نبودم چون من زیاد اس ام اس می زنم و صفحه کلید ان 79 یک جوریه که موقع تایپ کردن و نوشتن اشتباه پیش میاد منظورم اینه که صافه و بین دگمه ها فاصله ای نیست و دچار اشتباه میشم
در ضمن من چون به کا 810 عادت کردم در ان 79 وقتی صفحه ی نوشتن پیام رو باز می کنم حروف رو کمی ریز می نویسه . البته یک گزینه هم داره که حروف رو کمی بزرگتر نشون میده ولی بخوبی سونی اریکسون کا 810 نیست . با وجودی که صفحه ی نمایش کا 810 کمی کوچکتر از ان 79 هستش ولی حروف رو موقع نوشتن پیام خیلی خوب نشون میده . واسه همین چون با صفحه کلید و همینطور پیام نوشتن در ان 79 راحت نبودم بردم پسش دادم هر چند که از کا810 خیلی پیشرفته تر بود ولی اصلا باهاش راحت نبودم یعنی در واقع باید بگم که با سونی اریکسون خیلی راحت ترم
دنبال یک سونی اریکسون می گردم که هم سیمبین باشه و کار با صفحه کلیدش واسه نوشتن پیام راحت باشه
دیدم که این مدل یعنی دابلیو 960 سیمبین هست واسه همین قبل از تصمیم برای خرید این گوشی دوسه تا سوال هست که ممنون میشم شما پاسخ بدین
1- کار با صفحه کلید دابلیو 960 و صفحه نوشتن پیام چطوره ؟
2- با توجه به نوع سیمبین دابلیو 960 خواهش می کنم این نرم افزار total recall 3rd ed رو روی گوشی نصب و اجرا کنین ببینین این نرم افزار اصلا روی این مدل قابل نصب و اجرا هست ؟ اگر روی این مدل قابل نصب هست لطفا تست کنید ببنید موقع ضبط مکالمه صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگر صدای بیپ شنیده بشه بدرد نمی خوره
این لینک این نرم افزار هست که ترایل هست و مال سایت همین برنامه است
کد:
در ضمن کیفیت صدا ( نه بلندی صدا ) و همینطور دوربین دابلیو 960 در مقایسه با کا810 چطوره ؟ دوربین رو می دونم که هر دو 3.2 مگاپیکسل هستند ولی نمی دونم کدوم بهتره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم که بدون تعصب پاسخ بدین
2. اصلا مکالمه رو با این گوشی نمیشه ضبط کرد (اصلا میخای چیکار؟)
3. من کا 810 نداشتم که بدونم....
Last edited by se-k750i; 22-01-2009 at 19:18.
کیفیت صدا و بلندی گوشی توپ حرف نداره
عمق باس این گوشی رو در هنزفری تو هیچ گوشی ندیدم
برای خودش هیولایی در موزیک است
با سلاممی خوام p1 یا w960 بگیرم، به نطر شما کدوم بهتره؟از نظر قیافه هر دو شو میپسندم.شنیدم که w960 , cpu ضعیف تر از p1 است..... درسته یا نه؟اگه قیمت این دو تا رو با گارانتی کامتل دارید ، چنده؟.......
Cpu هر دو یکی هست.208 مگاهرتز.
قیمت رو ندارم ولی باید ببینی چی میخوای از گوشی.
مشکلی که من با این گوشی دارم نبود دی پد هستش.
یه سوال دیگه این گوشی که الان 300 تومان قیمتش هست با هندسفری بلوتوث هستش؟قیمت هندسفری بلوتوث چنده؟دی اس 220
Ds 220 رو من یک مدت قبل قیمت کردم 60-70 بود قیمتش.ظاهرا دیگه نمیگذارن توی پک.واسه همین قیمتش کم شده.
دی پد میخوای باید بری سراغ g900&700
هرچند مشکلی ایجاد نمیکنه.شما هرکار بخوای انجام بدی با لمس صفحه سرعتر بهش میرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)