امیر الان بازی میکنی؟؟
بببخشید من اطلاعی از این قضیه ندارم اگر میشه توضیحی بدید !!![]()
خوب راست میگه دیگه تروریستن
![]()
اقا از من میشنوی اصلا نرو قسمت انلاین که همش chet هست
من همیشه یا 2 به 2 بازی میکنم یا 3 به 3
تو هر بازی حداقل یه نفر chet میزنه
بالاخره من تو این چند روز که بازی کردم ندیدم که کسی رو ببرم
----
هاماچی رو نصب کن بیا اینجا :
HG - Zero Hour
hamachi-games
مشکلی تو بازی کردن بود بگو
اینقدر میچسبه
میدوی بغل طرف بعدش بم
یا که با موتور حالش بهتره
آره Blizzard خیلی خوب Support میکنه ، برای WOW که چون مرتب داره ازش پول درمیاره ، کسی جرات نداره Cheat در اختیار دیگران قرار بده ، چون Blizzard از طرف شکایت میکنه .
پدر جان چه ربطی داره ؟ بازی پر از Lag و مشکلات دیگه هست ، EA هم موظفه که بازی رو کاملا Support کنه حداقل تا وقتی که داره مرتب میفروشه !
در ضمن اگر به خاطر مجموعه C&C طرفدار EA هستی که باید عرض کنم این مجموعه در اصل شاهکار و آفریده Westwood Studios هست ، که بعد از اینکه این شرکت با EA ادغام شد ، اکثر کادر اصلی اون از EA بیرون اومدن و شرکت Petroglyph رو تاسیس کردن .
البته من به شخصه هم بازی های EA رو دوست دارم و هم بازی های Blizzard رو ، همینطور بازیهای بسیاری از شرکت های دیگه که خیلی هاشون جدیدا وارد صحنه ساخت بازی های Strategy شدن و واقعا خیلی خوب کار میکنن .
سریال Original تو ایران به این راحتی ها گیر نمیاد ، البته هستند کسانی که برات بیارن ولی خیلی گرون تر تموم میشه تا اینکه آشنا داشته باشی از اونور برات بیاره .
بعد هم وقتی تو این مملکت که شما با 1000 تومان میتونی یه بازی Crack شده رو بخری ، یه بنده خدایی میره چهل - پنجاه هزار تومان خرج بازی Original میکنه ، برای چی باید سریالش رو بده به شما ؟
ببخشید .. هاماچی رو از کجا بگیرم /؟؟
خیلی باهاته عکسه اما تابلو آمریکایی هستش
![]()
مشکلی نداره علی جان امیدوارم امتحانات خوب باشه .
-------------------------------------------
حتما این کارو بکن من کاملا موافقم![]()
کسی نیست بیاد واسه بازی ؟ حوصلم سر رفت !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)