تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 1126 اولاول ... 19691091151161171181191201211221231291692196191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

مگه اطلاعاتت پريده كه ميخواي برش گردوني؟
    سلام:
    مثل اينكه متوجه نشديد درايو C من 30 مگ است و 28 مگش پر شده ولي وقتي تمام فايلهاي داخل درايو C رو (+ فايلهاي Hidden) انتخاب ميكنم و پروپرتيس ميگيرم ميزنه 14 مگ يعني 14 مگ اضافي پر شده دراكس بايد 14 مگ از داريوم پرشده باشه ولي 28 مگ پر شده حالا اين اشكال از هارد منه يا از ويندوزم ؟
    ممنون

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من هاردم مشکل پیدا کرده ، وقتی روشنش می کنم هی تق توق صدا میده سیستم یا بالا نمی آد یا در هنگام خوندن موقع بوت ارور میده یا وقتی به سختی بوت میشه و میریم توی ویندوز یا نمیره یا هر دوثانیه یک حرکت انجام میده مثلا ماوس رو میخوای ببری گوشه صقحه تیکه تیکه میره و... اصلا عجیب مشکل داره ، چیکارش کنم ؟ ویروسه ؟ بعضی موقع ها هم جدیدا صفحه آبی میاد که می دونم 100% از رم نیست . مشکل چی می تونه باشه ؟

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام:
    مثل اينكه متوجه نشديد درايو c من 30 مگ است و 28 مگش پر شده ولي وقتي تمام فايلهاي داخل درايو c رو (+ فايلهاي hidden) انتخاب ميكنم و پروپرتيس ميگيرم ميزنه 14 مگ يعني 14 مگ اضافي پر شده دراكس بايد 14 مگ از داريوم پرشده باشه ولي 28 مگ پر شده حالا اين اشكال از هارد منه يا از ويندوزم ؟
    ممنون
    ببين شما متوجه سوال من نشدي
    اگر چيزي از هاردديسكت نپريده پس احتياج به ريكاوري نداره

ظاهرا مگ رو اشتباه نوشتي گيگ درسته

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

من هاردم مشکل پیدا کرده ، وقتی روشنش می کنم هی تق توق صدا میده سیستم یا بالا نمی آد یا در هنگام خوندن موقع بوت ارور میده یا وقتی به سختی بوت میشه و میریم توی ویندوز یا نمیره یا هر دوثانیه یک حرکت انجام میده مثلا ماوس رو میخوای ببری گوشه صقحه تیکه تیکه میره و... اصلا عجیب مشکل داره ، چیکارش کنم ؟ ویروسه ؟ بعضی موقع ها هم جدیدا صفحه آبی میاد که می دونم 100% از رم نیست . مشکل چی می تونه باشه ؟
    مدل هاردديسكت چيه

يك بار با داس فرمت افديسكش كن
    اگر درست نشد احتمالا بدسكتور داره

براي رفع بدسكتور به پست هاي قبلي مراجعه كن

5. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    هاردی با مارک وسترن دارم که تا موقعی که به سیستم وصل باشد سیستم بوت نمیشود! یعنی وقتی سیدی بوت رو میگذارم سیدی بوت می شود ولی سریع صفحه سیاه میشود حتی ویندوزی که در هارد دیگرم دارم لود میشود ولی داخل نمیرود مثل زمانی که سیستم قفل شود.این مشکل از زمانی پیش امد که من برنامه ای رو در محیط داس راه اندازی کردم که از برنامه های شرکت سیمانتک بود فک میکنم که اشکالاتی از هارد گرفت و بعدش مثلا انهارو حل کرد که بعد از ریست کامپیوتر من هرکاری کردم نتونستم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم. البته مشکلی هم درقسمت کانکتوربرق دارم که نمیدونم از هارد است یا از کابل برق! در زمان کارکردن باسیستم هم چند بار شده که برق هارد قطع شده که من با تکان دادن کابل برق ان را وصل کردم! خیلی از موارد هم سیستم قفل شدودیگر راهی جز ریست نبود. البته من نکات اسلیو و مستر را هم رعایت میکنم ودر ستاپ هم هارد شناخته میشود ولی تازمانی که به سیستم وصل باشد من نمیتوانم سیستم را بوت کنم که به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم.لطفا بنده را راهنمایی کنید. با تشکر

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

با عرض شرمندگي از هاردم تو نرم افزار hdd tune تست گرفتم ازش عكس هم گرفتم مي خوام اينجا آپلودش كنم مي شه بگيد چه جوريه تو سايت آپلود ميرم عكس رو هم آپلود مي كنم ولي نمي دونم چطور اينجا بيارمش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یک هارد 80 گیگ ide دارم و مادربوردم ساتا هم ساپورت میکنه و میخوام برای دانلود آفلاین یک هارد 500 گیگ ساتا بذارم کنارش..

مشکلی بوجود نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

من یک هارد 80 گیگ ide دارم و مادربوردم ساتا هم ساپورت میکنه و میخوام برای دانلود آفلاین یک هارد 500 گیگ ساتا بذارم کنارش..

مشکلی بوجود نمیاد؟
    از لحاظ تئوري نه

از لحاظ عملي و تجربي
    هاردديسك 80 گيگت رو بزار كنار 500 گيگ ساتا داري
    سرعتت مياد پايين وقتي داري استفاده ميكني
    اگر خواستي ازش استفاده كني
    ويندوز رو بريز روي ساتا

يا علي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام
    هاردی با مارک وسترن دارم که تا موقعی که به سیستم وصل باشد سیستم بوت نمیشود! یعنی وقتی سیدی بوت رو میگذارم سیدی بوت می شود ولی سریع صفحه سیاه میشود حتی ویندوزی که در هارد دیگرم دارم لود میشود ولی داخل نمیرود مثل زمانی که سیستم قفل شود.این مشکل از زمانی پیش امد که من برنامه ای رو در محیط داس راه اندازی کردم که از برنامه های شرکت سیمانتک بود فک میکنم که اشکالاتی از هارد گرفت و بعدش مثلا انهارو حل کرد که بعد از ریست کامپیوتر من هرکاری کردم نتونستم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم. البته مشکلی هم درقسمت کانکتوربرق دارم که نمیدونم از هارد است یا از کابل برق! در زمان کارکردن باسیستم هم چند بار شده که برق هارد قطع شده که من با تکان دادن کابل برق ان را وصل کردم! خیلی از موارد هم سیستم قفل شدودیگر راهی جز ریست نبود. البته من نکات اسلیو و مستر را هم رعایت میکنم ودر ستاپ هم هارد شناخته میشود ولی تازمانی که به سیستم وصل باشد من نمیتوانم سیستم را بوت کنم که به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم.لطفا بنده را راهنمایی کنید. با تشکر
    ظاهرا توضيحاتت كامله
    من چيزي به ذهنم نميرسه
    ممكنه هاردديسكت دچار صدمه شده باشه

اينجوري شايد نتونم كمكي بهت بكنم

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

ببين شما متوجه سوال من نشدي
    اگر چيزي از هاردديسكت نپريده پس احتياج به ريكاوري نداره

ظاهرا مگ رو اشتباه نوشتي گيََگ درسته
    ديگه مگ گيگ فرقي نداره اطلاعات تمام هاردم پريده اطلاعاتي كه حداقل چهار سال طول كشيده تا جمع كنم !!!!!!!!!!
    دو روز پيش همون 1 گيگ فضا هم كه برام مونده بود شد 30 مگا بايت ديگه ويندوزو بالا نمويومد اگرم مييومد تا وارد ويندوز ميشدم گير ميكرد براي همين هاردمو وصل كردم به هارد داداشم و از ويندوز اون با پارتيشن مجيك از داريو D گيگ 10 به داريو ‍‍C اضافه كردم بعد هاردمو جدا كردم ولي ديگه ويندوزم بالا نيومد دوباره هاردمو با اون يكي هارد وصل كردم وقتي رفتم تو ماي كامپيوتر ديدم او شيش تا درايوم شده يك درايو روش كه كيليك كردم يك پيام اومد كه بايد فرمت بشه ديگه نميدونستم چيكار كنم يك بار با GetDataBack for NTFS كل هاردو ريكاوري كردم و كه يك ساعت طول كشيد بعد فقط فولدر خالي بهم داد هچ كدوم از اطلاتم رو باز يابي نكرد الانم دارم با O&O Disk Format Recovery اسكن ميكنم .
    چون من يك راهي جلوي پام بزاريد اگه با اينم نشه چه خاكي تو سرم كنم چهار سال اطلاعاتم ميپره
    هارد من 160 ساتاست از روز اول كه خريدم صدا ميداد يعني هاردم خراب بوده؟
    فقط زودتر جواب بديد دارم ديونه ميشم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •