من به دوستان عزیزم توصیه می کنم که اول اکثر cup ها رو بگیرند بعد برند تو master league چونکه اینجوری هوش مصنوعی بازی بالا میره و تازه بازی ها قشنگ و واقعی میشه و دیگه از برد های راحت خبری نیست
من به دوستان عزیزم توصیه می کنم که اول اکثر cup ها رو بگیرند بعد برند تو master league چونکه اینجوری هوش مصنوعی بازی بالا میره و تازه بازی ها قشنگ و واقعی میشه و دیگه از برد های راحت خبری نیست
Last edited by swamp; 09-11-2007 at 16:33.
در چند صفحه قبل؟دقیقا؟
مرسی خوب زودتر میگفتید من همش توی بازی را میگشتم ممنون
فکر نکنم اینجوری هم باشه من با 512 رم گرافیک 128 ati و سی پی یو 2.4 full روون دارم اجرا میکنم
میگم من میخوام این کارت گرافیکم رو عوض کنم(ATI X550) حالا اگه این گرافیک رو بخرم میتونم رو High بازی کنم
ATI Radeon HD 2600 XT 256MB
بقیه مشخصات سیستم
ram2*512 King
CPU 3 Full 1 M
min GA-8I945PLGE-RH
دوستان اگه رویHigh اجرا نمیشه نرم 155 هزار تومن بدم لطفا راهنمایی کنید(البته میخوام رون اجرا بشه نه که فریم فریم بشه) دیگه از پس خرج از اشغال کردم بیچاره شدم همشم در پیت بعد از یک ماه ک براش چیزی میگیرم
راستی من اینو روی لپ تاپ برادرم نصب کردم روی High اجرا میشد والی فریم میشد اما گرافیکش تقریبا دستم اومد خدایش زیاد با حالت نرمال که من حالا بازی میکنم فرقی نداره نمیگم تفاوت نداره ولی اتقدرا هم نیست
حالا موندم بخرم یا نه ؟؟؟!!! البته اگه مطمئن باشم رون وخوب اجرا میشه احتمالا بخرم
باتشکر
راستی پچ کامل بازی هنوز نیومده؟
یچه ها پچ لیگ برتر ایران نیومده واسش؟
نمی خواد دیلیت کنی با حالا شو یه فولدر جدا بساز کات کن تو اون کار نداره که![]()
به خاطر اینه که مثه قبل نمی تونی یلخی بخری باید پول بدی که 1000 تا بیشتر نداری باید حکش کنی![]()
فردا ؛ پس فردا ابزاری کگه تمام نسخه های این طوری رو حک میکنه (به طوری که میتونی پول مستر لیگت رو تا هر چی دوست داشتی ببری بالا برات میذارم؛ البته لذتش به بی پولی و کلافه شدن از دست بازیکنای در پیته)
خیلی ممنون درست شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)