سلام
کسی میدونه چرا گوشیم اهنگ های جدید رو که با حالت دیتا ترنسفر میریزم توش رو تو موزیک پلیر اد نمیکنه؟
10 بار فلشش کردم و تا دوباره آهنگ میریزم توش همون اش و همون کاسه
سلام
کسی میدونه چرا گوشیم اهنگ های جدید رو که با حالت دیتا ترنسفر میریزم توش رو تو موزیک پلیر اد نمیکنه؟
10 بار فلشش کردم و تا دوباره آهنگ میریزم توش همون اش و همون کاسه
Last edited by rooholla_86; 28-10-2008 at 18:56.
شاید روشی که میگم خیلی مسخره باشه ولی واسه من عملی شد ...
یه با آهنگها رو بریز بعد بدون اینکه اول بیای پورت رو استاپ کنی فیش یو اس بی رو بکش بیرون حالا گوشی ارور میده که بخاطر این کار مموریت نیاز به ریپیر داره یس رو بزن و مشکل حله!!!!!!
من خودم جواب گرفت:ی
روش مسخره ای به نظر میاد ولی میشه!
خوبه دیگه .
باتریn95 که یه روزم به زور می ره .
4روز تا یه هفته باتریت میره ناراحتی .
آقا دستت درد نکنه روبه راه شد
با چک ارور خود ویندوز انجام دادم.
من گوشیمو چند روز پیش واسه اینکه بدجوری قاتی کرده بود مستر ریست کردم .بعد از اون گوشی رو هر وقت که روشن میکنم نزدیک 10 دقیقه خود به خود میره رو istaling کنسل هم نداره آخرش هم ارور میده ...کسی میدونه چرا اینطوری شده؟یعنی همیشه بعد از روشن کردن باید 10 دقیقه منتظر بمونم؟
علتش به خاطر برنامه اي بوده كه هم روي مموري 8 گيگت بوده هم رو فون مموري...يعني الان با فرمت مموريت نصفه شده...هي ميخواد اجرا شه ارور ميده...
بايد يه بار كمپلت همرو فرمت كني....![]()
; فکر کنم گوشیت 2 گیگه.برو رمت رو فرمت کن یا اگه تونستی فایلی که برنامه ها در اون اینستال میشه رو پیدا کردی اونو خالی کن.
مرسی از راهنماییهاتون ولی خودم راهشو پیدا کردمو تو application installer چند تا برنامه not installed بود که اینستال هم نمیشد...همونا رو دیلیت کردم مشکل حل شد.(البته متاسفانه unidic هم که خیلی به دردم میخورد پاک شد )):
سلام مجدد. ببخشيد كه سؤالم رو تكرار مي كنم. آخه اين مطلب خيلي برام مهمه و كاربرد داره.
اگه با برنامه جانبي خاصي هم بشه اين كار رو انجام داد ،ا سم برنامه رو محبت كنيد.
شاد باشيد...
در قسمت کانتکت برید یک کانتکت جدید ایجاد کنید بعد برید از قسمت عکسها عکس مخاطب رو پیدا کنید و در اونجا option ,
و use image,assign to contact رو بزنید واسم اون مخاطب رو انتخاب کنید.
در قسمت کانتکت رو نام مخاطب option رو بزنید واین گزینه به شما اجازه میده نامهای بیشتری براش تعریف کنید
add detail
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)