تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 119 از 151 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت asdfghj67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من يه table افراد دارم كه يه فيلد رديف داره چطور ميتونم مقدار شماره هر ركورد رو بازخواني كنم و مقدار رديف رو برابر اون قرار بدم هدف من اينه كه اگه يكي از ركورد ها delete شد با استفاده از يك query مقادير رديف رو برابر مقدار شماره ركورد اون رديف قرار بدم كسي اگه اين رو ميدونه كمك كنه حياتي هستش!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رشتت چيه؟ صنايع يا مديريت ؟!
    اگه هنوزم مي خوايش بگو بزارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من يه table افراد دارم كه يه فيلد رديف داره چطور ميتونم مقدار شماره هر ركورد رو بازخواني كنم و مقدار رديف رو برابر اون قرار بدم هدف من اينه كه اگه يكي از ركورد ها delete شد با استفاده از يك query مقادير رديف رو برابر مقدار شماره ركورد اون رديف قرار بدم كسي اگه اين رو ميدونه كمك كنه حياتي هستش!
    سلام،

این جدول فیلد کلید اصلی (که عدد باشه) هم داره، مثلا ID ؟
    Last edited by mohammad96; 11-01-2011 at 13:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام،

این جدول فیلد کلید اصلی (که عدد باشه) هم داره، مثلا ID ؟
    نداره كليد اصليش كد ملي اونم text هست
    يه راهش اينه كه تو vb يه كد بزارم كه توي جدول مورد نظرم يه ستون auto number درست كنه و البته قبل از اون ستون قبلي كه همنام اين ستون جديد هست رو حذف كنه اينطوري به طور خودكار تمام ركورد ها به ترتيب شماره بندي ميشن
    اما مشكل در گزارش گيري هست چون من اونجا همه ي ركورد ها رو نميخوام بنابر اين باز شماره رديف به هم مي خوره
    البته خود report يه attribute با عنوان current record داره كه ميشه يه text box توش تعريف كرد كه تو هر سطر تكرار شه و مقدارشو برابر همون current record قرار داد اما اينطوري هر سطري رو كه انتخاب كني تمام مقادير سطرهاي text box مذكور برابر مقدار شماره اون ركورد قرار ميگيرند
    راه ديگش اينه كه يه كوري اپند بسازم كه اول ركوردهايي كه مي خوام رو توي جدول ديگه بريزه بعد همون ستون auto number رو بهش اضاف كنم اين جواب ميده منتهي بقول معروف قاشق رو دور گردن پيچوندنه
    يه بچه با مرام برنامه نويس اكسس اگه يه كد بده كه فيلد يا text box مورد نظر رو مقدار دهي كنه
    عروسيش جبران ميكنيم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نداره كليد اصليش كد ملي اونم text هست
    يه راهش اينه كه تو vb يه كد بزارم كه توي جدول مورد نظرم يه ستون auto number درست كنه و البته قبل از اون ستون قبلي كه همنام اين ستون جديد هست رو حذف كنه اينطوري به طور خودكار تمام ركورد ها به ترتيب شماره بندي ميشن
    اما مشكل در گزارش گيري هست چون من اونجا همه ي ركورد ها رو نميخوام بنابر اين باز شماره رديف به هم مي خوره
    البته خود report يه attribute با عنوان current record داره كه ميشه يه text box توش تعريف كرد كه تو هر سطر تكرار شه و مقدارشو برابر همون current record قرار داد اما اينطوري هر سطري رو كه انتخاب كني تمام مقادير سطرهاي text box مذكور برابر مقدار شماره اون ركورد قرار ميگيرند
    راه ديگش اينه كه يه كوري اپند بسازم كه اول ركوردهايي كه مي خوام رو توي جدول ديگه بريزه بعد همون ستون auto number رو بهش اضاف كنم اين جواب ميده منتهي بقول معروف قاشق رو دور گردن پيچوندنه
    يه بچه با مرام برنامه نويس اكسس اگه يه كد بده كه فيلد يا text box مورد نظر رو مقدار دهي كنه
    عروسيش جبران ميكنيم
    سلام،

خوبه که ایده هم کم نداری! ببین تو اکسس 2007 به بعد توی گزارش ها برای نمایش شماره ردیف اینجوری عمل میشه که: یه تکست باکس میسازی، تو Control Source اون مینویسی 1= و مشخصه Running Sum رو میکنی Over Group یا Over All . این از این. حالا اگه باز هم میخوای از جدولت یه RecordSource تو محیط VBA درست کنی و فیلد ردیف اونو تصحیح کنی، بگو تا کدش رو دراختیار بذارم. اگه کوئریی که از جدول درست میشه، تو قسمت criteria خیلی پیچیدگی نداشته باشه، یه روش دیگه هم به نظرم میرسه که اگه خواستی میگم (با استفاده از تابع DCount و وجود یک فیلد Auto Number ).

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام،

خوبه که ایده هم کم نداری! ببین تو اکسس 2007 به بعد توی گزارش ها برای نمایش شماره ردیف اینجوری عمل میشه که: یه تکست باکس میسازی، تو Control Source اون مینویسی 1= و مشخصه Running Sum رو میکنی Over Group یا Over All . این از این. حالا اگه باز هم میخوای از جدولت یه RecordSource تو محیط VBA درست کنی و فیلد ردیف اونو تصحیح کنی، بگو تا کدش رو دراختیار بذارم. اگه کوئریی که از جدول درست میشه، تو قسمت criteria خیلی پیچیدگی نداشته باشه، یه روش دیگه هم به نظرم میرسه که اگه خواستی میگم (با استفاده از تابع DCount و وجود یک فیلد Auto Number ).
    خودم اين رو مي دونستم فقط مي خواستم امتحانت كنم ببينم اين كاره هستي يا نه
    حالا اگه مي خواي رفيق شيم اون دو مورد بعدي رو هم(تابع DCount ) برا اطمينان بيشتر (لطفا) بگو!
    در ضمن ايده هاي من خيلي هم خلاقانه و عالي بود فقط يه خورده طولاني بود !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    خدمت کليه دوستان عزيز
    بنده در اصل کارم حسابداري وحسابرسي و بيشتر کارم بانک اطلاعاتي در مورد بحثهاي ماليه
    ولي برنامه هاي آماري مورد نيازم رو ميخوام اون جور که براي گزارشاتم مورد نيازاست تهيه وتنظيم کنم
    البته حتي تا طراحي فرمهاي چندگانه ، Text boxهايي که اطلاعاتي درمورد Combo هاي بخصوصي در فرم باشه رو نشون بده هم پيش رفتم ولي مثلا در مورد محاسبه دوتاريخ ، نوشتن حرفه اي ماکروهاي مورد نياز ، شرطهاي که از طريق VBEنوشته ميشند ، داشتن برنامه اي که بصورت گريد وار اطلاعات رو بگيرند و بتونيم اونا رو ويرايش کنيم ، داشت منوهاي فارسي که هر کدام عمليات به خصوصي را اکتيو کنه ،داشتن بانک اطلاعاتي هر سال مالي بصورت جداکانه ، فرم ورود به برنامه که بشه سال مالي رو انتخاب کرد و کدورمزکاربري داشته باشه ، توي يک Text Box نام کاربر فعال رو داشته باشيم و نام شرکت بصورت يک رشته اطلاعات در يک Text Box بصورت دائم تا زمان خروج از برنامه از يک طرف وارد واز شرف ديگه خارج بشه ميخوام فعاليت کنم که همه اينها با برنامه اکسس نوشته بشن
    به هر حال راهنمائي هريک از دوستان موجب بنده نوازي و بحث ومباحثه خواهد بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان محترم فقط خواهشي که دارم بحث ها رو خيلي ساده وروران بنويسيد چون زياد با عبارات تخصصي کامپيوتر آشنائي ندارم
    باز هم از همه دوستاي عزيز تشکر ميکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خودم اين رو مي دونستم فقط مي خواستم امتحانت كنم ببينم اين كاره هستي يا نه
    حالا اگه مي خواي رفيق شيم اون دو مورد بعدي رو هم(تابع DCount ) برا اطمينان بيشتر (لطفا) بگو!
    در ضمن ايده هاي من خيلي هم خلاقانه و عالي بود فقط يه خورده طولاني بود !
    اگه بخوای در محیط برنامه نویسی کار کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای راحتی کار تو نوشتن قسمت SELECT ، میشه اول کوئری مورد نظر رو ساخت و بعد کد SQL اون رو اینجا کپی کرد. اینجا ما فقط به فیلد ردیف نیاز داریم.

میشه فیلد ردیف رو در خود کوئری محاسبه کرد ( با فرض داشتن یک فیلد که ترتیب رکوردها بر اساس اون باشه و در اینجا فرض میشه اسمش ID باشه) : در قسمت expression فیلد در کوئری مون اینو مینویسیم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که بجای سه نقطه آخر اگه تو قسمت criteria کوئری مون شرایطی نوشتیم، اینجا هم باید اونو بنویسیم. اگه نه هم که هیچی، احتیاج به AND هم نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان محترم فقط خواهشي که دارم بحث ها رو خيلي ساده وروران بنويسيد چون زياد با عبارات تخصصي کامپيوتر آشنائي ندارم
    باز هم از همه دوستاي عزيز تشکر ميکنم
    با سلام و خوش آمد گویی ورودتون به سایت!

اگه سوالی بصورت موردی دارید بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •