mish Lotfan Javab Bedid?
??????????????????????????????????????
mish Lotfan Javab Bedid?
??????????????????????????????????????
چه جالب! پی ام سی یکی از مشکلات انجمن های پی سی ورلده؟؟؟![]()
من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
Last edited by apoosh; 21-04-2007 at 08:17. دليل: یک غلط املایی کوچیک!
بعضی از تاپیکهایی که شما توش پست دادین , به دلایلی ترش میشه! یا پستهاتون توسط مدیریت ادغام یا پاک میشه!
احتمالا بلای فوق سر پستهای قدیمی شما میاد که شما متوجه از بین رفتن پستهاتون نمی شوید!
در ضمن
اینقدر برای تعداد پستها جوش نزنید!![]()
دوست عزیز خوب مگه حتما باید بره تو ترش! خوب حتما پست شما پاک شده! وقتی هم پاک میشه از تعداد پستاتون کاسته میشه..............
![]()
به علاوه این دو موردی که دوستان گفتند ...شاید به خاطر این باشه که اون تاپیکی که توش پست دادید رفته به انجمن متفرقه ...من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
...موفق باشی...![]()
ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟
وا! شاید پستای قدیمی شما پاک شده! پستایی که شما آمارش از دستت رفته............ مطمئنا نمیتونه مشکل از vBulletin یا شمارنده ی سیستم باشه..........
موفق باشید![]()
شما آمار هزار تا پستتو داری؟
تازه یعنی هر روز هزار تا پستتو تو تاپیکهای مختلف چک میکنی؟
سلام ...
در مورد اخطار ها فعلا این توضیح رو از من داشته باشید ...
با توجه به تنظیماتی که ما تا الان اعمال کردیم اخطار ها به صورت اتوماتیک موجب بن شدن نمیشه
فقط درج در پرونده هست ولی میشه ازش استفاده کرد و بخاطر نقص مکرر قانون توسط شخص خاص اون شخص رو برای مدتی بن کرد! (به تشخیص مدیریت)
ممـنــون![]()
مـیـثــم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)