تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 360 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

mish Lotfan Javab Bedid?
    ??????????????????????????????????????

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

salam Bebakhshi 1 Soal? Man Koja Bayadsms Be Pmc.tv Bedam?
    چه جالب! پی ام سی یکی از مشکلات انجمن های پی سی ورلده؟؟؟

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
    Last edited by apoosh; 21-04-2007 at 08:17. دليل: یک غلط املایی کوچیک!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید...
    بعضی از تاپیکهایی که شما توش پست دادین , به دلایلی ترش میشه! یا پستهاتون توسط مدیریت ادغام یا پاک میشه!

احتمالا بلای فوق سر پستهای قدیمی شما میاد که شما متوجه از بین رفتن پستهاتون نمی شوید!

در ضمن

اینقدر برای تعداد پستها جوش نزنید!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز خوب مگه حتما باید بره تو ترش! خوب حتما پست شما پاک شده! وقتی هم پاک میشه از تعداد پستاتون کاسته میشه..............

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به علاوه این دو موردی که دوستان گفتند ...شاید به خاطر این باشه که اون تاپیکی که توش پست دادید رفته به انجمن متفرقه ...

...موفق باشی...

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟
    وا! شاید پستای قدیمی شما پاک شده! پستایی که شما آمارش از دستت رفته............ مطمئنا نمیتونه مشکل از vBulletin یا شمارنده ی سیستم باشه..........

موفق باشید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

شما آمار هزار تا پستتو داری؟

تازه یعنی هر روز هزار تا پستتو تو تاپیکهای مختلف چک میکنی؟

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    در مورد اخطار ها فعلا این توضیح رو از من داشته باشید ...
    با توجه به تنظیماتی که ما تا الان اعمال کردیم اخطار ها به صورت اتوماتیک موجب بن شدن نمیشه
    فقط درج در پرونده هست ولی میشه ازش استفاده کرد و بخاطر نقص مکرر قانون توسط شخص خاص اون شخص رو برای مدتی بن کرد! (به تشخیص مدیریت)

ممـنــون

مـیـثــم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •