من توی تنظیمات com_frontpage که ندیدم ..پس احتمالا باید دستکاری بشه ... که من بلد نیتسم
اطلاعی ندارم .. خودشون بیانو ورژن رو لطفا بگن ..
من توی تنظیمات com_frontpage که ندیدم ..پس احتمالا باید دستکاری بشه ... که من بلد نیتسم
اطلاعی ندارم .. خودشون بیانو ورژن رو لطفا بگن ..
میشه یکی فایل های فارسی ساز جوملا رو بزاره
هر دو نسخه (( فایل های فارسی رو میخوام )) نه جوملا فارسی که joomfa. o r g گذاشته
==
هم ورژن 1 و هم ورژن 1.5
توضیح اضافی هم اگر داره لطف کنین
==
در ضمن , من جوملا رو توی Parsehgig نصب کردم (( جوملا 1 )) , گاهی اوقات وقتی به عنوان مهمان میرم , عکس های Header و دکمه ها لود نمیشه
مشکل از چیه ؟؟
==
و یه چیز دیگه , وقتی میام جومفا رو با برنامه CuteFTP بزارم توی هاست های رایگان , یه سری از فایل ها ارور میده (( البته این مشکل رو با یکی از فایل های PHP 3 هم دارم )) اما توی جومفا خیلی از فایل ها ارور میده
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
من که دیگه عمرا از joomla استفاده کنم.
e107 رو عشق است
منظورت چیه ؟؟
نظر شخصی شماست !!
دعوت نامه نفرستادیم !![]()
بابا یکی بیاد جواب ما رو بده , دعوا نکنین
میشه یکی فایل های فارسی ساز جوملا رو بزاره
هر دو نسخه (( فایل های فارسی رو میخوام )) نه جوملا فارسی که joomfa. o r g گذاشته
==
هم ورژن 1 و هم ورژن 1.5
توضیح اضافی هم اگر داره لطف کنین
==
در ضمن , من جوملا رو توی Parsehgig نصب کردم (( جوملا 1 )) , گاهی اوقات وقتی به عنوان مهمان میرم , عکس های Header و دکمه ها لود نمیشه
مشکل از چیه ؟؟
==
و یه چیز دیگه , وقتی میام جومفا رو با برنامه CuteFTP بزارم توی هاست های رایگان , یه سری از فایل ها ارور میده (( البته این مشکل رو با یکی از فایل های PHP 3 هم دارم )) اما توی جومفا خیلی از فایل ها ارور میده
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
سلام دوست خوبم . ممنونم از توجهت .
اما راستش این کار رو قبلا انجام دادم و نتیجه نگرفتم و فکر می کنم دلیلش هم تنظیمات هاستینگم هست . در واقع در هاستی که دامین من رو ثبت کرده ، اولویت اجرای صفحات به index.php داده شده . به همین دلیل وقتی index.html رو قرار میدم ، باز هم همون index.php اجرا میشه . به خاطر همین می خواستم از طریق دستکاری فایل htaccess ، تنظیمات دلخواه خودم رو به هاستم اعمال کنم .
فقط نمی دونم اون کد ها رو کجای فایل htaccess باید قرار بدم .
اگه شما یا باقی دوستان که وارد هستند لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم .![]()
از وقتی که قرار دادین ممنونم /
تا بعد ...
از سايت joomla.ir هم مي توانيد دانلود كنيدمیشه یکی فایل های فارسی ساز جوملا رو بزاره
همچنين مي توانيد بديد براتون اختصاصي فارسي كنند !
مطمئنا از هاست هستشدر ضمن , من جوملا رو توی Parsehgig نصب کردم (( جوملا 1 )) , گاهی اوقات وقتی به عنوان مهمان میرم , عکس های Header و دکمه ها لود نمیشه
مشکل از چیه ؟؟
چون جوملا هيچ مشكلي نداره
بهتره يك هاست با پهناي باند كم كه ارزون هست بخريد
تا راحت بشويد
فايل ها را تك تك مي فرستيدو یه چیز دیگه , وقتی میام جومفا رو با برنامه CuteFTP بزارم توی هاست های رایگان , یه سری از فایل ها ارور میده (( البته این مشکل رو با یکی از فایل های PHP 3 هم دارم )) اما توی جومفا خیلی از فایل ها ارور میده
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
خب همون فايل زيپ را ارسال كنيد
حجمش هم 2 مگا بايته
بعد روي هاست فايل زيپ را باز كنيد
به همين راحتي
چون اين فايل يك مقدار حساسه بهتره از مدير هاستتون بپرسيدسلام دوست خوبم . ممنونم از توجهت .
اما راستش این کار رو قبلا انجام دادم و نتیجه نگرفتم و فکر می کنم دلیلش هم تنظیمات هاستینگم هست . در واقع در هاستی که دامین من رو ثبت کرده ، اولویت اجرای صفحات به index.php داده شده . به همین دلیل وقتی index.html رو قرار میدم ، باز هم همون index.php اجرا میشه . به خاطر همین می خواستم از طریق دستکاری فایل htaccess ، تنظیمات دلخواه خودم رو به هاستم اعمال کنم .
فقط نمی دونم اون کد ها رو کجای فایل htaccess باید قرار بدم .
تا به مشكل برنخوريد
بعد چرا مي خواهيد صفحه اول را عوض كنيد ؟
بر و بچز سلام ، من تا 13 تیر می خوام سایتو آپ کنم من یه هاست توپ گیر آوردم که قیمتاش ارزونه خدماتش بالاست مثلا پهنای باند نا محدود می ده و .... فقط لینوکس قیمت ویندوزاش زیاده می خوام ببینم جوملا با وین بهتر کار میده یا با لین ؟ ممنون ( 300 مگ می خوام بگیرم )
راستی این جوملا 1 چقدر توپ تر از 1.5 مه یه سال دارم وفتمو با 1.5 تلف می کنم ، حیف اون همه وقت طلایی !
سلام محسن جان .چون اين فايل يك مقدار حساسه بهتره از مدير هاستتون بپرسيد
تا به مشكل برنخوريد
بعد چرا مي خواهيد صفحه اول را عوض كنيد ؟
خب مشکلی هم براش پیش بیاد ، از محتویاتش بک آپ دارم و دوباره میتونم به حالت اول برش گردونم .
راستش به مدیریت هاستمون فعلا دسترسی ندارم . این سایت برای یه شرکت هست که تصمیم داره برای صفحه اول یه Flash Intro بذاره . به همین دلیل میخوام تغییرش بدم و index.html رو در اولویت اجرا قرار بدم .
بهرحال کد هایی رو که میخوام داخل htaccess قرار بدم در این پست نوشتم :
اگر شما میدونید چطور باید اینها رو وارد این فایل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس از توجهتون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)