تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 949 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

اگر پورتت 256 باشه سرعت دانلود شبانت بايد بين 28تا32 در نوسان باشه با اين حساب هر ساعت بايد بتوني حدود 80مگ بگيري يعني اگر سرعتت روي همين رنج بشه از ساعت2تا5 صبح حدود 400مگ يكم بالاتر يكم پايينتر بايد بتوني بگيري
    چرا تا 5 صبح حساب کردی /؟
    ضمنا اگه میانگین 30 بگیریم هر ساعت میشه حدود 100 مگ دیگه

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

چرا تا 5 صبح حساب کردی /؟
    ضمنا اگه میانگین 30 بگیریم هر ساعت میشه حدود 100 مگ دیگه
    عزيزم 30 نميتوني حساب كني چون ميانگين سرعتت 26تا30 هست درسته ؟ در اينصورت ساعتي همون حدود 100 مگ ميتوني بگيري درسته تقريبا
    اون 5 هم از اينجا اومد كه بين ساعت 2تا7 صبح 5 ساعته اشتباه تايپي بودش
    حالا به نظر شما اگر پورتی باز نباشه مشکلی بوجود میاد؟

متوجه نشدم منظورتونو

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

عزيزم 30 نميتوني حساب كني چون ميانگين سرعتت 26تا30 هست درسته ؟ در اينصورت ساعتي همون حدود 100 مگ ميتوني بگيري درسته تقريبا
    اون 5 هم از اينجا اومد كه بين ساعت 2تا7 صبح 5 ساعته اشتباه تايپي بودش
    [[/SIZE]
    من سرعتم تقریبا از 28 هستش تا 36

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورم در تنظیمات مودم هست.
    اسکن کردم پورتی باز نبود!

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرم باید مثل شاتلی ها تو فروم ها یه بیانیه پخش کنیم همه با هم برای اعتراض از شرکت بزنیم بیرون
    اینجور شرکت های مزخرف تا دلتون بخواد هست پس همون بهتر که به پارس آنلاین یا شاتل کوچ کنیم .
    موافقم خراب
    شما بگو از کجا شروع کنیم بریم شروع کنیم

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

آقای gtaexcess اگر کسی پورتش روی یک مگ ست شده باشه سرعت دانلودش توی شبانه و درحالت عادی چقدر باید باشه؟

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام دوستان
    من از فن آوا اشتراک گرفتم ولی چند روزه که IP/ISP من از فن آوا به آزادنت رسانه تغییر کرده !!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!؟!؟؟! اون برام مسئله ای نبود تا این که دیدم از دیروز تا حالا سرعت دانلود من که 512 یعنی به عبارتی 58 کیلوبایت در ثانیه بود اومده پایین و شده 256 و یا به عبارتی 30 کیلوبایت بر ثانیه !!!!!!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟ باید چکار کنم تا مشکلم حل بشه ، به شرکت زنگ زدم میگن سرعتت درسته !!!!!!!! آدم کلافه میشه از دست اینا !!!!!!!!!!!!!! بهم میگن مشکل از سروریه که داری دانلود میکنی !!!! من هم برگشتم بهشون گفتم مگه سرور قوی تر از رپیدشیر پرمیوم هم داریم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه پیچوندند !!!!!!!!!!! کسی میدونه من کجا باید از دست اینا شکایت کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    اصلاً همین کارشون که بدون اطلاع من آی اس پی من رو تغییر دادن کار غیر قانونی هست ، من میخوام از دستشون شکایت کنم ، لطفاً راهنمایی کنید ، بقیه دوستان هم چک کنند ببینند ISP اونا هم تغییر کرده یا نه.
    منتظر جوابتون هستم رفقا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

موافقم خراب
    شما بگو از کجا شروع کنیم بریم شروع کنیم
    شنیدین یه ضرب المثلی رو که میگه :

" اینا همه سر و ته یه کرباسن ؟! "

در مورد همین شرکت ها گفته شده دیگه !

داره خودمونی میشه DAVOOD24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

این فن آوا با این سرعتش گند زده تازگی هم که بد تر شده مخصوصا تو کرج که 2 تا آدم نادون نشستن تو نمایندگی .....

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

8 جون هر کسی که دوست دارین کمک کنید ، دارم بالا میارم !!

این فن آوا با این سرعتش گند زده تازگی هم که بد تر شده مخصوصا تو کرج که 2 تا آدم نادون نشستن تو نمایندگی .....
    سلام
    مگه از پارسی نت کرج گرفتی ؟
    اگر منظورت اون دوتا آدمک توی پارسی نت هست ، حرفت تأیید میشه !!!
    باور کن این دوتا خود پت و مت هستند !!!!!!!!!!!!!
    البته من الان اومدم تهران و از نمایندگی فن آوا به اسم کیانت دارم سرویس میگیرم .
    تا 2 هفته پیش همه چیز عالی بود ، ولی از دو هفته پیش دقیقاً این مشکلات به وجود اومد که منتظر پاسخ دوستان و مخصوصاً gta عزیز هستم که واقعاً داره برای بچه های این فروم وقت میگذاره ، این حرف رو با خوندن چندین صفحه از این تاپیک دارم میگم.

مشکلات :
    1- من هر چند روز یه بار کلاً آی پی خودم رو چک میکنم ، چون با آی پی زیاد کار دارم.
    حدود 2 هفته پیش بود که رفتم توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که مثل همیشه یه نگاه به آی پی خودم بندازم !!!
    اما با کمال تعجب دیدم IP من از 95.38.43.xxx به 80.253.158.xxx تغییر کرده !!!!! همچنین دیدم IsP من از fanava group به azadnet resaneh تغییر کرده !!!!!!!!!!! این قیافه من توی اون لحظه بود :
    بعد از چند دقیقه که کلاً اینجوری شده بودم :
    این تازه شروع مشکلات بود ، از این به بعد توی یک سری از سایت های دانلود که میرفتم ، آی پی من رو به جای adsl ، دایال آپ شناسایی میکردند و میگفتند که باید با اینترنت هوشمند وصل بشی تا اجازه دانلود نرم افزار ها رو داشته باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از کلی مکاتبه با مدیر این سایت ها مشکل حل شد .

همچنین کلی مشکل دیگه برای حساب های بانکی alertpay و لایبرتی ریزرو من به دلیل تغییر آی پی به وجود اومد که پدرم رو درآورد تا درستش کنم !!!!!

آقا من کم کم داشتم به این مشکل عادت میکردم که بد بختی من از دیشب شروع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مشکل شماره 2 :
    2 - از دیشب تا همین الان سرعت دانلود من از 60 به 30 نزول کرده !!!!!!! یعنی سرویس من که 512 هست ، شده 256 !!!!!!!!!!!! این در حالیه که در صفحه تنظیمات مودم up stream من هنوز همون 512 هست و عوض نشده .
    تو رو خدا نگین مشکل از سیستم خودته یا از سیم کشی و و یا از سرور دانلود !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چون ،سیستم و سیم کشی ساختمون و محله و مخابرات و اینا ، هیچ فرقی با چند روز قبل که مشکلی وجود نداشت نکرده !!!!!!!!!!!
    همچنین سرور دانلودی که برای تست انتخاب کردم اینا هستند :
    سرور سایت وطن دانلود
    سرور سایت میهن دانلود
    سرور دانلود سایت رپیدباز (اشتراک پولی)
    سرور اکانت پرمیوم رپیدشیر (این آخری دیگه هیچ حرفی باقی نمیگذاره !!! مگر این که شما یه سرور قوی تر از این آخری سراغ داشته باشین)

از دوستانی که علت این مشکلات رو میدونند خواهش میکنم راهنمایی کنند که برای حل مشکل باید چکار کنم ، چون با پشتیبانی 88338833 که تماس میگرفتم میگتند که مشکل از اونها نیست.
    دوماً این که از بقیه بچه ها هم تقاضا دارم آی پی خودشون رو چک کنند ببینند همین بلا سرشون اومده یا نه ، یعنی isp اونا هم به آزادنت رسانه تغییر کرده یا نه ؟!

ای عکس هم همین الان گرفتم با دیدن این عکس به عمق فاجعه ای که برای من پیش اومده پی ببرید :

حالم داره از این سرعت کم بد میشه !!!!!

یه بار دیگه میگم :
    من از نمایندگی فن آوا گرفتم ، اسم نمایندگی کیانت هست یوزر نیم من با k446 شروع میشه
    منطقه مخابراتی شهید طبری تهران هستم
    یعنی منطقه 5 تهران
    پیش شماره خطم : 446

یه سوال دیگه هم داشتم :
    چرا نمایندگی های فن آوا ، از خود فن آوا ارزون تر میدن سرویس هاشون رو ؟
    مثلاً من الان برای سرویس 512 یک ماهه ، با 2 گیگ حجم ترافیک دارم 13500 تومان پول میدم
    ولی اگر یه چیزی شبیه این از خود فن آوا بگیرم باید حداقل 20000 تومان پول بدم !!!!؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •