سلام دوست من
با abgx360 تست کن ببین پچ شدس یا نه؟
سلام دوست عزیز
مبارکت باشه
1-بله باید آپدیت کنی(اگه طرف آپدیتو برات نریخته باشه)،و اگه کنسولت ال تی 3 روشه با خیال راحت آپدیت کن-کپی خورت نمیپره
2-فقط آنلاین نمیتونی بزنی.همین![]()
سلام دوست من
با abgx360 تست کن ببین پچ شدس یا نه؟
سلام دوست عزیز
مبارکت باشه
1-بله باید آپدیت کنی(اگه طرف آپدیتو برات نریخته باشه)،و اگه کنسولت ال تی 3 روشه با خیال راحت آپدیت کن-کپی خورت نمیپره
2-فقط آنلاین نمیتونی بزنی.همین![]()
ممنون از راهنمایی شما
بچه ها سلام لطفا یکی کمکم کنه
من یه اکانت 1 ساله Gold خریدم یه هفته اس !
تو این یه هفته راحت FIFA آنلاین بازی میکردم تا اینکه دو روز پیش من بازی رو Install کردم رو کنسول (برنرمکسه دیسکم)
فرداش که اومدم بازی کنم, راحت به Xbox Live وصل شدم اما وقتی میرم تو بازی و میخوام برای مثال Head to Head بازی کنم (یا قسمتای دیگه که مربوط به آنلاین هست) بهم پیغام میده که
Profile شما اجازه نداره کانکت شه و به سرورا و این حرفا ...
رفتم کل Save آی فیفامو پاک کردم که مثلا یه اکانت Origin دیگه بسازم و این حرفا, ولی فایده نداشت, ینی اکانتم همون اکانته و پاک نمیشه !
راه کارش چیه؟ چیکار کنم ؟ :(
ویرایش: راستی بازی رو هم پاک کردم, افاقه نکرد!
salam دوست عزیز
فکر کنم برای آنلاین بازی کردن فیفا نیاز به پوینت داری(البته الان پوینت تبدیل شده به پول رایج کشوری که انتخاب کردی)
اون چند باری هم که بازی کردی احتمال خیلی زیاد نسخه ی تریال 2 روزه گذاشته که فقط 2 روزش مجانیه و بعد از دوروز باید پوینت بگیری![]()
آها
آقا من آمریکا رو واس گلدم ورداشتم, ینی یه اکانت دیگه بسازم؟ ایندفه کجارو وردارم که به این مشکل بر نخورم؟
اونوخ یه سوال دیگه! من اگه اکانتمو ول کنم و برم یه اکانت دیگه بسازم مگه میتونم این کد Redeem گلدی که دارم رو دوباره رو اون اکانت ازش استفاده کنم؟
از یه کد فقط یه بار میتونی استفاده کنی.الان که برای آمریکا زدی باید تا 1 سال آینده با همین آمریکا بازی کنی.
خیلی ممنون متوجه شدم, لطفا یه چنتا کشوری که نیاز به این Pointها رو ندارن هم بگین, ممنون
یه سوال دیگه اینکه این پوینتها چجوری محسابه میشن؟! مثلا 400 پوینت آمریکا ینی چی؟ ینی من چقد میتونم در ازای این 400 پیونت بازی کنم؟
Last edited by محمد ه ف; 09-10-2013 at 17:24.
خواهش رفیق
به کشور ربط نداره.به بازی ربط داره
دیگه پوینتی در کار نیست و باید با پول رایج آمریکا یعنی دلار خرید کنی و وقتی بخریش برای همیشه بازه و محدودیت نداره تا زمانیکه گلدت تموم شه(باز میتونی گلد بخری و بازی کنی)
دوستان یکی کامل راهنمایی می کنه چطور به لایو وصل بشم
اسلیم 4 گیگ دارم
موقع join in وقتی ایمیل و پسورد رو میزنم قبول نمی کنه میگه ایمیل و پسورد اشتباست در حالیکه درسته
با وایرلس وصل شدم![]()
Last edited by leecher; 06-12-2013 at 19:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)