از اونجایی که امشب باید شب زنده داری کنیم میرم بخوابم ! به شما هم پیشنهاد میکنم برید بخوابید تا ببینیم شب چی پیش میاد
از اونجایی که امشب باید شب زنده داری کنیم میرم بخوابم ! به شما هم پیشنهاد میکنم برید بخوابید تا ببینیم شب چی پیش میاد
شما فکر کنم 10000 بتونی بشی
کسی دیگه چیزی نمی دونه ؟؟
خواشا پست قبلیمو بخونید و جواب بدید
یعنی نزدیکه به درصدای شما خواهشا بگین دیگه
منظورتون از پستای قبلی چیه؟ شهرتونو بگین بهتر می تونم جواب بدم
بیشتر بستگی به سهمیه بومی داره اینا رو من از یادگار ماندگار درآوردم ممکنه به دردت بخورن:
مکانیک در حرارت و سیالات : یزد-شبانه ، شهید باهنر کرمان روزانه ، تربیت معلم آذربایجان تبریز شبانه ،یاسوج شبانه ، سیستان بلوچستان روزانه ، هرمزگان شبانه
مکانیک در طراحی جامدات :شهرکرد شبانه ، غیرانتفاعی خیام مشهد ، ارومیه شبانه ، غیرانتفاعی صنعتی فولاد اصفهان
عمران : ارومیه شبانه ، غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران ، تفرش شبانه ، غیرانتفاعی شمال آمل ، ایلام روزانه ، هرمزگان روزانه ، کردستان شبانه ، زنجان شبانه ، اردبیل شبانه ، شهید باهنر کرمان روزانه ، رازی کرمانشاه شبانه ، زنجان شبانه
معماری: پیام نور هشتگرد ، صنعتی شاهرود شبانه ، غیر انتفاعی خیام مشهد ، سیستان بلوچستان شبانه ، اردبیل روزانه (چون همین امسال اومده دارم اینو می گم) ، ارومیه شبانه ، پیام نور مشهد
Last edited by farzaneh*f; 01-08-2010 at 14:50.
من درصد هامو نگرفتم
ولی فکر کنم همین حدودی که گقتید باشه
با بقیه بودم که بخونن
کرج
من تو ویرایش پست قبل گذاشتم یه سری از شهرا رو...بچه های کرج تو دانشگاه محقق خیلی زیاده تعدادشون ولی باز بگو کدوم شهرا بیشتر مورد نظرته از همونا بذارم...حالا مکانیک دوست داری میم شیمیو قبول نداری یا مثلا کنار عمران شهرسازی نمی زنی؟؟؟ این طوری می تونی رشته های مشابه تو دانشگاهای نسبتا بهتر قبول شی
Last edited by farzaneh*f; 01-08-2010 at 14:51.
غیرانتفایی که خریت کردم نگرفتم کارتشو
شیمی پلیمر هم بدم نمیاد
شهرسازی هم زیاد علاقه ندارم
شهرهای جنوب رو دوست ندارم
ممنون![]()
کاش می گرفتی ممکن بود شهر خودتون برسونی غیرانتفاعیاشو (البته نمی دونم)
من همه ی شهرایی رو که تو یادگار ماندگار می نویسه می زنم
مهندسی شیمی صنایع پالایش اراک شبانه هم می رسونی...فکر می کنم نزدیکم هست به کرج ، پلیمر نیست تو لیستش ولی مهندسی مواد-متالوژی صنعتی شبانه یزد هست
ببخشید اشتباه شد
یه سوال داشتم که اینجا نوشتم بعد پشیمون شدم رفتم تو اون یکی تاپیک گذاشتم![]()
سلام . یه نرم افزار انتخاب رشته برای سال 89 برا دانلود ندارین؟! کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)