من چیزی راجع به Mkv نمیدونم،ولی همه ی دیسک ها رو (اعم از اورژ و غیر اورژ) پخش میکنه.
من چیزی راجع به Mkv نمیدونم،ولی همه ی دیسک ها رو (اعم از اورژ و غیر اورژ) پخش میکنه.
من یه DVD پلیر سونی دارم، مطمعناً از PS2 قوی تره! ولی نمیتونه این فرمت رو پخش کنه![]()
دوست عزیز. من خیلی جاها رو فروم های خارجی دیدم کسانی می گن که برای امکانات فیلم Playstation 3 خریده اند. ولی نه برای DVD HD، بلکه برای تماشای فیلم های بلو-ری. این که یه کنسول بازی که دیک های بلو-ری دیسک های اصلیش هستند رو بگیرید، تا بتونید باهاش فیلم های DVD ببینید، غیرمنطقیه.سلام به همگی
من قصد دارم برای تماشای فیلمهای HD ام یک PS3 بگیرم و در کنارش گه گاهی بازی هم بکنم!
اما سوال من اینه که PS3 این اجازه رو به من میده که باهاش DVD های Write شده (غیر اورجینال) هم تماشا کنم؟
یا مثلا فیلمهای دوربینم رو که بروی DVD کپی کردم رو میتونم تماشا کنم؟
یا اینکه فقط میشه باهاش فیلمهای اورجینال تماشا کرد؟
PS2 هم نگیرید بابا دیگه قدیمی شده، مشکل هم زیاد داره، دیدن فیلمش هم همین طوری نیست فکر کنم ریموت میخواد.
mkv رو فقط pc اجرا ميكنه
نه احتياج به ريموت نيست.بذاري پخش ميكنه
مثل اینکه شما متوجه منظور من نشدید!
فکر کنم نیاز هست کمی توضیح راجب فیلمهای HD بدم:
باید خدمت شما عرض کنم که همون طور که میدونید یک فیلم دایویکس 700 مگا بایتی فشرده شده ی یک DVD چهار یا نه گیگابایتیست. همین مسئله در مورد محصولات HD نیز صدق می کند . یک فیلم Bluray که مثلا 25 گیگا بایت حجم دارد ، به یک دایویکس بلو ری به حجم 4 یا 9 گیگ تبدیل می شود . در حقیقت فیلمهایی که من قصد دیدنشون رو دارم HD Rip ی از فیلم های Bluray است (720p) که در دستگاههای DVD پلیر حال حاضر قابل پخش نیست!
یعنی PS3 هم قادر نیست که MKV با فرض بر اورجینال بودن پخش کنه؟!
من PS2 دارم اما دیدن DVD روش به همین سادگیها نیست!
نه دوست عزیز
PS3 هم قادر نیست چون این یک FORMAT جدیدیه که اومده
راجع به دیدن با PS2 نمیدونم شما چه مکشلی دارین با دیدن DVD رو این کنسول
من خودم 3 سال این کنسول رو داشتم و بالای 40 تا DVD و حدود 35 تا DIVX رو باهاش دیدم
من گذاشتم پخش نکرد...mkv رو فقط pc اجرا ميكنه
نه احتياج به ريموت نيست.بذاري پخش ميكنه
حالا این همه فرمت خوب و دستگاه پخش کننده عالی واسه این فرمتا چرا گیر دادین به یه فرمت که با هیچ وسیله ای نمیشه پخشش کرد؟
یه سر به این سایت بزنی میفهمی چرا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)