تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره این تاپیک چیه ؟

راي دهنده
282. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لنگش تو فروم های دیگه نیست !!

99 35.11%
  • خوبه

153 54.26%
  • اصلآ به درد نمیخوره !!

30 10.64%
صفحه 119 از 160 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1593

نام تاپيک: ---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====---

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

دوست عزیزم ممنون از کمکت. فقط اگه ممکنه آدرسی که میتونم این فیرمویر رو پیدا کنم رو هم به من بگو.
    با تشکر از لطفتون
    من لینک خاصی ندارم برات که بدم بری Main و FS دانلود بکنی اخه من خودم از یک سایت روسی دانلود می کنم و روش مطمئن هستم اگه می تونی از همین سایت دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط باید عضو باشی اگه بتونی با گوگل تولبار به انگلیسی ترجمه اش کنی راحت می تونی پیدا کنی یا منتظر باش ببین اساتید دیگه بهت کجا را معرفی می کنند

2. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از من میشونید با فریمور r1kg001 یه فلش کامل کنید بهترین فریمور این گوشی و همه چی هم براش هست هم از نظر همگان تست شده(راستی فریموری که شما می گید رو من برای w850 ندیدم)

اساتید محترم خواهش می کنم یکی فایل کاستومایز همین گوشی w850 رو برای دانلود قرار بده
    دوســـت من فكر كنم اين فريمور كه شما گفتي مخصوص CID52 هستش براي CID49 نيســـت
    براي CID 49 اين فريمور هســت R1ED001 & R1GB001 هســـت و دوستمون براي استفاده از سيد هاي 52 بايد سيد گوشيش رو تغيير بـــده
    اينم كاستومايـــز كه خواســـته بودي
    کد:
    دوست عزیزم ممنون از کمکت. فقط اگه ممکنه آدرسی که میتونم این فیرمویر رو پیدا کنم رو هم به من بگو.
    با تشکر از لطفتون
    شما اينـــجا هم ميتوني بري و دوتا فريمور هســـت كه سيد 49 هستن ميتوني به اين دو فريمور تغيير بدي
    کد:
    کد:
    بايد ثبت نام كني كه ثبت نامش خيلي اسونـــه
    موفق باشيد!

4. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

[QUOTE=H.VIKE;3265084]دوســـت من فكر كنم اين فريمور كه شما گفتي مخصوص CID52 هستش براي CID49 نيســـت
    براي CID 49 اين فريمور هســت R1ED001 & R1GB001 هســـت و دوستمون براي استفاده از سيد هاي 52 بايد سيد گوشيش رو تغيير بـــده
    اينم كاستومايـــز كه خواســـته بودي
    کد:
    شما اينـــجا هم ميتوني بري و دوتا فريمور هســـت كه سيد 49 هستن ميتوني به اين دو فريمور تغيير بدي
    کد:
    کد:
    بايد ثبت نام كني كه ثبت نامش خيلي اسونـــه
    موفق باشيد![/QUOT
    ممنون از همه دوستان گل. امتحان میکنم ببینم چی میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

14

دوستان اگه بجای r1ed001 از r1gb001 استفاده کنم چه اتفاقی می افته؟ ضمنا اگه از فایلهای CID52 برای فلش کردن CID49 استفاده بشه آیا گوشی خراب میشه؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

دوستان اگه بجای r1ed001 از r1gb001 استفاده کنم چه اتفاقی می افته؟ ضمنا اگه از فایلهای cid52 برای فلش کردن cid49 استفاده بشه آیا گوشی خراب میشه؟
    نه هر سید برای خودش یه فایل های خاصی داره اگه سید 52 بریزید گوشیتون بالا نمی یاد و یک سری مشکلات داره خوب شما چرا نمیای سید گوشیتو 52 کنی تا بتونی فریمور r1kg001 بریزید من اون موقع نمی دونستم سید شما 49 هستش

8. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

12

نه هر سید برای خودش یه فایل های خاصی داره اگه سید 52 بریزید گوشیتون بالا نمی یاد و یک سری مشکلات داره خوب شما چرا نمیای سید گوشیتو 52 کنی تا بتونی فریمور r1kg001 بریزید من اون موقع نمی دونستم سید شما 49 هستش
    راستش نمیدونم چطوری باید سید گوشی رو عوض کرد. اگه امکان داره منو راهنمایی کنین. باز هم ممنون از این همه محبتتون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستش نمیدونم چطوری باید سید گوشی رو عوض کرد. اگه امکان داره منو راهنمایی کنین. باز هم ممنون از این همه محبتتون.
    پست اول اين تايپك رو بخون براي تغيير سيد توضيح داده شــــده
    کد:
    موفق باشيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

9

پست اول اين تايپك رو بخون براي تغيير سيد توضيح داده شــــده
    کد:
    موفق باشيد!
    دوستان هر کاری شما گفتید من کردم. سید رو از 49 به 52 تغییر دادم و فیرمویری رو هم که توصیه کرده بودین ریختم. اما باز وقتی روشن می کنم فقط یه صفحه سفید می آد. گاهی وقتا هم فقط علامت se می آد و دیگه هیچی نمیشه. خیلی حالمو گرفت. حالا میگین چیکارش کنم؟ از طرفی دو هفته پیش که تازه اینطوری شده بود دادمش برای تعمیر. اون بی معرفت هم 50000 تومان گرفت و گفت فلش و کریستالش خراب بوده. اما بعد از 1 روز کار کردن دوباره همون مشکل رو پیدا کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه بچه های فعال و فنی این تاپیک
    خواهشی داشتم
    من یه w810 سریال چینج شده را آپدیت کردم، دیگه بالا نمیاد، سر please waite گیر می کنه
    اگر کسی حال و حوصله داره کامل برام توضیح بده چیکار کنم، ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان هر کاری شما گفتید من کردم. سید رو از 49 به 52 تغییر دادم و فیرمویری رو هم که توصیه کرده بودین ریختم. اما باز وقتی روشن می کنم فقط یه صفحه سفید می آد. گاهی وقتا هم فقط علامت se می آد و دیگه هیچی نمیشه. خیلی حالمو گرفت. حالا میگین چیکارش کنم؟ از طرفی دو هفته پیش که تازه اینطوری شده بود دادمش برای تعمیر. اون بی معرفت هم 50000 تومان گرفت و گفت فلش و کریستالش خراب بوده. اما بعد از 1 روز کار کردن دوباره همون مشکل رو پیدا کرد.
    شمـــا دوست عزيـــز فريمور هاي ديگه رو روي گوشيتون امتحان كنيد همين يكي فريمور كه نيســـت چون بعضي از فريمورها هستن حساسيت نشون ميدن و روي گوشي درست حسابي كار نميكنــــه
    سلام به همه بچه های فعال و فنی این تاپیک
    خواهشی داشتم
    من یه w810 سریال چینج شده را آپدیت کردم، دیگه بالا نمیاد، سر please waite گیر می کنه
    اگر کسی حال و حوصله داره کامل برام توضیح بده چیکار کنم، ممنون میشم
    شمـــا نبايد گوشي چنچ شده رو آپديت ميكردين و حالا هم كه انجام دادين اگه اينجوري بهتون بگم چون مبتدي هستين خيلي براتون مشكلـــه شما ببر بيرون برات درســـت كننـــ
    اينجوري كه من بگم بايد پچ please waite رو بريزي رو گوشي كه هيچ اطلاعاتي از پچ و ستول نداري درســـته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •