تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 308 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

n73 دیگه تو فنلاند تولید نمیشه اگه هم میشه تو ایران دیگه نمیاد و هر چی هم الان تو بازار هست آلمانیه ..
    آلمانی با فنلاندی هیچ فرقی نداره فقط فنلاند بعد اینکه رو یه گوشی فروش خودش رو کرد و قیمتش پایین کشید امتیازش رو میفروشه و میره رو گوشیه بعدیش کار میکنه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام.من پسورد مموریم رو گم کردم و وقتی میخوام موزیک پلیر رو فعال کنم برایموسیقی این یغام رو میدهapp.closed:collection music svr user 11چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

از دوستانی که به سوالام جواب دادم ممنونم منظورم این دکمه هاست که نورش برای ان 73 من که فنلاندیه سفیده ولی ماله یکی از دوستانم که اونم میگه فنلاندیه (من که ندیدم) آبیه قضیه چیه نمیدونم شما میدونید ؟
    اینم عکس :

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

1

ببین دوست من اول از همه با استفاده از کد #0000#* ورژن گوشیت رو چک کن چرا ..؟ چون در ورژن جدید N73 MusicEdition که فکر کنم 4.736.3.2.1 هست بازی اسنیک که قبلاً و در ورژنهای پایین تر بود در این ورژن حذف شده و اصلاً نگران نباش ..... چون الان گوشی برادرم هم همین جوریه البته گوشی اونو آپدیت کردم و بعد از آپدیت بازی اسنیک حذف شد اصلاً جای نگرانی نیست .... ( بازم میگم اول با استفاده از اون کد ورژن گوشیت رو چک کن ) ......
    در مورد دفترچه راهنما هم برای همه همین طوریه روی دفترچه عکس 73 معمولی هست یعنی به رنگ نقره ای نه مشکی که اینم جای نگرانی نیست چون برای همه اینجوریه ولی دقت کن که جعبه گوشی برای معمولی نباشه !!
    در کل این مواردی که گفتی نمیتونه زیاد جای نگرانی داشته باشه ....
    من یه روش بهت میگم که هر موقع خواستی بفهمی که گوشیت کارکرده هست یا آکبند این کد رو وارد کن این کد زمان مکالمه با گوشی رو نشون میده که به هیچ عنوان حتی با آپدیت کردن هم صفر نمیشه اگه صفر بود معلومه که گوشی آکبند هست ولی اگه صفر نبود و عدد نشون داد مطمئن باش از گوشی استفاده شده اینم کد : #92702689#*
    واقعا خیلی لطف کردی...ممنون از راهنماییت!
    با این همه من فردائیش رفتم و گوشی رو با چه مکافاتی پسش دادم.این چیزایی که شما گفتی رو باید روی این یکی گوشی تست بزنم.بازم خیلی خیلی تشکر.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خواهش میکنم ... خوشحالم به دردت خورد ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از دوستانی که به سوالام جواب دادم ممنونم منظورم این دکمه هاست که نورش برای ان 73 من که فنلاندیه سفیده ولی ماله یکی از دوستانم که اونم میگه فنلاندیه (من که ندیدم) آبیه قضیه چیه نمیدونم شما میدونید ؟
    اینم عکس :
    مال من فنلاندیه ( صد در صد، چون گارانتیشم اتصالاته و اصلیه) و نورش آبی هستش

من جزو معدود کسایی هستم که یه گوشیه اصل اصل رو دیدم که همه قطعاتش هم فنلاندی بود چون اصلا از خود فنلاند هم خریده بود دوستم(اونجا زندگی می کنه) اونم آبی بود

احتمالا گوشیه شماست که یه مورد خاصی داره و فنلاندی نیست
    Last edited by mazzi; 06-01-2008 at 02:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مال من فنلاندیه ( صد در صد، چون گارانتیشم اتصالاته و اصلیه) و نورش آبی هستش

من جزو معدود کسایی هستم که یه گوشیه اصل اصل رو دیدم که همه قطعاتش هم فنلاندی بود چون اصلا از خود فنلاند هم خریده بود دوستم(اونجا زندگی می کنه) اونم آبی بود

احتمالا گوشیه شماست که یه مورد خاصی داره و فنلاندی نیست
    پس گوشیه منم که اصل نیست !!!
    البته فکر نمیکنم اینطور باشه که شما میگی !!
    ماله خودتم آبیه ؟؟
    اگه میشه چند تا عکس خوب از پشتش و وسایل فنلادیش برامون بزار ...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

گوشی سابق من هم نورش آبی بود!

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

پس گوشیه منم که اصل نیست !!!
    البته فکر نمیکنم اینطور باشه که شما میگی !!
    ماله خودتم آبیه ؟؟
    اگه میشه چند تا عکس خوب از پشتش و وسایل فنلادیش برامون بزار ...
    گفتم که اون گوشی که کاملا پکش فنلاندی بود مال دوستم بود که اصلا تو فنلاند زندگی می کنه و منم دقیقا روزی که گوشیم رو خریدم تو علاالدین دیدمش.

البته من دقیقا نمی دونم که نور سفید نشانه فنلاندی نبودن هست یا نه.

ولی خوب اونی که کاملا اصل بود ( حتی قطعاتش مثل باطری و هنزفیری و شارژر و ... همش فنلاندی بود ) نورش آبی بود.

یه نکته خیلی اذیت کرد من رو اونم این که اون گوشی دوستم موقع عکسبرداری یا فیلم برداری اصلا آبی نمی زد ولی مال منم که دیگه مثلا اصل ترین گوشیه و گارانتیشم اتصالاته مثل هرچی N73 دیگه ای که دیدم آبی می زنه

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام به همه

بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟
    این و دقیقا قبلا گفته بودم تو همین تاپیک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •