تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 119 از 242 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

برای اینکه بیکار نباشم میخوام یه آموزش سطح متوسط بگم (فقط نخندید )
    میدونید میشه ترتیب آیکون های منو رو تغییر بدید
    مثلا در روز از ماشین حساب زیاد استفاده میکنید . پس بهتره آیکون ماشین حساب رو بیارین بزارین اولین آیکون .
    چجوری ؟
    برید توی منو
    روی دکمه پایین سمت چپ کلیک کنید تا منوی بالا رو باز بشه
    از این منو گزینه Change Order رو انتخاب کنید
    خب اینجا ترتیب آیکون ها در منو قرار گرفته است که میتونید با انتخاب و زدن پیکانهای بالا و پایین ترتیب آیکون ها رو تغییر دهید
    و در نهایت دکمه Ok رو بزنید

یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همگي
    اول يه چي بگم
    اونم اينكه موقع نصب فريمور اصلا نترسين من وقتي داشتم نصب مي كردم سه بار مشكل ايجاد شد يك بار كامپيوتر ريست شد يه بار گوشي هنگ كرد يك بار هم گفت نصب شده اما نصب نشده بود سه دفعه هم من موبايل روشن كردم و دوباره خاموش كردم هيچ اتفاق خاصي نمي افته بعد مي خواستم يه آموزش كوچك بدم براي اونايي كه مثل خودم مبتدي هستم وقتي فريمور عوض مي كني منو ها و صفحه سياه مي شن وكمي سخت باهاش كاركردن اگه مي خواين به حالت قبل برگرده مراحل زير را انجام دهيد .

1- از منو گزينه setup انتخاب كنيد
    2- داخل setup شدين گزينه سوم يعني color scheme انتخاب كنيد
    3-سه مورد منو در اختيار شما قرار ميده اولي همون سياهس دومي منوي اولي مي باشد كه در هنگام خريد روي دستگاه نصب بود و به نظر من بهترين گزينه مي باشد سومي هم دوست داشتين امتحان كنين ولي قشنگ نيست

هميشه لبخند بزن تا دنيا هم بهت لبخند بزنه.

داره خودمونی میشه mahmood_online2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط samboliya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟

من قبلان این کارو کردم
    ولی کسی توجه نکرد
    اینبار متن کامل اونو گذاشتم تا اونایی که انگلیسی بلدن بخونن و حال کنن و اونایی هم که بلد نیستن برن ترجمه کنن بعد حال کنن آخه جواب خیلی از سوالای بچه ها توی این متن انگلیسی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سوپر برنامه.ي rOck BoX

لطفا درباره اين برنامه كمي توضيح بدهيد .پست 1137 صفحه 114

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم

تمام این نرم افزار هارو میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

mazi_z_PSP:
    يک سوال. فرض کنيد يک نرم بازی تو قسمت Officeنصب شده و من ميخوام آيکون اون رو ببرم به قستم Gameچيکار بايد بکنم؟

برای اینکار قلمتو روی آیکون نرم افزار نگه دار، از منوی باز شده گزینه Change Category رو انتخاب کن بعد مشخص کن میخوای جزو کدوم دسته قرار بگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی اینجا نمیتونه 1 کم در باره فریمویر 32p توضیح بده! فکر میکنم با توجه به اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی از 30p سر تره.
    برا من جون فریورم از نوع c2 هست فلش به 32p فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.حتی تو سرعت.
    همه به 30p فلش میکنن چون اخلاقه ما ایرانی ها اینجوریه,هاها.حالا 1 نفر 6 ماه پیش به 30p فلش کرده گفته خوبه دلیل نمیشه 32p که جید تره بد باشه.
    Last edited by yee_pesare; 04-11-2007 at 15:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ببین دونه دونه گفتن نداره چون بازی ها که بازین بقیه هم از رو اسمشون میشه فهمید چه برسه که 1 بار بخواهید اجراشون کنید و خودت ببینیه چیه
    تازه تموم این نرم افزار ها رو بچه ها صفحات قبل لینک دادن و توضیح کامل هم کنارش نوشتن
    معلومه که هنوزم صفحات قبلو نخوندی !!!!!
    اون تغییر مکان برنامه های نصب شده رو فکر نکنم امکان داشته باشه .
    من هر چی گشتم چیزی نیافتم
    بهترین راه اینه که پاک کنی و دوباره نصب کنی (راه حل رو حال اومدی )

راستی من تو کف این بازی رید دیک موندم . بیام تهران حتما یه نسخه میخرم (از روی تعرییفای تو تتوی کفش موندم (
    یا علی
    دستت درد نکنه ميدونم لينکش هست. بابا من این 83 صفحه رو دانلود کردم اما نميدونم چجوری بازش کنم. خيلی عجيب قريبه. ميشه يک آموزش کامل بزاری؟ برای باز کردنش؟
    تغيير مکان برنامه های نصب شده رو هم خودم پيدا کردم. کافيه رو آيکون برنامه قلم رو نگاه داری تا منو باز بشه و بعد با استفاده از گزينه اول.......
    بازی ريديک رو از تاپيک من شناختی؟ بيا اونجا بحث کنيم . ضرر نميکنی خيلی باحاله
    محمود جان ممنون

داره خودمونی میشه moosoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطف کنن تایپیکهای دیگرو اینجا تبلیغ نکنن!!
    میتونن به دفتر قبول آگهی همشهری در سراسز ایران عزیز مراجعه کنن.

داره خودمونی میشه moosoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستانی هم که حتی اگر در سطح مبتدی ولی یه آموزش میپردازند تشکر میکنم.لا اقل به آموزش میپردازن نه چیز دیگه ای!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •