سلامم از اون قسمت هم تنظیم رو روی اکسل 2003 گذاشتم اما سندها بازم با 2007 باز میشه!![]()
سلامم از اون قسمت هم تنظیم رو روی اکسل 2003 گذاشتم اما سندها بازم با 2007 باز میشه!![]()
شما روي يكي از ستونها كليك راست كن و گزينه Format data series رو بزن
از سربرگ Series Option بايد Gap width رو صفر قرار بدي
شما روي يكي از فايلهات كليك راست كن و از زيرگزينه Open with گزينه Choose program رو انتخاب كن و با زدن Browse آفيس 2003 رو انتخاب كن و بعد هم تيك پايين (Always use the ... ) رو بذار و ....
wordist جان بایت جواب های سوالی که در مورد ورد بود ممنون مشکل حل شد با اون جواب ها
اما الان یه فایل اکسل هم دارم بهجایی که ستون اولی که نام ونام خانوادگی هست سمت راستی باشه وبقیه ستون های هم در ادامه اون از سمت راست باشن الان همه از چپ هستن برا رفع این مشکل باید چه کنم؟گزینه که تو رود گفتی تو اکسل نبود فکر کنم جوره دیگه درست میشه ممنون میشم این رو هم راهنمایی کنید
با تشکر
قابلي نيست دوست عزيز
براي اينكه نمايش شيت Right to left بشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
موفق باشيد
سلام کسی برای این یه راه حل دیگه ای نداره چون چنتا شرط داره . چنتا رنج مختلف میخوام استفاده کنم.
ممنون
وقتي رنج ها متغير باشن بهتر هست كه از دو ستون اضافي براي نگهداري رنج هاي متغير استفاده كرد
مثلا ستون C براي مي نيمم رنج و ستون D براي ماكزيمم رنج
بعد بايد فرمول نويسي كرد به صورت زير براي چك كردن اينكه آيا A1 بين مثلا C1 و D1 هست يا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می خوام جدولی شبیه این رو تو اکسل ایجاد کنم
می خوام شبیه همین باشد که بتونم باهاش ساب توتال و پایبوتیبل رو حساب کنم
و همین طور cvp رو ایجاد کنم !
یکی به من بگه چطوری می تونم این جدول رو تو اکسل ایجاد کنم ؟ یا یه جدول اماده شبیه همین که
باهاش بشه این عملیات رو انجام داد
عکس ها رو ضمیمه کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kiuna; 24-12-2008 at 15:13.
wordist جون والا من هیچ کدوم از این گزینه ها رو پیدا نکردم میشه بگید تو کدوم سربرگ و کجای اون؟
تو اپشن هم اون گزینه نبود
دوست عزيز
من كه توي همون پستي كه نقل قول كردين كامل توضيح دادم
حتي نوار ابزار و سربرگش رو هم اشاره كردم !!!
يه بار ديگه با دقت چك كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)