پاوری با توان حداقل توان واقعی 450W انتخاب خوبیه ، انتخاب شخصیه بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 53 تومان هست .
پاوری با توان حداقل توان واقعی 450W انتخاب خوبیه ، انتخاب شخصیه بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 53 تومان هست .
دقیقا کدوم مدل ؟!
دو تا کانکتور کارت گرافیک رو وصل کردی؟(یکی 6 پین یکی با تبدیل) (درایور جدید رو هم بگیر)نباید مشکلی باشه ولی برای امتحان همه هارد ها رو در بیار فقط یکی که ویندوز روش هست رو بزار مودم و --- رو هم دربیار اگه اینکارها رو بکنی و کانکتور های گرافیک رو وصل کرده باشی و باز سیستم کند هست مشکل از پاور نیست...
پاور با توان واقعی بالای 370 -360 کافیه.
سلام دوستان.
يه سوال از اساتيد داشتم :
لطف كنيد بگين براي اين سيستم پاور گرين 320 وات كافيه يا نه؟
MB :Giga p35 - ds3l
CPU :Core 2 duo E4600
vga : geforce 8500 gt
HDD : 250 maxtor
ram : 1024 pny
حداقل GREEN 380A
سلام.حداقل Green 380a
يعني با اين پاور به مشكل خواهم خورد؟
اگر آره چه مشكلاتي ممكنه پيش بياد.
ممنون و متشكر.
سلام دوستان
چند صفحه پیش برای این سیستم در خواست کمک کرده بودم که دوستان کیس Green Silent Storm و پاور 530B یا 580B روپیشنهاد کردند
حالا من می خوام این سیستم رو بگیرم با پاور 530B. فقط می خوام ببینم آیا اگه کیس الگانس بگیرم از این مدل ها که فن خیلی بزرگ داره، و ال سی دی نمایش حرارت و از این سوسول بازیها، بهتر از Silent Storm نیست؟؟؟ کلن Silent Storm چه ویژگی های خاصی داره. در ضمن بگم من خنک کنندگی و بی صدا بودن کیس خیلی برام مهمه البته اورکلاکر نیستما!!!!
اینم سیستم
Core2 Q6600
Giga EP45-DS3R
Geforce 9600 GSO
DVD Writer
2*1 GB Kingmax Bass :1066
250 SATA MAXTOR
یه کیس خوشگل با قیمت خوب و مهم تر از همه اینکه توانایی انتقال حرارت خوبی داشته باشه معرفی کنین![]()
کیس از 20 تومن داریم تا 500 هزار تومن.یه کیس خوشگل با قیمت خوب و مهم تر از همه اینکه توانایی انتقال حرارت خوبی داشته باشه معرفی کنین
بودجه؟
مدل
330watt)real) ATX12V ver2.0 Dual line +12V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)