من منبعی پیدا نکردم که در مودر این باشه ،اما یه چند خط توضیح و عکس از همین مستند بیگانه ها میزارم که ممکنه مفید باشه .. (اینا همش گفته های توی این مستند و طبق نظریه ی اریک ون دنیکن هست و من برای اطلاع اینجا میزارمشون )
توی این فیلم در مورد فضانوردان باستانی که روی زمین فرود اومدن و مردومان آن زمان اونا رو خدایانی تصور میکردن که با نورو صدای زیادیی بر اونا نازل شدند ...
یه چند تا تصویر هم از مجسمه ها و.. هست ...البته مطالب زیادی داره که ممکنه مفید باشه .. اگر لینک دانلود ویا اطلاعاتی هم در مورد این مستند مورد نیاز باشه بنده در خدمتم ..
مثل این ، که توضیحی که روی فیلم میده در مورد یه فضانورد باستانی هست که به تمام تجهیزات تنفسی و کنترلی مجهز است.
یا مثلا این اجسام پرنده ای که مشابه هواپیما و... یا چیزای دیگه هستند ...
یا مثلا این عکس ، که بی ربط به اون مجسمه لرد پاکال هم نیست یه شکل بسیار آیرودینامیکی رو نشون میده که یه شخصی با زانوهای جمع شده توی سینه وسط این جسم نشسته ...
و بالاخره بریم سر قضیه لرد پاکل ، که به گفته ی این یارو ، این لرد پاکال که فرمانروای مایان ها در قرن هفتم بوده تقریبا مردم به عنوان یه خدا ازش یاد میکردن و اون جثه بزرگی هم داشته ، قدی حدود 7-8 فوت (2.5 متر تقریبا) ... و کلا مردم به عنوان خدا و یا رابط با خدایان میشناختنش و عبادتش میکردن ..
اینم همون عکس هست:
که میگن چند تا نظریه در مورد این هست ، یکی اینکه میگن این لرد پاکال داره دیسند میکنه و به اعماق زمین بر میگرده ، و نمیگن که میمیره یا طوری میشه ..
یه نظریه دیگه هم که کاملا متفاوت هست ، این هست که این لرد پاکال رو نشون میده توی یه وسیله که اون رو به آسمانها و به سمت خدایان میبره ..
توی این تصویر هم این دو تصویر رو کنار هم قرار داده و مقایسه میکنم از نظر شکل و نحوه عملکرد ..
توضیحی که روی عکس میده به این صورت هست که:
یه مجرای تنفسی و لوله به روی دماغ پاکال نصب شده ، یک اهرم کنترل و یه دسته توی دستاش هست ..
پای راستش هم یه پدال رو کنترل میکنه و پاشنه ی پای چپش هم روی یک پدال دیگه هست ..
یه جای دیگه هم یه تیکه از حالت و نحوه قرار گرفتن یک فضا نورد در درون اون فضا پیما رو نشون میده با اون تجهیزات و کنترلهاش که میگه برای هنر و صنعت اون زمان ، همین حکاکی به صورت شماتیک و ساده هم خیلی چیزارو میتونه برسونه ..
در پایین این حکاکی که به گفته ی ون دنیکن یک فضا پیمای باستانی هست هم یک چمبر سوختی و یا خرروجی گازهای سوختی و احتراق هست که به صورت شعله های آتش نشان داده شده ..
البته در مورد بیگانه ها نمونه ها و موارد مختلفی رو بیان میکنه که من در مورد همین لرد پاکال که در موردش بحث بود اطلاعاتی رو گذاشتم ..