تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 176 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1760

نام تاپيک: Call of Duty 4: Modern Warfare

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایید می شود . . .
    ولی اگر بازی طولانی باشه نباید الکی طولانی باشه . جدا

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه مد برای این بازی نیومد مثلا دیگه نمیره یا تیرت تموم نشه؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

درسته . منم یه بار اینطور چیزی گفتم ولی یکی از دوستان حرف جالب زد ( اسمش یادم نیست ولی توی همین تاپیک هست )
    گفت : " چون شما با یه گروه خیلی پیشرفته و تعلیم دیده حرکت میکنید ، احساس نمیکنید که بازی طولانی مدت هست ! "
    به جان خودم اگه همه ی مرحله ها رو تنهایی انجام میدادید 1 ماه طول میکشید !
    بعدشم اونایی که میگن کمه ، یه بار برای امتحان مرحله ی اول رو روی Veteran انجام بدن !
    اون وقت معنی بازی واقعی رو میفهمن ...
    جالبه همه اینو میگن من تو Veteran حدود 4 روز طول کشید تا تمومش کنم.در ضمن به نظر بنده این که می گن خیلی زود تموم میشه علتش اینه که بازی خیلی خیلی زیاد از حد جذابه
    Last edited by LORD SCORPIAN; 02-04-2008 at 20:21.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

به جز کوتاه بودن بازی 3 نقطه ضعف دیگه هم داره:
    1-محدودیت در بازی یعنی نمی تونی هر طور می خای بازی کنی و هر جا می خای بری
    2-نمردن بی دلیل بعضی از یارای اصلی. یه جا تو همون مرحله ی اول همه کنار هستیم و یه یار جلوی شلیک های دشمن و تا من می رم پیشش تیر می خورم و مجبورم برگردم در حالی که اون نمی میره!
    3-گرافیک ضعیفش نسبت به بازیی همچون کرایسیس.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

به جز کوتاه بودن بازی 3 نقطه ضعف دیگه هم داره:
    1-محدودیت در بازی یعنی نمی تونی هر طور می خای بازی کنی و هر جا می خای بری
    2-نمردن بی دلیل بعضی از یارای اصلی. یه جا تو همون مرحله ی اول همه کنار هستیم و یه یار جلوی شلیک های دشمن و تا من می رم پیشش تیر می خورم و مجبورم برگردم در حالی که اون نمی میره!
    3-گرافیک ضعیفش نسبت به بازیی همچون کرایسیس.
    1. تایید میشه . ولی اونقدر هم دیگه نیست !
    2. در مورد اون باید بگم دیگه اون مرتبط به داستان میشه !
    مثلا به نظر من شما اگه آخر بازی Capitan Price یا Gaze میمردن آخر داستان چی میشد ؟!
    اون مرحله ی توی کشتی هم یه Epilog بود دیگه .
    3. واقعا شما به این میگی گرافیک ضعیف ؟!
    فکر کنم اولین نفری باشه که به این بازی میگی گرافیک ضعیفی داره .
    عزیزم این بازی رو اگه میخواستن گرافیک بالا بزنند که کارت گرافیک 6600 هم نمیتونست اجرا کنه !
    خداییش برای گرافیک هیچی کم نذاشتند .
    این Crysis هم که میبینی چه گرافیکی داره ، تاحالا 2 پچ واسش اومده !
    البته اینم بگم که Crysis یه مشکل گرافیکی کوچیک داشت !
    اگه گفتی کجا ؟

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

من گفتم نسبت به کرایسیس گرافیکش ضعیفه. بعدش هم من کرایسیس رو بدون پچ بازی کردم. بعضی وقت ها موقع لود شدن ناگهان از 95 % می پرید به 100 % که باعث می شد اشکال گرافیکی در بازی دیده بشه. چند تا مشکل ریز دیگه هم کرایسیس داره مثلا موقع ناپدید بودن سایه دیده می شه یا دودزا از داخل آب دود رو می ده بیرون و...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من گفتم نسبت به کرایسیس گرافیکش ضعیفه. بعدش هم من کرایسیس رو بدون پچ بازی کردم. بعضی وقت ها موقع لود شدن ناگهان از 95 % می پرید به 100 % که باعث می شد اشکال گرافیکی در بازی دیده بشه. چند تا مشکل ریز دیگه هم کرایسیس داره مثلا موقع ناپدید بودن سایه دیده می شه یا دودزا از داخل آب دود رو می ده بیرون و...
    عزیزم شما بازیی میشناسی که گرافیکش از Crysis بالاتر باشه ؟!
    من که ندیدم ! عزیزم Crysis رو همه به گرافیکش میشناسند .
    دیگه اینجا طوری شده هرکی میخواد این بازی رو بخره فروشنده اول از همه سیستم طرف رو میپرسه !

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عيسي اين بازي رو دوست نداره و سرسري يه بار اين بازي رو تموم كرده و نسبت به بازي تعصبي داره حرف ميزنه.
    خب معلومه گرافيك هيچ بازي به پاي كرايسس نميرسه.اما موضوع و نحوه جديد اين بازي نسبت به cod 1 2 3 و مدال افتخارها و همچين بازي هايي اين بازي امكانات جالب و جديدي داشت و البته گرافيك بالايي.
    دفالت رزليشن بازي رو 800*600 هستش كه اين كيفت رو داره شما كرافيكتو ببر آخر ببين چي ميشه

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خداییش اولین بازیی که روی سیستم جدیدم بازی کرده بودم این بود. +به قول بروبچ محله که انگار داری فیلم رو از مولتی ویژن نگاه میکنی+من خودم کف کردم الانم دارم دوباره بازی می کنم البته بازی میکردم چون دمدمای صبح بازی تموم شد ولی خیلی حال میده خصوصا اون صحنهی اخرش خیلی دیوانه وار بود
    در ضمن داستانش رو میگن که مال جنگهای روسیه هستش ولی جنگ توی عراق جریانش چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عيسي اين بازي رو دوست نداره و سرسري يه بار اين بازي رو تموم كرده و نسبت به بازي تعصبي داره حرف ميزنه.
    خب معلومه گرافيك هيچ بازي به پاي كرايسس نميرسه.اما موضوع و نحوه جديد اين بازي نسبت به cod 1 2 3 و مدال افتخارها و همچين بازي هايي اين بازي امكانات جالب و جديدي داشت و البته گرافيك بالايي.
    دفالت رزليشن بازي رو 800*600 هستش كه اين كيفت رو داره شما كرافيكتو ببر آخر ببين چي ميشه
    به نظر منم همین حرف درسته .
    هربازی رو باید با رقیباش مقایسه کرد .
    قبلا هم گفتم ، بازم میگم ! بازی سلیقه ای هست ! نمیشه کسی رو مجبور کرد از یه بازی خوشش بیاد .
    البته نظرش هم مهم هست .

خداییش اولین بازیی که روی سیستم جدیدم بازی کرده بودم این بود. +به قول بروبچ محله که انگار داری فیلم رو از مولتی ویژن نگاه میکنی+من خودم کف کردم الانم دارم دوباره بازی می کنم البته بازی میکردم چون دمدمای صبح بازی تموم شد ولی خیلی حال میده خصوصا اون صحنهی اخرش خیلی دیوانه وار بود
    در ضمن داستانش رو میگن که مال جنگهای روسیه هستش ولی جنگ توی عراق جریانش چیه؟
    عزیز اون جنگ توی عراق یه تله بود برای سربازان آمریکایی که دنبال خالد العسد میگشتن .
    اونا فکر میکردن که توی عراق هست ولی یه بمب اتم بود که خودتون دیدید که ترکید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •