As@d خيلی ممنون از نظر عکس ها.
اما فکر کنم عکس باطری هاشو جابجا انداختی. چون اونی که تو Slimهست تو ماله منم هست
As@d خيلی ممنون از نظر عکس ها.
اما فکر کنم عکس باطری هاشو جابجا انداختی. چون اونی که تو Slimهست تو ماله منم هست
شيرزن لازم نيست خودمون هستيم.چرا هیشکی اینجا نیست من تنهام
یه شیر زن پیدا نمیشه؟
ببینم کی میدونه این چیه؟ 8===>
یه هفتس یه آدم بیکار اینو واسم Sms میکنه.
این چه ربطی به این تاپيک داره.پست بيهوده نده.
اوه ببخشيد رسول جان نديدم.استاد مازيار شما يه نگاهي به سايت زير بنداز ببين فرم وير جديد اومده من فكر كنم اومده ولي جلوش نوشته امريكاي جنوبي ببين قضيه چيه به نام فرم وير 3.70هم هست!!!!!!!!!
خط هارو از هم جدا کن.
نه این گفته که کلا پخش شده.
مهم نيست که تو آمريکا يا جای ديگه پخش بشه. اما فکر کنم حدود 2 هفته طول بکشه تا بياد ایران.
در ضمن تا موقعی که پی اس پی Slimنيامده نيازی به این نيست
سلام
من هنوز نتونستم يه تصميم بگيرم كه بالاخره psp بخرم يا نه . حالا به نظر شما اگه 150 تا 200 تومن بدم سيستم خونمونو ارتقا بدم بهتره يا اينكه يه psp بخرم ؟
متشكرم .
سلام من یک سوال داشتم من تازه irshell vr2.1 رو دانلود کردم ولی نمی دونم چه جوری باید بریزمش؟
لطفا کمک کنید
چي هست ؟
منم الان مي خواهم PDF Reader بريزم رو psp هيچ كدوم كار نكرد ...كسي داره ؟كه با ورژن 3.52 كار كنه؟
cheers
psp بخر .....![]()
اقا امير رسا من ورژن 3.6 برنامه ir shell رو دارم نصب اونم خيلي راحته بايد دوپوشه irshell و psp رو به قولا زرتي كپي كني توي پوشه اصلي مموري.
7 ثانیه دکمه روشن رو بالا نگه دار بعد R رو نگه دار دوباره روشن کن راستی اشتباه کردم تو قسمت confiqiration باید بری
اقا مازیار شما اینو دانلود کن بعد اگه فهمیدی چجوریه به ما هم بگو تو راهنماش نوشته باید توی common کپی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)