تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 130 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام خدمت آقا حميد

ضمن تشكر فراوان از زحمات حضرتعالي
    با استفاده از برنامه هاي آموزشي كه گذاشته ايد توانستم فايل صداي گوشيم كه يك W700 ميباشد با آگوستيك زيپ شده معرفي شده در صفحه نخست همين تاپيك توسط برنامه Settools در حد شگفت آوري زياد نمايم كه جاي تشكر دارد .
    دوستم نيز همين گوشي را داشت واز من خواست كه براي ايشان نيز صدا را زياد نمايم .
    به همان طريق گوشي اش را هك كرده و همان آگوستيك را براي وي ريختم وتمام مراحل مو به مو انجام شد ولي وقتي گوشي را بعد از اتمام كار دوباره راه اندازي نمودم متوجه شدم كه اصلا" گوشي صدا ندارد ...؟
    انگار كه بلند گو نداشته باشد ولي وقتي هد فون را بهش وصل مينمايم صدا با كيفيت بسيار بالايي پخش ميشود .

لطفا" راهنمايي بفرماييد چگونه ميتوانم درستش كنم واشكال كارم در كجا بوده .

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

با سلام خدمت آقا حميد

ضمن تشكر فراوان از زحمات حضرتعالي
    با استفاده از برنامه هاي آموزشي كه گذاشته ايد توانستم فايل صداي گوشيم كه يك W700 ميباشد با آگوستيك زيپ شده معرفي شده در صفحه نخست همين تاپيك توسط برنامه Settools در حد شگفت آوري زياد نمايم كه جاي تشكر دارد .
    دوستم نيز همين گوشي را داشت واز من خواست كه براي ايشان نيز صدا را زياد نمايم .
    به همان طريق گوشي اش را هك كرده و همان آگوستيك را براي وي ريختم وتمام مراحل مو به مو انجام شد ولي وقتي گوشي را بعد از اتمام كار دوباره راه اندازي نمودم متوجه شدم كه اصلا" گوشي صدا ندارد ...؟
    انگار كه بلند گو نداشته باشد ولي وقتي هد فون را بهش وصل مينمايم صدا با كيفيت بسيار بالايي پخش ميشود .

لطفا" راهنمايي بفرماييد چگونه ميتوانم درستش كنم واشكال كارم در كجا بوده .
    یه بار دیگه نصبش کن!!
    هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یکی به من بگه کدومیکی از acostic ها برای w810 بهتره؟

هر کسی یه درایور را معرفی میکنه ، خواهشا یکی بیاد یه درایوری معرفی کنه که واقعا بهترین باشه و محاسن و معایبش را هم بگه.

اگه ممکنه درایور اورجینال این گوشی را هم برام بزارید.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

سلام آقا حمید من با یه گوشی دیگه میخوام این کارو بکنم این پیغام خطا رو میده!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 11-10-2007 at 15:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض عدم پخش بعضي فرمتها در w810

با سلام

گوشي w810 من فرمتهاي wma و amr و همچنين صداهاي ضبط شده و فيلمهاي گرفته شده توسط گوشي پخش نميشود يعني فيلم صدا ندارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ایا امکان فلش w810 cid 50 توسط Settools وجود دارد لطفا فایل reset برای ان را قرار دهید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان، یه سوال داشتم، گوشی من w810 -ه ، هنوز هم change هستش، میخواستم ببینم با setool اگه روش pach نسب کنم قاطی می کنه؟؟؟ پیشاپیش مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کمک کمک

با سلام
    من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائید
    رفتیم ابروشو درست کنیم چشمش رو هم کور کردیم

داره خودمونی میشه afshin190's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با عرض سلامم و خسته نباشید خدمت رفقای عزیز
    من یه مشکل در مورد اضافه کردن منو فلش به گوشیم دارم.گوشی من w810 با سریال اصلی هست من با setool
    تونستم هم پچهارو نصب کنم هم صداشو افزایش بدم که واقعا عالی شده ولی وقتی منو فلشو بش اضافه کردم هیچ اتفاقی نیفتاد حتی تم مربوط به فایل فلش رو هم ریختم روش بازم جواب نداد،با همون setool هم از پوشه tpa بک اپ گرفتم دیدم فایلا تو مسیرها درست ریخته شده.حالا حتی تم orbit که قبلا منوی فلشش جواب میداد دیگه منوش عادی شده،
    لطفا کمک کنید ممنون

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

بهترین درایو صدا کدومه میشه لینکشو بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •