اهان پس زوريه؟؟آره؟ البته من زنگ نزدم بپرسم ازشون
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اهان پس زوريه؟؟آره؟ البته من زنگ نزدم بپرسم ازشون
به یاشار چطوری خوبی ؟
بابا ما هنوز خونمونو سند نزدیم و کپی شناسنامه صاحب تلفن رو هم نداریم بعد اینجا یکی گفت با قلنامه میشه زنگ زدم گفت نمیشه
مودم هاشون ایراد داره یا گرون حساب میکنن؟![]()
ايرادي نداره ولي قرضي بگيري بهتره
يا خودت بخر يه دونه خوبش رو بگير يا اينكه غرضي بگير مودماشون زياد مارك معروفي نيست
ممنون از راهنماییتهمین امروز زنگ میزنم سفارش خرید میدم بهشون , مودم هم اجاره میکنم ازشون
![]()
سلام به همه دوستان همشهریهای گرامی در کرج
من تمام پست های تاپیک رو خوندم
منم میخوام تا یک ماه آینده یک خط adsl بگیرم حالا هیچ اطلاعاتی هم ندارم
منطقه تلفنی ما هم شهید رشیدی قبل از ترمینال شهید کلانتری هست یعنی در دولت آباد البته خودمون در طرفهای میدان سپاه هستیم ولی منطقه تلفن ما اونجا هست
یک سوالی داشتم اگر بخوام 64 کیلوبایت در ثانیه بگیرم کدوم isp برای منطقه ما بهتره ؟؟؟؟؟؟
بعد چه خرج هایی باید بکنم یعنی : به جز خرید مودم و هزینه ماهیانه کدوم خرج ها رو دارم ؟؟؟؟؟
برای این کار باید بیان در داخل خونه هم کار خاصی انجام بدهند ؟؟؟؟؟؟؟
شرکت شبدیز چطوریه با قیمت 9500 تومن با محدودیت 3 گیگ دانلود با سرعت 128 کیلو بایت در ثانیه
ممنون میشم به سوالات من جواب بدی
من كرج نيستم ولي بايد بهت بگم كه با خونه شما كاري ندارن منم اول فكر ميكردم از مخابرات كابل كشي ميكنن تا تو خونمون ولي نه از همون مخابرات چند تا سيم يا همچين چيزي رو جابجا ميكنن وصل ميشه
ما هم اینجا بیلیم دیگه
دوست عزیز شما دوتا راه داری لولیش اینه که صبر کنی تا خونه مال خودتون بشه بعد اقدام کنی
و دومیش اینه که بری با صاحب خونه صحبت کنی و بهش بگی می خوای adsl بگیری در واقع متقاعدش کنی و کپی شناسنامه رو از بگیری و بفرستی
از دوستان میخواستم که نظر بدن
من حدود 2 سال هست که از کاربرای adsl هستم که این تاپیک نظرسنجی رو هم خودم راه انداختم
از پارس آنلاین(1 ماه) استفاده کردم سرعت 128 رو با قیمت حدود 30000 تومن در ماه گرفتم که انصافا سرویسشون خوب بودو سرعتم 90 درصد مواقع روی 14 بود اما درست بعد از یک ماه تازه فهمیدم که اگر با همون قیمت از داتک سرویس بگیرم میتونم سرعت 256 و بدون محدودیت داشته باشم حدود 9 ماه از داتک استفاده کردم که بد نبود و اکثرا سرعت دانلود روی 23 بود تا اینکه بحث ممنوعیت سرعت بالای 128 پیش اومد و داتک سرعتها رو نصف کرد و من به سراغ سپنتا رفتم و سرعت دانلودم روی 13 بود البته سرویس 128 گرفته بودم تا اینکه دوباره داتک به وضعیت قبل در اومد و من بعد از 3 ماه دوباره به داتک رو آوردم تا الان
اما حالا با توجه به اینکه تعریف آسیاتک رو از دوستان شنیدم و قیمتش هم 4000 تومن از داتک پایینتره میخوام بجای داتک از آسیاتک استفاده کنم
از دوستان خواهش میکنم در مورد این تصمیم من نظر بدن و منو راهنمایی کنن
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)