[
شما الان میتونین شکایت کنین و سرعتتون رو در شکایت بگین 1.5 تا 2 و بعضی اوقات قطع.[/QUOTE]
قطع نمیشه.....ولی سرعتش بالاتر از 8 نمیره!!!!!
دراصل باید 16 کیلو باشه دیگه نه؟؟؟
[
شما الان میتونین شکایت کنین و سرعتتون رو در شکایت بگین 1.5 تا 2 و بعضی اوقات قطع.[/QUOTE]
دراصل باید 16 کیلو باشه دیگه نه؟؟؟
دراصل باید 16 کیلو باشه دیگه نه؟؟؟[/QUOTE]
سرعتتون باید به 2 برسه تا شکایت کنی که رسیده و اینکه خودتون گفتین بعد از ظهر فرقی با قطعی نداره.اگر هم ضریب اشتراک رو اجرا کنن باید به صورت شبانه روزی بهتون 2 بدن
نه اون برای سرویس ها محدود هست که ضریب اشتراک ندارن این سرویس ها نامحدود هستن و با ضریب اشتراک.تو شکایت حرفی از 8 ننویس
سرعتتون باید به 2 برسه تا شکایت کنی که رسیده و اینکه خودتون گفتین بعد از ظهر فرقی با قطعی نداره.اگر هم ضریب اشتراک رو اجرا کنن باید به صورت شبانه روزی بهتون 2 بدن
نه اون برای سرویس ها محدود هست که ضریب اشتراک ندارن این سرویس ها نامحدود هستن و با ضریب اشتراک.تو شکایت حرفی از 8 ننویس[/QUOTE]
کجا شکایت کنم؟؟سایت خود مخابرات؟
از تو پنل - قسمت ثبت پیشنهاد و انتقاد
کجا شکایت کنم؟؟سایت خود مخابرات؟[/QUOTE]
هم از طریق پنل و هم از طریق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته از طریق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر جواب میگیری
دوستان خواهشا یه تستی بکنین ببینین این سایت باز میشه یا نه.
/http://www.imdb-dl103.in تا دیروز بدون فیلتر شکن باز میشد ولی دیگه کار نمیکنه با فیلتر شکن میشه رفت تو سایت ولی کریو هم دیگه کار نمیکنه
مشکلی نداره باز میشه
موقع سرچ ارور SSL connection error
میده. مشکل از چی میتونه باشه؟
برای من ارور No data received میده. یعنی چه خاکی باید به سرم بریزم؟
قبلا وقتی سرویست تموم میشد دیگه نمیشد بری به درگاه بانک ملی وصل بشی تا پول برای سرویس جدید رو پرداخت کنی.
الان من تست کردم شدش. درست شد.
وقتی سرویسم تموم شده بود ای پی من 172.28.10.70 بودش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)