تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1189 از 1783 اولاول ... 1896891089113911791185118611871188118911901191119211931199123912891689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,881 به 11,890 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

همه داشتن همینو میگفتن که قانون شبکه این اجازه رو نمیده به این سرعت برسی شما هم میگفتی نه! الا و بلا همچین اتفاقی افتاده... بگزریم... ما که کسی رو ندیدیم اینجا به شما بی احترامی کنه یا مسخرتون کنه... ندانستن عیب نیست... دانستن و عمل نکردن عیب است

از اونطرف هم ادعای اقای otfbax همچین ادعای الکی هم نبود! برنامه ای هست که همین الان همینکارر رو میکنه و تا n کانشکن شما میتونی تنظیم کنی برا دانلود!
    شما ندیدی داش ولی من دیدم ولی به قولی بگذریم.عزیز دل الا و بلا همچین اتفاقی افتاده و دلیلش رو هم میتونی از آقای otfbax بپرسی اگر از اون پست طولانیه من متوجه دلیلش نشدی. مهم اینه که هر جای کار متوجه شدی داری اشتباه میکنی اشتباهتو قبول کنی وگرنه بازم میگم برای من به دلایل گفته شده الا و بلا این اتفاق افتاده در ضمن کی گفته ادعای ایشون الکی بوده؟فقط جهت استفاده از برنامه ایشون یک مشکلی هست.اکثر آپلود سنترها مثل فور شر-راپید شر-ه.ا.ت فایل و آپلودبوی و.....تقریبا همه آپلودسنترهای مهم متاسفانه واسه کاربرای free موقع دانلود تعداد کانکشنهاشون رو محدود کردند یعنی شما آسمون رو هم به زمین بیاری از اون تعدادی که خودشون معین کردند تعداد کانکشنهات بیشتر نمیشه مگر اینکه کاربر vip اونا بشی.البته تو سایتهای معمول هم خیلیها هستند این کار رو کردند.من خودم چون اکثر فیلمهای دانلودیم از این آپلود سنترهاست مثلا متاسفانه این برنامه فعلا شاید به کارم نیاد.اما واسه سایتایی که محدودیت نذاشتند این برنامه عالیست و واقعا توی دانلود میترکونه.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

لعنتی واسه چند روز هم که بود فان داشتیم
    حیف با این پایان تراژدیک
    یکی نیست تاپیک و بالا نگه داره ؟!!!.............
    دوست عزیز wang اتفاقا پایان خوبی بود که همه چیز مشخص شد.مهم اینه که دانلود شبانه هامون پربار باشه که خدا رو شکر حداقل واسه من و شما و خیلی از دوستان هست.مخلص همه دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان سوالی داشتم.عدد attenuation که هر چی کمتر باشه بهتره آیا با بالا رفتن پهنای باند مثل عدد snr تغییر میکنه یا همیشه ثابته؟ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدن چون به قول دوستمون ندانستن عیب نیست

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سوالی داشتم.عدد attenuation که هر چی کمتر باشه بهتره آیا با بالا رفتن پهنای باند مثل عدد snr تغییر میکنه یا همیشه ثابته؟ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدن چون به قول دوستمون ندانستن عیب نیست
    این عدد فاصله از مرکز مخابراتی رو نشون میده و کم و زیاد نمیشه مگه اینکه سیم کشی دچار تغییرات بشه... هر چی عدد کمتر باشه بهتره.. و خط وضعیت بهتری پیدا میکنه... این عدد هم فکر نکنم با تغییر پهنای باند اغییری داشته باشه.. .من قبلا 4 مگ بسته بودنم همین عددی بود که الان رو 6 بستنم... در کل هر چی این فاصله و عدد کمتر باشه نویز کمتری میگیره خط

6. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان عزیز 12 مگی اگه میشه لطفی بکنید و بزرگواری کنید و ساعت 2:30 امشب یا شبهای دیگه(منظور اول وقته ساعات رایگان باشه و قبل از 2:10 هم نباشه)این لینکی رو که براتون میزارم در حدود یک دقیقه فقط دانلود بکنید و بعد بگید سرعتتون چقدر بوده.اگر از دانلود منیجرتون عکس هم گذاشتید که چه بهتر.بسیار متشکرم. اینم لینک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by david-ebi; 25-07-2014 at 22:47.

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برادر الانش که 400 تا 500 بیشتر نمیره
    حالا شبم میزاریم....
    بعد از اون قضیه جوگیر شدن واس 12 ...اونایی هم که دارن ناپدید شدن

10. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز 12 مگی اگه میشه لطفی بکنید و بزرگواری کنید و ساعت 2:30 امشب یا شبهای دیگه(منظور اول وقته ساعات رایگان باشه و قبل از 2:10 هم نباشه)این لینکی رو که براتون میزارم در حدود یک دقیقه فقط دانلود بکنید و بعد بگید سرعتتون چقدر بوده.اگر از دانلود منیجرتون عکس هم گذاشتید که چه بهتر.بسیار متشکرم. اینم لینک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت من از ساعت 2 تا 4 داغونه..... ولی از 4 به بعد بهتر می شه

در ضمن تک لینک اصلا سرعتم خوب نیست

سلام من 5 سال با صبانت بودم سرعت 2 مگابایت و بدلایل افت سرعت 3 ماه هست وایمکس 512 گرفتم و بخاطر قطع و وصلی و سرعت شبیه دیال آپ قصد خرید adsl با سرعت 1 مگابایت به بالا را دارم شرکتی سراغ دارید که بدون مجوز بهم سرعت بالا بدهد و چون نویسندگی برای سایت ها انجام میدهم نیاز به سرعت بالا دارم و فارغ التحصیل شده ام و نامه دانشجویی هم ندارم ............. نیاز به سرعت دانلود ندارم و تنها نیاز به سرعت بالا برای لود شدن سریع سایت ها دارم . کسی آشنا داره توی نمایندگی ها ...
    تو سایتش نوشته کارت دانشجویی لازمه ولی من بدون هیچ مدرکی 12 مگ گرفتم ..... وقتی رفتم گرفتم اصلا در مورد این چیزها صحبت نکردن

شما اقدام کن فکر نکنم چیزی بخوان

13. 3 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از همین صبانت مینونی بگیری از نمایندگی هاش مدرکی نمیخواد فقط پولشو بدی حله

15. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

صبانت میده تا 12
    هیچ مجوزی هم نمیخاد

17. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •