من هرچی یوزر و پسورد رو admin میزنم نمیاد چکار کنم ؟
من هرچی یوزر و پسورد رو admin میزنم نمیاد چکار کنم ؟
1-روی جعبه مودمت رو نگاه ببین شاید یوزرنیم و پسورد رو روی جعبه نوشته باشه و admin نباشه.
2-خوب فکر کن ببین یوزرنیم یا پسورد یا هردوتا شو عوض کردی یا نه؟ شاید یه کس دیگه ای که استفاده میکنه از کامپیوترت عوض کرده باشه.
3-اما اگه مطمئنی که یوزر و پسورد عوض نشدن یه بار مودمت رو از پشت بصورت دستی رست کن. اونوقت درست میشه. کنار دکمه پاور یه سوراخه که اگه سر یه خودکار رو فرو کنی داخلش و 10ثانیه نگه داری و بعد مودم رو روشن کنی رست میشه.
با سلام.
دوستان عزیز این مودم ها که چهار پورت لن دارد باعث کاهش سرعت هم می شود؟!
من خدمت دوستان عرض کنم کسانی که با یوزر و پسورد Admin مشکل دارن یک نکته هست که برای من صادق بود مودمم وایرلس هست و گفتن یوزر admin وپسورد رو باید پسورد وایرلس که دادید به شرکت 5 رقمی باید اون رو وارد کنید.
منظورتون رو درست متوجه نشدم. اگه منظورتون نسبت به وایرلس هستش ، نه فرقی نداره.
ولی اگه منظورتون تقسیم شدن اینترنت بین کاربرهای متصل به پورت هاست ، بله ، با وصل شدن هر کاربر ؛ بسته به استفاده اون از اینترنت ، سرعت بقیه کم میشه.
سلام
کدوم مدل مودم وایرلس دار دی اس ال میشه تنظیمات چیز پی ان رو داد تا خوده مودم همیشه وصل باشه نه اینکه یا پی سی وصل شد
مرسی
تا جایی که من میدونم ، فعلا هیچ کدوم.
سلام ، آقا چطور میشه چیز پی ان رو در مودم w8960n کانفیگ کرد ؟
ممنون میشم اگه راهش رو بهم بگید
اگه منظورتون اینه که تنظیماتش رو به مودم بدی تا موقع وصل شدن ،خودش اون رو هم فعال کنه ، همونطور که تو پست بالایی گفنم ، فعلا ممکن نیست.
تنها را اینه که با کانکشن مربوط به خودش بصورت دستی به سرور اون وصل شی.
سلام
من موقعی که تو ویندوز سونم و مودم ADSL رو روشن میکنم با وجودی که اینترنت کانکت میشه و اکتیوم میشه اما یه مثلث زرد رنگ روی نشانگر کانکشن در قسمت پایین سمت راست دسکتاب کامپیوتر میاد و صفحه اینترنت اکسپلورر رو که باز میکنم به هیچ سایتی وصل نمیشه. بعضی اوقات با مودم روشن اگه ریستارت کنم مشکل حل میشه ، اگه ممکنه کمکم کنید تا مشکلمو حل کنم
مودم :TP-LINK
ISP : Parsonline
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)