از وقتی این خبر رو خوندم دپرس شدم
واقعا اگه واقعیت داشته باشه چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از وقتی این خبر رو خوندم دپرس شدم
واقعا اگه واقعیت داشته باشه چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(( با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد. ))
بدبختها با این کارتون به کجا میرسید آخه ،به جز پسرفت مملکت هیچ سودی به حال دولت مردان و کشور نخواهد داشت . فقط این وسط مردم هستن که ضربه میبینن و بس .
درود به دوستان عزیز !!! مثل اینکه سرعت اینترنت دیشب مشکلی نداشته ! من با سرویس 256 حجمی اندیشه توی خط 4 از ساعت 1 تا 7 بیشتر از 2200 مگابایت فیلم دانلود کردم !!! فکر کنم اینترنت این روزای آخری میخواد از خجالتمون در بیاد و با یه خاطره خوب ما رو ترک کنه !![]()
چی میگین واسه خودتون؟!!
اون حرف ها همش دروغه. یه سرچ کنین تا متوجه بشین که موضوع چیه!
یک خبر دروغ رو یک سایت زد، بقیه هم سریع کپی پیست کردن.
در هر صورت محدود کردن اینترنت ممکنه صورت بگیره ولی مطمئن باشید هیچ کسی نمیتونه اینترنت رو بیشتر از 3-4 روز قطع کنه. چون فقط به ضرر مردم نیست. واسه تحقیقات و ارتباط اطلاعات و اخبار با جهان و ....و.............. لازم هست که اینترنت حتما باشه.
من یه سوال از شما دارم .ماشاالله که الان بیشتر سایت ها فیلترن ( حتی سایت مثقال) . وقتی محدودیت بیشتر از اینی که الان هست بشه ( یعنی نتونی از چیز پی ان و سا*کس و ... ) استفاده کنی یا عدم دسترسی به انواع سایت ها و اطلاعات یا کندی شدید و ....
اونوقت شما چطوری میتونی اسم این رو بذاری اینترنت ؟
در واقع با قطع کردن فرقی نداره و اسما وصله .
Last edited by TimeWarp; 05-01-2012 at 11:38.
ببینید، این سوال شما با جواب من تناسبی نداره.
من گفتم ارتباط اینترنت با جهان قطع نمیشه. همچنین گفتم ممکنه محدودیتهایی رو اضافه کنن که دارن میکنن.
حالا من از شما سوال میپرسم:
شما کارتون با سایت مثقال چیه؟ طلافروشین؟ دلالین؟و...
بیا اینم لینکه غیر مستقیمش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قعط بود......
الان با و پی..ا.ن میتونین کار کنین درسته؟ خب با قطع نشدن اینترنت بازهم میتونین. اصلا 80% همین وی پییی ان ها رو همین برادران.... پخش میکنن و درآمد و.... هم داره واسشون.
چرا اینطوری شده اخه مثقال فیلتر شده من به خدا الان تو سایت گوگل هم نمی تونم برم مور دشور اینترنت ایران رو ببره
امروز اینترنت اوضاعش بهتر شده به جز Https که همچنان مشکل داره
دیشب وزیر ارتباطاتمیگفت دیلیل قطع شدن اینترنت آتش سوزی جنگل های ترکیه و پارگی کابل اماراته
دستش درد نکنه کلی سوژه خنده داد دستمون![]()
Last edited by hamed_totally; 05-01-2012 at 14:22.
وزير ارتباطات درباره علت قطعي و يا كم شدن سرعت اينترنت در روزهاي اخير در كشور گفت: ما مشكلات مقطعي در اين زمينه داشتهايم از جمله اين كه مثلا در خليج فارس كابل به خاطر برخورد كشتيها قطع شده بود.
به گزارش ایتنا از ايسنا رضا تقيپور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار كرد: ما تلاش كردهايم اين مشكل را در نصف روز برطرف كنيم چرا كه بر اساس اين برخورد، كابلها پاره شده است.
او با بيان اين كه ما حتي عكسهاي پاره شده كابلها را نيز در راستاي قانع كردن در اختيار رسانهها قرار دادهايم، تصريح كرد: يكي ديگر از مشكلاتي كه با آن روبرو بودهايم، در مسير شمال ورودي اينترنت به كشور از مسير روسيه بود كه يكي از ايستگاهها به آتشسوزي دچار شده بود كه در طي يك روز تلاش كرديم كه اين مشكل برطرف شود.
وي با بيان اين كه ما بيش از ۱۳ درگاه ورودي پهناي باند به كشور داريم و هر جا دچار مشكل ميشويم سعي ميكنيم از درگاههاي ديگر اين مشكل را برطرف كنيم گفت: من بهطور صريح عرض ميكنم كه ما در مورد زيرساختها مشكلي نداريم.
او كه در حاشيه جلسه هيئت دولت سخن ميگفت، تصريح كرد: درباره پهناي باندهاي واگذار شده بعضا شكايتهايي دريافت كرديم كه اپراتورها بايد پاسخگوي شكايتهاي مشتريان باشند و همانطور كه گفتم ما از نظر زيرساخت مشكلي نداريم.چنا
دوستان یه سوال فنی:
چطور باید از وضعیت کار کرد سرویس ADSL اطلاع پیدا کرد؟ ( چقدر تا حالا مصرف کردم؟؟)
چطوری پینگ میگیرن؟؟
من تازه کارم، اگه سوالام پیش پا افتادس دیگه ببخشید
نصاب هم که اومده بود مودم رو وصل کنه، یادم رفت این سوالا رو ازش بپرسم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)