خیلی ممنون !
Nikon Coolpix S9100 چطوره در مقایسه با اینا !؟
خیلی ممنون !
Nikon Coolpix S9100 چطوره در مقایسه با اینا !؟
فکر نکنم باشه اگر باشه قیمتش زیاده و ارزش نداره
نیکون غیر حرفه ای من اصلا توصیه نمیکنم![]()
من از فتوشاپ CS2 یا همون ورژن 9 استفاده میکنم
متاسفانه این گزینه رو نداره
باتری لیتیومیه hs20 که میدونم نزدیک ترین جایی که میفروشن دبیه اما به خاطر یبار مصرفیش نمیارزه.اما
اداپتورش باشه خیلی خوب میشه . تو بقیه کشورا دورور 35-55 دلاره.
سلام دوستان
منم بالاخره sx230 گرفتم 410 تومن
البته اینو هفته پیش گرفتم ولی به دلیل امتحانات نرسیده بودم بیام و از دوستان تشکر کنم.
از همه ی دوستان که راهنمایی کردم ممنوننم. فعلا که راضی هستم تا ببییم بعدا چی میشه.
یادمه اون موقع یکی از دوستان گفتند که سرعته زومش پایینه. من اینو چک کردم و یه چیز جدید فهمیدم و اون اینه که اگه کلید زومش را به طور معمولی حرکت بدین یه کم کند حرکت میکنه ولی اگه یه کم بهش فشار بیارین سرعتش زیاد میشه.
بارم ممنون از کمکتون.![]()
امرزو sx230 جمهوری از 390 تا 470 قیمت گرفتم
16گیگ کلاس 10 توشیبا 45000 تومان
اونایی که گرون میگفتند ادعا میکردن شارژر بقیه چینیه.که بعید میدونم
چجوری sx230 خرید 410 تومن من پرسیدم خیلی گرون میگفتن
دوست گرامی
مبارکه.به شادی و خوشحالی. پیشتر از کندی برگشت از زوم یا unzoom آن گفته بودم و نه زوم کردن.
وضعیت GPS آن چگونه است؟ مصرف باتری؟ کیفیت صفحه نمایش؟ با توجه به کیفیت فیلم برداری (24 فریم در ثانیه) از کیفیت فیلمبرداری هم بگو.آیا به هنگام پخش تصویر پرش ندارد؟
یکی از نقاط ضعف این دوربین در برخی از سایت ها فقدان دکمهی فیزیکی Delete برای پاک کردن مستقیم عکس ها عنوان شده. با این شرایط امکان حذف عکس ها چگونه است؟ لطفا بیشتر توضیح دهید.
اگر وقت کردی لینک چند نمونه عکس در حالت های مختلف مانند فضای بسته ، فضای باز و شب و همچنین مودهای مختلف به خصوص مود Auto نیز بگذار .
به هر حال دوربین خوش دستی است.به خصوص زوم 14x آن.
اعتقاد دارم که عکاسی یکی از مفرح ترین و جذاب ترین هنرها و سرگرمی هاست که هر فردی با هر توانایی و استعدادی می تواند بدان بپردازد. در این بین داشتن یک دوربین مناسب لذت آن را دو چندان می کند.
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
امروزه بسیاری از لوازم جانبی مانند شارژر و حتی باتری دوربین ها و موبایل ها چینی هستند. این موضوع خاصی نیست که در قیمت تفاوت محسوسی را ایجاد کند.
Last edited by knight110; 26-01-2012 at 15:18.
سلام به دوستان
بنده تقریبآ هفته ی پیش sx230hs خریدم،با گارانتی ایده ال 375 تومن+رم 8 گیگ کلاس 10 اپیسر 45 تومن+کیف،البته فروشنده محافظ صفحه نمایش رو برام اشانتیون نصب کرد.خود دوربین ژاپنیه،سلول های باتری ژاپنیه اما داخل چین وکیوم شده،شارژر هم چینیه.
من که راضی هستم و عکس های با کیفیتی برام می گیره و فیلم برداریش در حالت فول اچ دی واقعآ معرکس (با تنظیم دستی لذت بیشتری از عکاسی خواهید برد).به نظر من یه دوربین کامپکت در حد نیمه حرفه ای های کمی قدیمی تره بازاره و می توانه حالا حالا شما رو راضی نگه داره.
شارژر همشون چینیه.اینم یه راه جدیده برای بالا بردن قیمت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)