تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1189 از 3195 اولاول ... 18968910891139117911851186118711881189119011911192119311991239128916892189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,881 به 11,890 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بابا چرا راه دور ميري رو خود BOX اش نوشته

دستي و غير دستي نداره ميلاد ! S/N و ID يکبار ثبت ميشه . حالا چه شما اول دستي Register کني و بعد وارد LIVE بشي و برعکس
    خوب من به لایو وصل نشدم ، رفتم دستی توی سایت مایکروسافت سریال دستگاه رو وارد کردم برای گارانتیش که البته با توجه به کپی خور بودنش بی مصرفه ولی هولوگرام دستگاهم بدون هیچ گونه خدشه ای سر جاشه

ميلاد ميدوني اين حرفت کل پايه هاي فيزيک رو به لرزه درآورد

اگه زماني که زمين به خورشيد نزديک ميشه (بهار و تابستان) , وزنش بيشتر بشه به خاطر اينکه از مدار خارج نشه نياز داره با سرعت

بيشتري اين قسمت از مدار رو طي کنه !! يعني ما بايد به جاي 6 ماه , 5 يا 4 ما رو داشته باشيم .

پس جور در نمياد .
    وقتی که زمین به خورشید نزدیک تره ، نیروی جاذبه خورشید بر زمین بیشتر میشه و در نتیجه وزنش بیشتر میشه !

ولی نیروی شتابی که داره باعث میشه که از مدار خارج نشه ، البته وقتی که به خورشید نزدیک تر میشه و بیشتر تحت تاثیرش قرار میگیره شتابش هم بیشتر میشه یعنی سرعت زمین در گردش به دور خورشید همیشه ثابت نیست و با کمک همین قانون در ماهواره هایی پژوهشی که به فضا پرتاب میکنند اونها رو به مسری که لازم دارن هدایت میکنند ، مثلا با استفاده از نیروی جاذبه مریخ اون رو به سمت زهل شلیک میکنند !

تازه گردش زمین به دور خودش هم هست !
    گردش سیالات داخل زمین هم هست که به حفظ زمین در مدار خودش کمک میکنه ولی سر انجام زمین از مدار خودش خارج میشه همان طور که ماه هر سال مقداری بسیار ناچیز از زمین فاصله میگیره و تا چند وقت دیگر (میلیون سال) تاثیر جاذبه زمین بهش کم میشه و دیگه در مدار خودش قرار نمیگیره و در فضا رها میشه ! بلایی که به سر ماهواره ها هم میاد ، ولی اونها برعکس میشن یعنی به زمین نزدیک تر میشوند و سر انجام سقوط میکنند !

این معنیش اینه که زمین ما یک روزی یا در فضا ول میشه یا میره توی دل خورشید ! که بستگی داره کدوم نیرو بیشتر باشه که فکر میکنم زمین رد مسیر حلزونی که به دور خورشید داره به خورشید نزدیک تر میشه در این باره درست نمیدونم که نزدیک تر میشه یا دور تر .

ميلاد اينطوري ديسک با فاصله گرفتن از مرکز انحنا پيدا ميکنه ( حتي در حد ميکرون) و 4/1 آخر ديسک غير قابل خوندن ميشه

چون کوچکترين تغيير زاويه از 90 درجه چه به 90.1 و چه به 89.9 باعث خارج شدن مسير انعکاس نور ميشه .
    مگه من گفتم منحرف میشه ؟
    اون میزان انحنا هم همیشه بوده و هست و همیشه به سمت صفر نزدیکترش میکنند ولی نمیتونند مطلقا صفرش کنند .

ببين ميلاد يک CD گرد هست و در راستاي گردي خودش هم ميچرخه , پس دقيقا حکم يک گوي رو داره !

تو يک گوي رو به هر طرف و با هر سرعتي که بچرخوني يک نوع نيرو به اطرافش پخش ميشه !

دقيقا اين قضيه توي CD هم هست چون CD هم کاملا نسبت به مرکز خودش تعادل داره و هم گرد هست و در راستاي گردي خودش

ميچرخه .

پس اينکه بگيم با قرار گرفتن CD در حالت عمودي براي اينکه يک نقطه از پايين به بالا بياد خودش انرژي بر هست , من اينو رد ميکنم.

البته حرفت در اجسام غير گرد و گوي مانند کاملا درسته.
    بحث بر سر گردی جسم نیست بر سر خمیدگی هست که دیسک به خاطر تاثیر نیروی جاذبه بر سطح بیشتری از دیسک بوجود میاد هست که این خمیدگی در حالت عمودی یا نیست یا خیلی خیلی کمتره ، البته در هر دو حالت با چشم غیر مسلح نمیشه دید این داستان رو .

شهاب جان منظور ميلاد جان اينه که نيروي اضافي و خارج از محور وارد به ديسک نميشه.

بابا فارسي هم مارا نموده

خودت که بهتر ميدوني يک سري اصطلاحات EN اصلا معادل فارسي نداره واينا واسه خودشون يه چيزي پروندن.

البته مشکل ناقص بودن زبان EN نصبت به FA هست .
    متاسفانه برای خیلی از موارد ما معادل فارسی نداریم ، مثلا ما در زبان انگلیسی واژه ای داریم به اسم Gravity وقتی این مورد توی فرمول ها آورده میشه همه میرند سراغ جاذبه زمین ولی این واژه برای همه اینها استفاده میشه :

1. سنگینی
    2. ثقل
    3. جاذبه زمین
    4. درجه کشش
    5. وقار
    6. اهمیت
    7. شدت
    8. جدیت
    9. دشواری وضع

خوب همین داستان من رو به اشتباه انداخته بود در اون مورد به خصوص !
    Last edited by sonixax; 14-02-2010 at 23:24.

2. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب میلاد من حرف خودت رو با حرف خودت نقص میکنم .

شما میگی میله در حالت افقی هرچی از تکیه گاهش دور تر میشه به خاطر جاذبه خم تر میشه .

اگه ما این میله رو به یک موتور وصل کنیم که در محور خودش میچرخه بر اثر نیروی گریز از مرکز انحنا به حداقل میرسه !
    و چه مقدار از نیروی موتور صرف بر طرف کردن این انحنا میشه ؟ در صورتی که در حالت عمودی این نیروی اضافی مصرف نمیشود !

برای همینه که اینها رو :

با اینکه میتوانند افقی نمیسازند ، چونکه هم نیروی کمتری صرف غلبه بر نیرو های مزاح میشه ، و هم میزان بیشتری از انرژی باد رو میشه ازش گرفت و البته فضا و تلورانس کل سیستم و ... هم هست .

ولی توی یه چیزایی مثل این :

چون وسیله کوچیکه و تلورانس و میزان انرژی و .. اصلا مهم نیست افقی میسازند که بشه باهاش سرعت باد رو هم اندازه گرفت .

شما اگر از اون نیروگاه های بادی جایی دیدی برو جلو و بهش دست بزن اون عضمت لرزش کمتری از یه دونه از این فینگیلی ها داره

البته اگر میخواهید درست تر حساب کنید یه دونه از این دوربین های مهندسی لازم دارید با دو تا وسیله که با جریان باد به حرکت در میاند در یک اندازه و یک متریال و میزان استقامت برابر و ... البته شکل آئرودینامیکی جسم هم خیلی مهمه و نباید فراموش بشه .

میبینید که افقیه بیشتر از عمودیه تلورانس داره !
    Last edited by sonixax; 14-02-2010 at 23:35.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب من به لایو وصل نشدم ، رفتم دستی توی سایت مایکروسافت سریال دستگاه رو وارد کردم برای گارانتیش که البته با توجه به کپی خور بودنش بی مصرفه ولی هولوگرام دستگاهم بدون هیچ گونه خدشه ای سر جاشه

مگه من گفتم منحرف میشه ؟
    اون میزان انحنا هم همیشه بوده و هست و همیشه به سمت صفر نزدیکترش میکنند ولی نمیتونند مطلقا صفرش کنند .

بحث بر سر گردی جسم نیست بر سر خمیدگی هست که دیسک به خاطر تاثیر نیروی جاذبه بر سطح بیشتری از دیسک بوجود میاد هست که این خمیدگی در حالت عمودی یا نیست یا خیلی خیلی کمتره ، البته در هر دو حالت با چشم غیر مسلح نمیشه دید این داستان رو .

متاسفانه برای خیلی از موارد ما معادل فارسی نداریم ، مثلا ما در زبان انگلیسی واژه ای داریم به اسم Gravity وقتی این مورد توی فرمول ها آورده میشه همه میرند سراغ جاذبه زمین ولی این واژه برای همه اینها استفاده میشه :

1. سنگینی
    2. ثقل
    3. جاذبه زمین
    4. درجه کشش
    5. وقار
    6. اهمیت
    7. شدت
    8. جدیت
    9. دشواری وضع

خوب همین داستان من رو به اشتباه انداخته بود در اون مورد به خصوص !
    من که هر کاری کردم دستی نشد ! آخر به زور متوصل شدم.
    وقتی که زمین به خورشید نزدیک تره ، نیروی جاذبه خورشید بر زمین بیشتر میشه و در نتیجه وزنش بیشتر میشه !

ولی نیروی شتابی که داره باعث میشه که از مدار خارج نشه ، البته وقتی که به خورشید نزدیک تر میشه و بیشتر تحت تاثیرش قرار میگیره شتابش هم بیشتر میشه یعنی سرعت زمین در گردش به دور خورشید همیشه ثابت نیست و با کمک همین قانون در ماهواره هایی پژوهشی که به فضا پرتاب میکنند اونها رو به مسری که لازم دارن هدایت میکنند ، مثلا با استفاده از نیروی جاذبه مریخ اون رو به سمت زهل شلیک میکنند !

تازه گردش زمین به دور خودش هم هست !
    گردش سیالات داخل زمین هم هست که به حفظ زمین در مدار خودش کمک میکنه ولی سر انجام زمین از مدار خودش خارج میشه همان طور که ماه هر سال مقداری بسیار ناچیز از زمین فاصله میگیره و تا چند وقت دیگر (میلیون سال) تاثیر جاذبه زمین بهش کم میشه و دیگه در مدار خودش قرار نمیگیره و در فضا رها میشه ! بلایی که به سر ماهواره ها هم میاد ، ولی اونها برعکس میشن یعنی به زمین نزدیک تر میشوند و سر انجام سقوط میکنند !

این معنیش اینه که زمین ما یک روزی یا در فضا ول میشه یا میره توی دل خورشید ! که بستگی داره کدوم نیرو بیشتر باشه که فکر میکنم زمین رد مسیر حلزونی که به دور خورشید داره به خورشید نزدیک تر میشه در این باره درست نمیدونم که نزدیک تر میشه یا دور تر .
    بابا میلاد بحث سره اینه که پس چرا روز ها تغییر نمیکنه !! اگه قرار باشه کره ی زمین با افزایش سرعت این دوره رو زود تر بگذرونه

پس چرا میانگین مدت زمان سرما با گرما و معتدل بودن یکی هست !؟

5. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آیا به غیر از این است که میزان تاثیر جاذبه زمین بر آن در حالت عمودی متراکم تر است ؟ (نگفتم کم و زیاد تر بلکه گفتم متراکم تر)

همین داستان در مورد دیسک هم هست ولی کمتر از چند هزارم میلیمتر و با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ، وقتی دیسک شروع به چرهش میکنه نه تنها درایو باید باید مقداری انرژی صرف گردش دیسک داشته باشه بلکه باید مقداری نیرو هم صرف غلبه بر تلورانس دیسک بکنه ، این به کناری اون داستان فرمولی که قرار دادم در حالت دوران رو هم احتساب بفرمائید !
    دوست عزیز شما داری یک جسم گرد (دیسک) با مرکز ثقل مشخص که همون سوراخیش هست با یک میله مقایسه می کنید!!؟ این 2 ربطی به هم ندارن! دیسکی که داخل درایو هست که مثل میله نیست!!

بنده هنوز ربط فشار یک سطح سخت تر بر سطح نرم تر رو با یک جسم در حال دوران نمیفهمم
    من برای شما این مورد را با یک مثال ساده نشان دادم تا رابطه سطح اتکا(سطح مقطع) را با فشار برای شما بگم! و فرقی نمیکنه که جسم دوار باشه یا ثابت!

سک کیلو شکر چه توی یک بسته 10 در 10 باش چه توی یک کانتینر وزنش یک کیلو هست ولی پراکندگیش توی کانتینر بیشتره ! در نتیجه سطح بیشتری شکری میشود ولی میزان شکر ثابت است !
    عزیز این مثال شما در 2محیط هست! اگر شما تونستین اون شکرهارو در همون بسته 10 در 10 پخش کنید بله حق با شماست ولی ایا میشه!؟
    دیسک هم همون شکری که میگید در مظر بگیرید و محیط را هم اون بسته 10 در 10 حالا شما به من بگید کانتینر را چی در نظر بگیریم!!؟

من هم این فرمول رو به خدا برای اثبات حرفم در باره درایو نیاوردم ، فقط در مورد تولید جاذبه در حالت دورانی بود !
    مگه قراره در حالت دورانی جاذبه نباشه!!؟
    من گفتم فرض میکنیم که هیچ نیری اضافی به غیر از نیروی دورانی که بر جسم وارد شده ، بر جسم ما تاثیر نمیگذارد . یعنی شما فرض کند یه دیسک توی خلاء و بدون دخالت نیروی جاذبه و غیره و ذالک به گردش در آورده شده ! پس تا به ابد همین طوری میچرخه !
    ایا یه همچین شرایطی برای درایو دیسک داخل اون حاکمه!!؟
    مگه حرف اشتباهیه ؟
    من گفتم شما اشتباه گفتین؟

من رشته ای که درش تحصیل میکنم نرم افزاره و اطلاعاتم در مورد فیزیک در حد مطالعات خودمه و آموخته هایم در دوران تحصل در مقاطع عمومی که همه چیز رو با هم خرکی بهت درس میدن برای همین اگر جایی ببینم اشتباه کردم در این باره با کمال میل قبول میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم ولی یک عدت خیلی بد دارم برای قبول چیزی به ریفرنس نیاز دارم که این دو جلد کتابی که فرمودید رو حتما تهیه میکنم
    من هم رشته ام مهندسی عمرانه ولی همیشه فیزیکو دوست داشتم و بیشترین درصدم هم تو کنکور همین فیزیک زدم.

من تا اونجایی که میتونستم سعی کردم مطالب را ساده بگم و تخصصی توضیح ندم که خدایی نکرده کسی گیج بشه.

خب چیکار کنم میبینم کل تاپیک تو چالش افتادن که حرف های شما رو حلاجی کنن

گفتم یه پیام بدم که حداقل یکم بچه ها خنک بشن
    ای ول بازم ازین کارا بکن سعید حال میده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا بحثمون خیلی داری دور میشه از موضوع اصلی .البته میگم یه تاپیک تو بخش فیزیک بزنیم و اونجا بحث کنیم.

ولی الان فقط در مورد DVD-rom صحبت کنیم بهتره.میترسم بیان همه رو پاک کنن .
    ====

بچه ها راستی اگه دیگه میبینید مطلبی برای گفتن نمونده بیان یه جمع بندی بکنیم و نتیجه رو هم اعلام کنیم تا دیگه همه متوجه بشن.
    Last edited by SamGun; 14-02-2010 at 23:51.

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من که هر کاری کردم دستی نشد ! آخر به زور متوصل شدم.

بابا میلاد بحث سره اینه که پس چرا روز ها تغییر نمیکنه !! اگه قرار باشه کره ی زمین با افزایش سرعت این دوره رو زود تر بگذرونه

پس چرا میانگین مدت زمان سرما با گرما و معتدل بودن یکی هست !؟
    روز ها که به گردش زمین به دور خودش مربوط میشه !

میانگین دمای هوا و اینها هم بستگی به زاویه چرخش زمین به دور خودش داره ، چون زمین توی مدار صاف به دور خودش نمیچرخه :

برای همینه که وقتی نیمکره شمالی زمستونه نیمکره جنوبی تابستونه و برعکس !

هر چند وقت یک بار هم مدت زمان یک دور گردش زمین به دور خورشید تغییر میکنه ولی به قدری کمه که همین طوری نمیشه متوجه شد ، مثلا 100 میلیون سال پیش ما در زمین روز ها و سالهای کوتاه تری داشتیم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آقا بحثمون خیلی داری دور میشه از موضوع اصلی .البته میگم یه تاپیک تو بخش فیزیک بزنیم و اونجا بحث کنیم.

ولی الان فقط در مورد DVD-rom صحبت کنیم بهتره.میترسم بیان همه رو پاک کنن .
    فعلا من که میخوام برم لالا کنم ولی فردا میام تا ادامه بحثو از سر بگیریم
    شب همگی خوش!

11. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    SHIRAZ

1

سلام دوستان عزيز

من ميگم يه تاپيك هم در مورد فيزك جاذبه زمين گردش از اين جور حرف ها بزنيم بزنم به تخته همه فيزيك دان هستند

بابا بيخيال ايكس باكسو عشق است

شوخي كردم از دستم ناراحت نشين حالا خارج از شوخي واقعا بحث جالبي بود

از وقتي اين دستگاه رو خريدم يه ترم دانشگاه مشروت شدم هيچي درس نميخونم
    اصلا دانشگاه به ظور ميرم دانشگاه همش خونه هستم دارم بازي ميكنم

اين بحث حداقل باعث شد دو كلام چيز ياد بگيرم

13. 2 کاربر از AMIR_SHEYTOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

روز ها که به گردش زمین به دور خودش مربوط میشه !

میانگین دمای هوا و اینها هم بستگی به زاویه چرخش زمین به دور خودش داره ، چون زمین توی مدار صاف به دور خودش نمیچرخه :

برای همینه که وقتی نیمکره شمالی زمستونه نیمکره جنوبی تابستونه و برعکس !

هر چند وقت یک بار هم مدت زمان یک دور گردش زمین به دور خورشید تغییر میکنه ولی به قدری کمه که همین طوری نمیشه متوجه شد ، مثلا 100 میلیون سال پیش ما در زمین روز ها و سالهای کوتاه تری داشتیم !
    میلاد جون من منظورم ساعت شبانه روز نبود.

منظورم میزان روز ها بود مثلا 30 روز تو یک ماه.

در ضمن نمیشه گفت که ما قبلا روز های کمتری داشتیم چون هنوز مشخص نیست که زمین داره از خورشید دور میشه یا بهش

نزدیک میشه (طبق گفته ی خودت )
    منم برم بخوابم دارم از چشم درد میمیرم

سلام دوستان عزيز

من ميگم يه تاپيك هم در مورد فيزك جاذبه زمين گردش از اين جور حرف ها بزنيم بزنم به تخته همه فيزيك دان هستند

بابا بيخيال ايكس باكسو عشق است

شوخي كردم از دستم ناراحت نشين حالا خارج از شوخي واقعا بحث جالبي بود

از وقتي اين دستگاه رو خريدم يه ترم دانشگاه مشروت شدم هيچي درس نميخونم
    اصلا دانشگاه به ظور ميرم دانشگاه همش خونه هستم دارم بازي ميكنم

اين بحث حداقل باعث شد دو كلام چيز ياد بگيرم
    آره , واقعا بحث هایی که مرتبط با تاپیک هست هم زیاده و هم جالب.

این بحث که تموم بشه یکی دیگه خودم راه میندازم
    سلام خدمت دوستان آقا ما میخوایم به جمع XBOX عزیز بیایم . از شما راهنمایی میخوام در رابطه با خرید بهترین مدل و همینطور قیمتها از نظر مالی بنده محدودیت ندارم . در ظمن نحوه اصل یا تقلبی بودن دستگاه هم به ما بگید تا به ما نندازند چون ما تازه کاریم
    ممنونیم
    سلام دوست عزیز

البته مشاوره برای خرید در تاپیک خودش هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی خب اشکال نداره.

شما برای خرید فقط باید به یک جای معتبر مثل فروشگاه فتحی مراجعه کنید

برای اصل فرق بودن هم نگران نباشید چون همه ساخت چین هست و تحت لیسانس microsoft

البته لوازم جانبی مثل دسته و ... تقلبی هم داره که اونم با خرید از جای معتبر قضیه اش منتفیه.

Xbox 360 دارای 2 مدل هست:

Elite و Arcade که فقط فرقشون در لوازم جانبی هست.(صفحه ی اول تاپیک رو حتما مطالعه کنید.)

از نظر سخت افزاری هم کاملا مثل هم هستن
    Last edited by SamGun; 15-02-2010 at 00:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز شما داری یک جسم گرد (دیسک) با مرکز ثقل مشخص که همون سوراخیش هست با یک میله مقایسه می کنید!!؟ این 2 ربطی به هم ندارن! دیسکی که داخل درایو هست که مثل میله نیست!!
    وقتی دیسک در حالت افقی و از همون وسطش قرار بگیره از اطراف به سمت زمین انحنا پیدا میکنند ولی در حد میکرون و این حرفها و با چشم قابل رویت نیست ! یعنی به اندازه مثلا یک میلیونیوم میلی متر شکل کروی به خود میگیرد !

مساله ما سر همون دیسکه دیگه ، درایو بدون دیسک که فرقی نمیکنه داره چی کار میکنه

من برای شما این مورد را با یک مثال ساده نشان دادم تا رابطه سطح اتکا(سطح مقطع) را با فشار برای شما بگم! و فرقی نمیکنه که جسم دوار باشه یا ثابت!
    ولی هنوز سطح دومی وجود ندارد که میزان فشار رو برش محاسبه کنیم ! اگر اشتباه میکنم بفرمائید .

عزیز این مثال شما در 2محیط هست! اگر شما تونستین اون شکرهارو در همون بسته 10 در 10 پخش کنید بله حق با شماست ولی ایا میشه!؟
    دیسک هم همون شکری که میگید در مظر بگیرید و محیط را هم اون بسته 10 در 10 حالا شما به من بگید کانتینر را چی در نظر بگیریم!!؟
    حالا همون کانتینر رو بر گردونید آیا سطح کمتری از کانتینر با شکر درگیر میشود یا خیر ؟ (کانتینر مستطیلی است)

مگه قراره در حالت دورانی جاذبه نباشه!!؟
    اون مثال برای تولید جاذبه مصتوعی در شرایط بی وزنی هست که البته در حالتی که بیوزنی نیست هم صادقه .

ایا یه همچین شرایطی برای درایو دیسک داخل اون حاکمه!!؟
    خیر ، برای ساده تر کردن مساله بود .

من گفتم شما اشتباه گفتین؟
    فکر نکنم
    من هم رشته ام مهندسی عمرانه ولی همیشه فیزیکو دوست داشتم و بیشترین درصدم هم تو کنکور همین فیزیک زدم.

من تا اونجایی که میتونستم سعی کردم مطالب را ساده بگم و تخصصی توضیح ندم که خدایی نکرده کسی گیج بشه.
    در نتیجه بیشتر از بنده با فیزیک مخصوصا نوع کلاسیکش سر و کار دارید و در اینجا شما حکم استاد ما را خواهید داشت

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

منظورم میزان روز ها بود مثلا 30 روز تو یک ماه.
    خوب اون تقریبا قرار دادی هست و البته میزان روز ها بستگی داره به سرعت زمین در چرخش به دور خودش نه به دور خورشید ! و همچنین گردش ماه به دور زمین برای یک ماه کامل و این حرفها و توی این چند ده سال که ما زنده هستیم یا حتی چند هزار سال قابل اندازه گیری با حواس پنج گانه نیست . برای همینه که شما تغییری حس نمیکنید .

در ضمن نمیشه گفت که ما قبلا روز های کمتری داشتیم چون هنوز مشخص نیست که زمین داره از خورشید دور میشه یا بهش

نزدیک میشه (طبق گفته ی خودت )
    منم برم بخوابم دارم از چشم درد میمیرم
    من گفتم نمیدونم ، نه اینکه کلا علم هم نمیدونه . اینکه روز های کوتاه تری داشتیم رو میدونم چونکه در آن زمان سرعت گردش زمین به دور خودش بیشتر بوده .

آره , واقعا بحث هایی که مرتبط با تاپیک هست هم زیاده و هم جالب.

این بحث که تموم بشه یکی دیگه خودم راه میندازم
    که چشم و چال ما رو در بیاری
    Last edited by sonixax; 15-02-2010 at 00:09.

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •