برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
سرور لندن که بهتره.دوروبره 500 ا. آره اگه پینگ کمتر بشه عالی میشه
لندن واسه من مین 10 دی سی شد ولی کالیفرنیا اوکی شد
آقا این tower vpn که پولیه.
شما چجوری گرفتید؟
من فعلا ازشون یه اکانت Trial گرفتم برای تست. اگه خواستی تست کنی حتما تنظیماتی که گفتم رو انجام بده، 2 صفحه قبل بری هست.
درسته کار میکنه .. ولی فک کنم باید برای بازی لول پول بدیم دیگه ..
البته دوستان من تو خوابگاه بدون هیچ دردسری بازی میکردم و امروز اومدم خونه مشکل و میبینم و این tower مشکل رو حل میکنه ولی پینگ خیلی بالاس ..
یه سوال دارم ..
کسی اینجا هست که بدونه چجوری میشه روی wireless ها و همین سیمی ها یه connection دیگه بتونه بسازه ؟
مثل قدیما که کارت میگرفتیم با یوزر و پس اون وصل میشدیم به نت .. چون تو دانشگاه برای ما یه اکانت برای یه هفته میدن که یه حجم مشخصی داره .. باید اول به وای فای وصل شی و بعد یه connection که اسمش brodband pppoe هست ایجاد میکنیم و با شماره دانشجویی و رمزی که داریم به عنوان یوزر و پس به اون وصل میشیم و از اونجا به بعد به نت وصلیم .. من خودم اومده بودم خوبه اینو تست کنم که دیدم بله و فقط اونجا میشه بازی کرد .. کسی میدونه که چجوری میشه اینکار رو برای کابل lan که تو خونه هست انجام داد ؟ که یه connection دیگه باز کنی و تا باز نکنی نره تو اینترنت ..
کسی سر درمیاره ؟ .. چون اگه در بیارید با پینگ عالی خودمون میتونیم راحت بازی کنیم .. من تو خوابگاه با پینگ 150 و بدون قطعی بازی میکنم و مدت 1 ساعت هم بازی کردم و مشکلی نداشته ..
سرور آّلمان و فرانسه پینگشون خوبه (200 تا 300) ولی time out زیاد داره
اینجا تاپیک League of Legends اِه یا VPN?
همون دومی که نوشتی ...نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیگه لیگ آف لجندی نمونده که در تاپیک دربارش بحث بشه، به فنا رفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)