متاسفانه به خاطر استفاده در فضای باز مودم جیبی گرفتم و الا زیر هر سقفی یه پریز برق پیدا میشه که از مودم های رومیزی بشه استفاده کرد. اون پیغام رو هم من نشنیدم و باید تازگی ها گذاشته باشند، یعنی بعد از کلی فروش از این نوع مودم!
متاسفانه به خاطر استفاده در فضای باز مودم جیبی گرفتم و الا زیر هر سقفی یه پریز برق پیدا میشه که از مودم های رومیزی بشه استفاده کرد. اون پیغام رو هم من نشنیدم و باید تازگی ها گذاشته باشند، یعنی بعد از کلی فروش از این نوع مودم!
Last edited by persianboy2000; 14-10-2012 at 09:19.
واسه من که همچنان داغونه.تازه پینگم بدتر هم شده![]()
خیر . طرح شما برای 3ماه در لیست باقی میمونه و نیازی به پرداخت هزینه فعالسازی نیست ...
به سایت مراجعه شود ... فعلا هم آپدیت مودم شما موجود نیست ...
سلام
ببخشید من از طریق سایت برای 128 یکماه با حجم 4 گیگ ثبت نام کردم ، ولی تماسی با بنده گرفته نشد برای هماهنگی های بعدی ، الان داخل سایت چند تا شماره تلفن هست که به همشون زنگ زدم و همه تلفن گویا هستن مثلا میگه برای بخش فلان عدد یک و .... ولی وقتی 1 میزنم هیچ اتفاقی نمیفته (در حالت تن و پالس تست شد) الان من باید چه کار کنم ؟
مبین نت شماره ای نداره زنگ بزنم صحبت کنم؟
سرعت دانلود 128 چنده؟؟؟؟
مبین نت جان چرا طرفای چهار راه استقلال پوشش نداره. اهالی شهرک امید شهرک گلستان و هنگام شمالی و ....
قرار نیست یه BTS اونجا بزنن؟
نیازی به تماس نیست ... مبلغ 147.000 ریال حسابتونو شارژ کنید تا تعرفتون فعال بشه ...
35 تا 40 ...
پوشش هست ، نسبت به تست در نقاط مختلف اقدام کنید ...
Last edited by مبین نت; 14-10-2012 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)