تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1188 از 1291 اولاول ... 188688108811381178118411851186118711881189119011911192119812381288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,871 به 11,880 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

حد اکثر نداره دوست عزیز. من خودم ۵۱۲ نا محد دارم. هر چقدر میخوای دانلود میکنی. فقط یک مگ و دو مگ چنین چیزی دارن. من هر ماه راحت شصت گیگ دانلود میکنم
    به نظرم شما دو مگ حجمی بگیرید به نفعتون باشه ، چون میشه در ساعات رایگان 4 گیگ گرفت و 30 ضربدر 4 میشه 120 گیگ
    از امشب طرح 2 مگ من شروع میشه ، امیدوارم چیزی که انتظار دارم ( سرعت 250 ) در بیاد

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان من نخوام تمدید کنم باید چی کار کنم؟ نمیخوام از موجودی حسابم کسر کنه! اما تغییر تعرفه که زدم، میگه ثبت نشد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیزو من گرفتم قبلا دو مگ رو. بیخود هفتاد هزار تومان پولم رو انداختم تو آشغال. متاسفانه سرعتش بالاتر از ۱۲۰ نمیرفت و شبها که افتضاح بود. و دیگه هر گز نگرفتم. سرعت ۵۱۲ و ثباتش از دو مگ خیلی بهتر ابود وایه . البته بستگی به منطقه هم داره. من خوزستان هستم و واقعا افتضاح بود. به دوستان در خوزستان هم توصیه میکنم اصلا طرف یک مگ و دو مگ نرن که ضرر میکنن. الان راحت برای ۵۱۲ پنجاه تومن میدم بیشتر از شصت گیگ دانلود میکنم. این ماه هم که قصد دارم ۱۲۸ بگیرم با ضریب یک به یک که امیدوارم دانلود شبانش هم صد و بیست و هشت باشه
    Last edited by vidav; 31-10-2014 at 00:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان من نخوام تمدید کنم باید چی کار کنم؟ نمیخوام از موجودی حسابم کسر کنه! اما تغییر تعرفه که زدم، میگه ثبت نشد!
    دوست عزیز زنگ بزن به ۷۰۷ تا برات انجامش بدن

5. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من یه 3-4 ماهی میشه که 2M نامحدود دارم و قبل از اون هم 2M محدود ... در مورد سرعتش باید بگم که کاملا بستگی به منطقه و آنتن دهیش داره ...
    من روزهای اولی که گرفته بودم مودم رو تو اتاق خودم و روی کیس گزاشته بودم که آنتن دهیم 15 تا 19 بود و سرعتم از 100~120 بالاتر نمیرفت ... مودم رو بردم طبقه بالا و گذاشتمش روی قفسه روی یه بلندگو و آنتن دهیم رفت روی 25 تا 29 و سرعتم رفت بالای 200 تا 240~250
    منظور از آنتن دهی مقدار CINR R1 هستش که با جابجا کردن مودم باید مقدار اینو ببرین بالای 25 ...
    محدود و نامحدود هم فرقی نمیکنه ...
    در مورد حجم دانلود برای نامحدود ... بعد تقریبا 60G برا من sms اومد که اگه بازم دانلود کنین خططون به ضریب اشتراک بالاتری انتقال میکنه ولی با این حال بازم ماهانه بالای 300G دانلود کردم ... تازه اونم فقط با تورنت ... با لینک مستقیم از این هم بیشتر میشه ....

2 ماهه اول 2M محدوده ...
    Last edited by Exlord27; 31-10-2014 at 17:46.

7. 2 کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بله دوست عزیز منطقه مهمه. اما خوزستان به علت حجم بالای مشترکین کیفیت یک مگ و دو مگ خیلی کمه. هر چند که آنتن دهی ما کامله

9. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جدیدن با گوگل مپ و گوگل ترنسلیت مشکل ندارین یا جیمیل روی موبایل؟؟! واسه من یه ساعت کار میکنه دو ساعت خرابه
    Last edited by fafool70; 31-10-2014 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من یه 3-4 ماهی میشه که 2M نامحدود دارم و قبل از اون هم 2M محدود ... در مورد سرعتش باید بگم که کاملا بستگی به منطقه و آنتن دهیش داره ...
    من روزهای اولی که گرفته بودم مودم رو تو اتاق خودم و روی کیس گزاشته بودم که آنتن دهیم 15 تا 19 بود و سرعتم از 100~120 بالاتر نمیرفت ... مودم رو بردم طبقه بالا و گذاشتمش روی قفسه روی یه بلندگو و آنتن دهیم رفت روی 25 تا 29 و سرعتم رفت بالای 200 تا 240~250
    منظور از آنتن دهی مقدار CINR R1 هستش که با جابجا کردن مودم باید مقدار اینو ببرین بالای 25 ...
    محدود و نامحدود هم فرقی نمیکنه ...
    در مورد حجم دانلود برای نامحدود ... بعد تقریبا 60G برا من sms اومد که اگه بازم دانلود کنین خططون به ضریب اشتراک بالاتری انتقال میکنه ولی با این حال بازم ماهانه بالای 300G دانلود کردم ... تازه اونم فقط با تورنت ... با لینک مستقیم از این هم بیشتر میشه ....

2 ماهه اول 2M محدوده ...
    من دو روز هست 2 مگ 6 ماهه گرفتم ، شب اول سرعتم از سال 1تا 2 بیشتر از 120 نبود ، بعد از ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 250 بود .
    دیروز اینقدر اینجا بارون اومد ( اصفهان ) که مودم رو از پشت بوم !!! آوردم پائین .
    مودمم مدل 130 هست که گذاشتمش داخل جعبه پلاستیکی قطاب و واسش بست و اینا ساختم ، عایق بندی کردم و ...
    دیشب مودمم پائین در حیاط بود که سرعتم 70 بیشتر نشد ، امشب بعد از ملاحظات ایمنی زمستانه مودم دوباره رفت روی پشت بوم .

چیزی که من تجربه کردم این بود که هر چه آنتن بهتری داشته باشی سرعت هم به ماکزیمم خودش بیشتر نزدیک میشه و سرعت بهتری خواهیم داشت ، منتظرم امشب ببینم چی در میاد ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

جدیدن با گوگل مپ و گوگل ترنسلیت مشکل ندارین یا جیمیل روی موبایل؟؟! واسه من یه ساعت کار میکنه دو ساعت خرابه
    این دو سه روز از مترجم گوگل استفاده کردم مشکلی نداشت ، شاید پینگ نت شما خوب نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من دوباشه تو خونه.هست 2 مگ 6 ماهه گرفتم ، شب اول سرعتم از سال 1تا 2 بیشتر از 120 نبود ، بعد از ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 250 بود .
    دیروز اینقدر اینجا بارون اومد ( اصفهان ) که مودم رو از پشت بوم !!! آوردم پائین .
    مودمم مدل 130 هست که گذاشتمش داخل جعبه پلاستیکی قطاب و واسش بست و اینا ساختم ، عایق بندی کردم و ...
    دیشب مودمم پائین در حیاط بود که سرعتم 70 بیشتر نشد ، امشب بعد از ملاحظات ایمنی زمستانه مودم دوباره رفت روی پشت بوم .

چیزی که من تجربه کردم این بود که هر چه آنتن بهتری داشته باشی سرعت هم به ماکزیمم خودش بیشتر نزدیک میشه و سرعت بهتری خواهیم داشت ، منتظرم امشب ببینم چی در میاد ...
    وقتی چهار تا چراغ مودمت کامل باشه. جا به جا کردن تاثیری هم داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •