به نظرم شما دو مگ حجمی بگیرید به نفعتون باشه ، چون میشه در ساعات رایگان 4 گیگ گرفت و 30 ضربدر 4 میشه 120 گیگ
از امشب طرح 2 مگ من شروع میشه ، امیدوارم چیزی که انتظار دارم ( سرعت 250 ) در بیاد![]()
به نظرم شما دو مگ حجمی بگیرید به نفعتون باشه ، چون میشه در ساعات رایگان 4 گیگ گرفت و 30 ضربدر 4 میشه 120 گیگ
از امشب طرح 2 مگ من شروع میشه ، امیدوارم چیزی که انتظار دارم ( سرعت 250 ) در بیاد![]()
دوستان من نخوام تمدید کنم باید چی کار کنم؟ نمیخوام از موجودی حسابم کسر کنه! اما تغییر تعرفه که زدم، میگه ثبت نشد!
دوست عزیزو من گرفتم قبلا دو مگ رو. بیخود هفتاد هزار تومان پولم رو انداختم تو آشغال. متاسفانه سرعتش بالاتر از ۱۲۰ نمیرفت و شبها که افتضاح بود. و دیگه هر گز نگرفتم. سرعت ۵۱۲ و ثباتش از دو مگ خیلی بهتر ابود وایه . البته بستگی به منطقه هم داره. من خوزستان هستم و واقعا افتضاح بود. به دوستان در خوزستان هم توصیه میکنم اصلا طرف یک مگ و دو مگ نرن که ضرر میکنن. الان راحت برای ۵۱۲ پنجاه تومن میدم بیشتر از شصت گیگ دانلود میکنم. این ماه هم که قصد دارم ۱۲۸ بگیرم با ضریب یک به یک که امیدوارم دانلود شبانش هم صد و بیست و هشت باشه
Last edited by vidav; 31-10-2014 at 00:16.
دوست عزیز زنگ بزن به ۷۰۷ تا برات انجامش بدن
من یه 3-4 ماهی میشه که 2M نامحدود دارم و قبل از اون هم 2M محدود ... در مورد سرعتش باید بگم که کاملا بستگی به منطقه و آنتن دهیش داره ...
من روزهای اولی که گرفته بودم مودم رو تو اتاق خودم و روی کیس گزاشته بودم که آنتن دهیم 15 تا 19 بود و سرعتم از 100~120 بالاتر نمیرفت ... مودم رو بردم طبقه بالا و گذاشتمش روی قفسه روی یه بلندگوو آنتن دهیم رفت روی 25 تا 29 و سرعتم رفت بالای 200 تا 240~250
منظور از آنتن دهی مقدار CINR R1 هستش که با جابجا کردن مودم باید مقدار اینو ببرین بالای 25 ...
محدود و نامحدود هم فرقی نمیکنه ...
در مورد حجم دانلود برای نامحدود ... بعد تقریبا 60G برا من sms اومد که اگه بازم دانلود کنین خططون به ضریب اشتراک بالاتری انتقال میکنه ولی با این حال بازم ماهانه بالای 300G دانلود کردم ... تازه اونم فقط با تورنت ... با لینک مستقیم از این هم بیشتر میشه ....
2 ماهه اول 2M محدوده ...
Last edited by Exlord27; 31-10-2014 at 17:46.
بله دوست عزیز منطقه مهمه. اما خوزستان به علت حجم بالای مشترکین کیفیت یک مگ و دو مگ خیلی کمه. هر چند که آنتن دهی ما کامله
جدیدن با گوگل مپ و گوگل ترنسلیت مشکل ندارین یا جیمیل روی موبایل؟؟! واسه من یه ساعت کار میکنه دو ساعت خرابه
Last edited by fafool70; 31-10-2014 at 23:37.
من دو روز هست 2 مگ 6 ماهه گرفتم ، شب اول سرعتم از سال 1تا 2 بیشتر از 120 نبود ، بعد از ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 250 بود .
دیروز اینقدر اینجا بارون اومد ( اصفهان ) که مودم رو از پشت بوم !!! آوردم پائین .
مودمم مدل 130 هست که گذاشتمش داخل جعبه پلاستیکی قطاب و واسش بست و اینا ساختم ، عایق بندی کردم و ...
دیشب مودمم پائین در حیاط بود که سرعتم 70 بیشتر نشد ، امشب بعد از ملاحظات ایمنی زمستانهمودم دوباره رفت روی پشت بوم .
چیزی که من تجربه کردم این بود که هر چه آنتن بهتری داشته باشی سرعت هم به ماکزیمم خودش بیشتر نزدیک میشه و سرعت بهتری خواهیم داشت ، منتظرم امشب ببینم چی در میاد ...
این دو سه روز از مترجم گوگل استفاده کردم مشکلی نداشت ، شاید پینگ نت شما خوب نیست .
وقتی چهار تا چراغ مودمت کامل باشه. جا به جا کردن تاثیری هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)