استراتژی فشار رو از کجا فعال کنیم؟
استراتژی فشار رو از کجا فعال کنیم؟
Game Plan > Tactics > Strategy
بعد یکی از استراتژی ها رو که نوشته No Strategy رو بزار رو Pressure.
من نمیدونم ، یعنی این سوال من اینقدر سخته که همه فقط میخونن و ازش رد میشن؟!
یا سخته که یه لحظه ببینید و جواب بدید؟!
نه عزیز .... منظورم اینه که Nero من با برنامه های دیگم مداخله نداره ...
برای اجرای فایلهای exe نیازی به برنامه نیست !!!من نمی دونم شما سیستمتو از فضا گرفتی !!
شما رو فایل Setting دوبل کلیک بکنید باید بدون مشکل اجرا بشه ... یعنی شما میگین برنامه رو اجرا میکنین نرو میاد بالا ؟؟؟
بهتر نبود بجای این چند روز سوال پرسیدن نرو رو حذف یا ویندوزتو عوض یا Restore میکردی؟![]()
آقا من فایل نقل و انتقالات رو دانلود کردم کار نکرد مگه چجوری باید استفاده بشه ؟ من فقط میخام ترانسفر ها به روز بشه چکار کنم ؟ اگه لینک بهتری هم هست دوستان زحمتش رو بکشین
مرسی ...
پست 9000 همین تاپیک فایل DLC 1.07 بعد دانلود توی این مسیر کپی بشه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
حالا نمیدونم سیستم فضاییه یا نه ، ولی میدونم اونقدری پیشرفته س که فایل exe تنظیمات رو با NERO باز میکنه...
پس من این همه پست دادم که چی بگم؟!
تازگی با KMP باز میکنه ، چون محض امتحان نرو رو پاک کردم...
خیلی جالبه نه؟!
شما هم همون کلیک راست رو انجام بده روو فایل تنظیماتت متوجه و متعجب خواهی شد...همون طوری که من شدم.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
این کارا رو قبلا انجام داده بودم...
متاسفانه نتیجه نگرفتم که اینجا پرسیدم.
Setting.exe Details
Type of File : Application (.exe
Description : Pro Evolution Soccer 2010 Settings
آقای مجتبی همونطور که می بینید این فایل به طور پیشفرض یک فایل مستقل اجراییه که با برنامه دیگه ای باز نمیشه اما یه احتمال وجود داره
شما برو به Folder Option و تیک گزینه گزینه Hide extensions for known file types رو بردار
حالا بیا روی همون فایل Setting و اونو به این شکل درست کن Setting.exe
یعنی آخرش .exe رو اضافه کن و اجراش کن
لطفا جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)