همون jojok
با یوزر خودت برو در قسمت امضاش نگاه کن می فهمی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
همون jojok
با یوزر خودت برو در قسمت امضاش نگاه کن می فهمی
بهتر نیس با رای گیری یهفرمانده انتخواب کنین؟کسی که اکثریت قبولش دارن ؟کار گروهی نیاز به فرمانده داره به قولی گله نیاز به چوپان داره وگرنه گرگا قتل عامش میکنن اگه فرمانده نمیخواین دیگه حرف از کار گروهی و گرفتن قدرت تو ورلد و ابروریزی ایرانیا نزننین هر کی بره یه گوشه واسه خودش بازی کنه.
مثلا یکی مثل هادی هم باتجربس هم کارش درسته البته مارو قبول نداره![]()
من به شخصه همرو برای فرماندهی قبول دارم
كار خوبيه ولي به تفاهم رسيدن كار سختيه!!بهتر نیس با رای گیری یهفرمانده انتخواب کنین؟کسی که اکثریت قبولش دارن ؟کار گروهی نیاز به فرمانده داره به قولی گله نیاز به چوپان داره وگرنه گرگا قتل عامش میکنن اگه فرمانده نمیخواین دیگه حرف از کار گروهی و گرفتن قدرت تو ورلد و ابروریزی ایرانیا نزننین هر کی بره یه گوشه واسه خودش بازی کنه.
ايشالا ورلد ده كه بياد بايد قائدتا بعد از اين همه تجربه يه چيزي گيرمون بياد!!
کار خیلی سختی نیست.هرکس تو اولین پستش از حالا یه رای بده بعد سه روز که همه رای دادن میبینیم کی بیشتر رای اورده و همه کسایی که رای دادن چه وافق چه مخالف اون شخص انتخواب شده باید به حرفش در کار گروهی گوش بدن.
خودم اول انتخواب میکنم.
ویتامین
دارم از الان میگم من سعید(ویتامین) رو به فرماندهی قبول دارم!
هم رهبریش بالاس و هم آنالیزر خوبی هست!فقط یه مشکلی داره...اونم اینکه سرش بعضی وقتا بیش از حد شلوغ میشه!
ویتامین بدک نیست ... زبانش خوبه ، پولداره !!(هر 4 تا پریمیومش همیشه فعاله !!
) ، سیاستش خوفه ، یکم باید بیشتر به بقیه اعتماد بکنه
، سوسول موسول نیست !! و اینکه بیشتر توی یاهو آنلاین بشه !!
راستی بچه ها من هنوز بعضی از شماهارو کامل نمیشناسم...هر چند که خیلی از شماها اسم من رو هم نمی دونین...من سروش هستم.می گم آیدیاتون رو بدین بالاخره شاید یه دفه بهم نیاز پیدا کنیم.آیدیه من هست:dracula_sorsi
من آقا محمد هستم معروف به Always ON!! ایدیه یاهوم اینه : black_lord92 !! یوزرم توی بازی m-pro هست ( توی بیشتره بازیها همینه )
خوشبختم از آشناییت!در ضمن تو یاهو ادت کردم...ولی مث که این یه دفه Always off هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)