این آموزش :
vpi و vci رو همونی بزنید که شرکت خودتون میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آموزش :
vpi و vci رو همونی بزنید که شرکت خودتون میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام...
آيا راهی وجود داره که مودم يا adsl رو دستکاری کنیم...طوري كه وقتی یه نفر غیر خودمون میشینه براش یه زمانبندی ایجاد کنیم که یا دسترسیش قطع شه یا خلاصه یه بلایی سرش بیاد که کمتر بتونه استفاده کنه؟..يعني كاربري كه از پورت usb مودم استفاده مي كنه 2 سهم و كامپيوتري كه از پورت lan استفاده مي كنه 1 سهم ببره؟
البته طوري كه طرف متوجه کلک نشه ها...
با تشكر![]()
از سایت speedtest.net تست بگیرید مشخص میشه برای کدوم شرکت هست.
خیلی ممنون که اینجا پرسیدید این بستگی به مودمتون داره که متاسفانه مدلش رو نگفتید بعضی از مودمها مثل زاکسل و اسوس فکر کنم این مزایا رو داشته باشند برای دسترسی و عدم دسترسی هم مودمی مثل Linksys به شکل زیر هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از شما دوست عزيز...
مارك مودم من level one هست و مدلش هم fbr-1161 هست...راهي داره؟
متاسفانه نتونستم کاتالوگش رو دانلود کنم . شما خودتون 192.168.1.1 رو بزنید و یورز و پس هر دو admin بگیردید داخل منوها ببینید چیزی پیدا میکنید.
يه همچين چيزايي هست...
ببينيد من يك سوال دارم و كاري هم به تنظيمات ندارم...چرا وقتي كاربري كه با lan وصل شده داره دانلود مي كنه طرف ديگه (كاربر usb) كلا قطع هست و پيج هم باز نميشه ولي بر عكسش صادق نيست؟ يعني يه جورايي زور lan بيشتره...چرا؟؟؟
بايد دست كم مساوي باشه و مودم اينترنت رو مساوي پخش كنه بين دو كاربر....
فکر کنم ایشون هم سواله منو کپی کردن و اوردن که ازشون ممنونم که انتقالو انجام دادن ولی مودم من dlin2520 هستش،راهی هست براش؟آيا راهی وجود داره که مودم يا adsl رو دستکاری کنیم...طوري كه وقتی یه نفر غیر خودمون میشینه براش یه زمانبندی ایجاد کنیم که یا دسترسیش قطع شه یا خلاصه یه بلایی سرش بیاد که کمتر بتونه استفاده کنه؟..يعني كاربري كه از پورت usb مودم استفاده مي كنه 2 سهم و كامپيوتري كه از پورت lan استفاده مي كنه 1 سهم ببره؟
البته طوري كه طرف متوجه کلک نشه ها...
يه سرچي زدم و 2-3 تا نرم افزار و ... پيدا كردم...مثلا يكيش برنامه bandwith controller بود...كه زياد به درد نمي خورد...چون بايد رو هر 2 تا كامپيوتر نصب ميشد كه اون وقت طرف بو مي بره...تازه كار كردن باهاش هم خيلي سخت و پيچيده بود...
چند تا نرم افزار ديگه هم بودند كه در محيط ويندوز نصب نمي شدند و براي نصب و استفاده از اونا بايد شبكه و آي پي و اينا بلد باشي كه خيلي بازم پيچيده ميشه...
به هر حال فكر نكنم نرم افزاري جواب بده...بايد چاره اي ديگر جست...
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من یک مودم گرفتم مارک ASUS مدل WL-AM604
حالا این مودم که دارای چهار پورت LAN می باشد را من وصل کرده ام به چهار کامپیوتر!
حالا من می خوام تنظیمات این مودم رو طوری قرار بدم که این مودم روتر باشه و یوزر نیم و پسورد رو داخل مودم بدم و به محض روشن شدن به صورت اتوماتیک چه کامپیوتر روشن باشه چه روشن نباشه به اینترنت ول بشه!
راهنمایی کنید!
در حالت Bridge Mode هم فقط یک کامپیوتر با کانکشن وصل میشه!
در حالا PPO A و PPOE هم قرار دادم و وصل نشد!
با سلام
براي استفاده همزمان از هر چهار پورت مودم بايد تنظيمات رو روي PPPoE انجام بديد
داخل مرورگر 192.168.1.1 رو وارد كنيد و با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات بشيد
سپس به قسمت wan بريد و از اونجا connection type رو برابر با PPPoE بذاريد
و سپس يوزر و پسورد اينترنتتون رو پايينش كه فعال ميشه وارد كنيد
VCI رو هم برابر 35 قرار بديد
حالا ببينيد وصل ميشه يا خير
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)