میگم بازم می تونی با یه مودم چک کنی ببینی اگه لینکت روشن شد زنگ بزن بگو بیان
بهونه بیار که مثلا هفته دیگه نیستی و از این حرفها![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میگم بازم می تونی با یه مودم چک کنی ببینی اگه لینکت روشن شد زنگ بزن بگو بیان
بهونه بیار که مثلا هفته دیگه نیستی و از این حرفها![]()
قیمتاش رو تو سایت شاتل زده فکر کنم 40 تومن باشه 1 ماهه شاتل فکر هم نمی کنم با هیچ خطی مشکل داشته باشه وگرنه اینجا کلی ناراضی داشت من که دارم و راضی هستم واقعا کیفیت سرویسش خوبه
قطع و وصلی هاش خیلی کمه
شنیدم جدیدا سرعت سرویسهای نامحدودش رو هم بالا برده می تونی زنگ بزنی از دفترشون بپرسی
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
اونطوری که خودشون می گن سرعت سرویساشون تو همه مراکز مخابراتی به یک اندازه است و فرقی نمی ذارن واسه جایی
128 سرعت روز و شب 200 تا 250 ولی اگه شب بیش از اندازه دانلود کنی می گن که قانون share مخابرات رو واست اجرا می کنن سیایتشون هم اینه آخه من با مدیرش صحبت کردم
می گه ما می خوایم همه تو تمام ساعات روز و شب یک اندازه سرعت سرویس داشته باشن و از اینترنت لذت ببرن
حالا اگه کسی دانلودش زیاده بیاد سرویس نامحدود بگیره به خاطر همین سرعت سرویسهای نامحدودشون رو هم بالا بردن
این دیگه چی بود
خط 4 اندیشه 256 محدود
سرعت روزانه 40-60
شبانه کلا دیشب 600 مگ دانلود شد
صفحات باز میشن دیگه!
خط3 اندیشه 256 محدود
روزانه 80-150
شبانه تست نکرده! که بگم
یکی می تونه بگه سرعت دانود تو شب و روز 256 نا محدود اندیشه خط 6 چنده ممنون من الان 128 نا محدود خط 6 استفاده می کنم و سرعتم این هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by supermax15; 02-01-2012 at 21:29.
استفاده کنید که این روزهایی که فکر میکنید سرعت اینترنت پایینه ، به زودی حسرت همین روزها رو خواهید داشت.
روز های خوش خوش انتون هم تموم شد.
لطفا به دقت بخونید .
ارتباط اینترنت ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد
لیل کندی و اخلال شبکهی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاشها و آزمایشها برای راهاندازی اینترنت ملی است
پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانهای روز سهشنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفتوگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که بهزودی شبکهی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راهاندازی میشود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد.
کرباسی گفته است که با راهاندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وبسایتهای جهانی مسدود خواهد شد.
یک عضو دیگر انجمن نظام صنفی رایانهای که نامش فاش نشده است، در گفتوگو با همین روزنامه اعلام کرده که دلیل کندی و اخلال شبکهی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاشها و آزمایشها برای راهاندازی اینترنت ملی است. این مقام مدعی شده است که اینترنت ملی تا دوهفتهی دیگر در کشور بهراه خواهد افتد.
پيام کرباسی گفت: تصور کنيد سيستم پايشی وجود دارد که تک تک بستههای ارسالی از طريق اينترنت را چک میکند و اجازه تردد به آنها را میدهد يا آن را غيرتميز تشخيص میدهد در اين شرايط به خاطر حجم بالای بستههای اطلاعات، برخی از آنها در نوبت چک میمانند و همين مسأله باعث کاهش سرعت میشود.
پیش از این رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فنآوری نیز از راهاندازی اینترنت ملی خبر داده بود و گفته بود که در چنین طرحی، تمام سایتهای غیراخلاقی و ضداسلام مسدود خواهند شد.
اینترنت ملی همش کشکه ( فکر نکنم اصلا همچین چیزی اونم با سرعت 2 مگ وجود داشته باشه ) . اینا کلا می خوان اینترنت رو قطع کنن ، بره پی کارش . ( دلایلشم نمیشه اینجا گفت )![]()
شما خودتو اذیت نکن عزیزم اینترنت جهانی قطع نمیشه اینو یقین داشته باش
بله اولش همه چی بعید به نظر میرسه ، ولی کم کم می بینی که باید باهاش کنار بیای ،
مثلا من الان بگم سال دیگه این موقع دلار میشه 5000 تومان یا شایدم بیشتر ، یکم فکر کنیم میگیم نه همچین چیزی غیر ممکنه.
اینم مثل همونه.
این خبر رو هم کم کسی نگفته از خودشون گفتن "سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانهای "
بعدش یه نکته دیگه تو این گزارش حائز اهمیته از قول همون آقا:
"کل محدوده ايران به شکل يک شبکه در میآيد که متوليان آن اجازه میدهند کاربران به کدام سايتها سر بزنند يا کدام سايتها با کمترين سرعت ممکن در دسترس باشند"
دیگه نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم.
خب حالا یعنی چی??
یعنی اینترنت شرکتا همش کشک??!!
شانس رو میبینی, هنوز اینترنتم وصل نشده بعد از این جور خبر ها هم بهمون میرسه!!!
اینطور به نظر میرسه !!! اولین دلیلشم اینه که سایتهایی که سرورشون ایرانه رو جدیدا خیلی سریع باز میکنه.از یه ساعتی به بعد https رو مختل می کنن ( https ای که خارج از کشور باشه نه واسه بانک ها و شرکت های داخل کشور ) همین امروز روزنامه نوشته بود که اینترنت ملی تو مرحله ی تسته !شاید 2 ماه زود باشه ولی بعدش خیلی راحت میشه اینترنت رو گزینشی تر کرد. در هر صورت این افت و خیز های اینترنت نمیتونه واسه خاطر پارگی کابل ها باشه !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)