سلام
من assasin creed 2 رو نصب کردم و بعد از نصب دو تا ایکن رو دسکتاپ ایجاد شد که یکیش اسمش server بود و اون یکی هم ایکن خود بازی بود که تو راهنمای داخل بازی نوشته بود اول server رو اجرا کنید و بعد خوبازی رو اجرا کنید و در کارد یزر نیم و پسورد day2day بنویسید ولی من بعد از اجرای ایکن server یه صفحه شبیه صفحه dos ارود که بعدش من خود بازی رو اجرا کردم ولی تو یه پنجره ای نوشت که ubisoft game louncher نصب نیست منم انیستالش کردم و دوباره نصب کردم ولی این دفعه اصلا server اجرا نشد بعد از اجراش همون پنجره ای که گفتم شبیه پنجره dos بود یه لحظه میاد و میره
در ضمن من این بازی رو روی ویندور 7 نصب کردم
سلام بر تو ای حامد ببر غران شما باید اخرین ورزن سرور و لانچر رو از این لینک زیر دان کنید به احتمال زیاد درست میشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
بازی های سگا و میکرو رو چجوری روی کامپیوتر نصب کنم؟
منظورم ورژن پی سی اونها نیست
به همون صورتی که با سگا و میکرو بازی میشه روی کامپیوتر هم بشه بازی کرد یعنی تصویر دو بعدی باشه نه سه بعدی
و با گیم پد هم بشه بازی کرد
سلام معمولا برای این کنسول ها شبیه ساز های خوبی وجود داره که هم در سی دی توی بازار موجوده هم به صورت دانلئدی توی شبکه حالا اگه خواستی بگو یه لینک برات بزارم برو همرو دان کن