تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1187 از 1547 اولاول ... 187687108711371177118311841185118611871188118911901191119712371287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,861 به 11,870 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ميدونم ولي اونا تك كانكشن رو قبول ندارن فقط مولتي كانكشن رو ملاك ميگيرن مشكل من تك كانكشنه
    یا شما نمیدونی تعهد چیه یا خجالت میکشی شکایت کنی.
    این تعهد قرار داد من برای سرویس 16 هست. تک یا چند کانکشنم معنی نداره اصلا. شما حتی با مرورگر هم دانلود کنی باید سرعت نهایی بده. با هر نرم افزاری.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

یا شما نمیدونی تعهد چیه یا خجالت میکشی شکایت کنی.
    این تعهد قرار داد من برای سرویس 16 هست. تک یا چند کانکشنم معنی نداره اصلا. شما حتی با مرورگر هم دانلود کنی باید سرعت نهایی بده. با هر نرم افزاری.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته به صورت غير اختصاصي نه اختصاصي ، اگه قرار باشه سرعت هميشه ثابت باشه كه ديگه بهش نميگن پهناي باند اشتراكي ، اتفاقا من زياد شكايت كردم برا همينم ميدونم نتيجه نميده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

تک کانکشن هم جزو کیفیته و اینها در قرارداد متعهد به حفظ کیفیت هستند اما چون مجازاتی وجود نداره هر جور که بخوان قرارداد رو تفسیر میکنند . الان تمام شرکت ها حاضر به خرید پهنای باند نیستند و درنتیجه تمام کاربران در کل کشور و نه یک یا چند مرکز مخابراتی حداقل چند ساعت از شبانه روز هم که شده دچار کاهش کیفیت هستند . آیا یکی از این به ظاهر مسئولین، یکی از این کسانی که میگن در کل تاریخ ایران چنین حکومت کاردرستی وجود نداشته تا به حال واکنشی نشون داده ؟ آیا شرکتی جریمه شده ؟
    کافی بود هر شرکت کم فروش رو چند میلیارد تومن جریمه میکردند ، اونوقت می دیدید کی جرات کم فروشی رو داره . فوقش اگه میدید عرضه خدمت دادن رو نداره جمع میکرد میرفت دنبال یه کار دیگه ، نه که بیان اینجا و با اعصاب من و شما بازی کنند . اما متاسفانه این آشغال ها به خاطر منافع شخصیشون هم این کشور و هم این دین رو نابود کردند .
    حرفتون كاملا درسته ، ولي مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟ من تا حالا هزار مرتبه شكايت كردم تو ١٩٥ ولي تا حالا نشده در اين مورد نتيجه بگيرم ، يه بار گفتن چون snr روي ١٠ سرعتت كم شده يه بار گفتن پهناي باند اشتراكيه و ضريب داره و فلان يه بار گفتن كارشناس بايد بفرستيم چك كنه و هزينه ي كارشناسي رو هم بدي كه قبول نكردم ، يه بار گفتن اگه مثلا سرعتت بيشتر از ٣ مگ نميشه ديگه ٨ نگير همون ٣ رو بگير كه كامل بهت پهناي باند رو بده و بار اخر هم گفتن روي سيستم انتي ويروس و فايروال و اپديت رو غير فعال كن و ويندوزت رو عوض كن ، شما ها كه ميدونين مشكل من به هيچ كدوم از اينا ربط نداره و قصد اينا فقط پيچوندنه و مطمئننن اگه دوباره شكايت كنم بازم يكي از همين جواباي تكراري رو حوالم ميكنن ، حالا نميدونم چرا بعضي كاربرا ميان ميگن تجربه نداري و ميترسي و سواد نداري و فلان

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نوشته به صورت غير اختصاصي نه اختصاصي ، اگه قرار باشه سرعت هميشه ثابت باشه كه ديگه بهش نميگن پهناي باند اشتراكي ، اتفاقا من زياد شكايت كردم برا همينم ميدونم نتيجه نميده
    مصوبه رو بخونید خواهشا. تا 95 درصد مواقع باید کیفیت سرعت قرار داد رو تضمین کنن و 5 درصد هم مجاز هست فقط تا 50 درصد سرعت افت کنه
    من پیشگامان مشکل افت سرعت داشتم. در روز 4 ساعت سرعت رو از 16 محدود میکردن به 4 مگ. شکایت کردم و مثل سگ درست کردن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

مصوبه رو بخونید خواهشا. تا 95 درصد مواقع باید کیفیت سرعت قرار داد رو تضمین کنن و 5 درصد هم مجاز هست فقط تا 50 درصد سرعت افت کنه
    من پیشگامان مشکل افت سرعت داشتم. در روز 4 ساعت سرعت رو از 16 محدود میکردن به 4 مگ. شکایت کردم و مثل سگ درست کردن.
    اگه مثل دفعه قبل گفتن باید کارشناس بفرستیم چک کنه چی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگه مثل دفعه قبل گفتن باید کارشناس بفرستیم چک کنه چی ؟
    نویز داری؟؟ وقتی نویز نداری و مشکل عجیب غریبی نداری. چه کارشناسی.
    اگر گفت با یه مودم دیگه چک کنید. بگو چک کردیم مشکلی نبود.
    بگو از سرور مایکروسافتم چک میکنم سرعت تک لینک خارجی و یک دهم داخلیه
    سرعت ات پایین. بگو ریموت کنید و خودتون هر لینکی رو خواستید چک کنید. و با همون ریموت هر غلطی خواستید بکنید. شکایت کن و بفرس تجدید نظر انقدر تا مشکل حل بشه
    Last edited by magiteq1; 22-08-2019 at 13:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

نویز داری؟؟ وقتی نویز نداری و مشکل عجیب غریبی نداری. چه کارشناسی.
    سرعت ات پایین. بگو ریموت کنید و خودتون هر لینکی رو خواستید چک کنید. و با همون ریموت هر غلطی خواستید بکنید. شکایت کن و بفرس تجدید نظر انقدر تا مشکل حل بشه
    نویز ندارم ولی چون snr روی 10 هست و شبا میاد روی 8.5 احتمالا بندازنش گردن نویز

ریموت هم که بکنن اونقدر حرفه ای و قالتاقن که میدونن چه لینکایی رو چک کنن که سرعت کامل بده.بدبختی با اسپیدتست خود شاتل تست سرور خارج که میگیرم سرعت رو کامل میده و احتمالا میگن از همون جا تست بگیر .با خود سایت اسپید تست هم اگه از سرور خارج تست بگیرم روی مولتی کانکشن سرعت رو کامل میده ولی روی تک کانکشن نه .مثلا ببین سرویس گیم هم فعاله :

سمت راستیا تک کانکشن و سمت چپی ها مولتی کانکشن

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما بگو همون لینکایی خارجی که سرعت کامل میده رو چک کنید. دیگه شاخ تر از سرورهای مایکروسافت که نداریم. تو شکایت هم بزن چه سروهای خارجی تست کردی. بگو ریموت کنن. همون دقیقه خودشون ببینن.
    مالم منم snr ام 10 رو 12 هست. و تا 2 مگابایت دانلود از سرور خارجی و داخلی دارم.نویز خط ات هم بالاس چون میگی شبا رو 8 میاد. سعی کن نویز رو کم کن.ی. مستقیم از سر خط کابل بگیر. احتمالا snr ات بره بالا.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

شدیدا امروز نوسان پینگ داره شاتل

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sepehr master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شدیدا امروز نوسان پینگ داره شاتل
    پینگ من یهو شد 80 و تبدیل به اینترانت شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •