تو منوی بازی برو تو System Setting بعد گزینه ی آخر یعنی Download رو بزن تا آپپدیت بشه ...
تو منوی بازی برو تو System Setting بعد گزینه ی آخر یعنی Download رو بزن تا آپپدیت بشه ...
ممنون ولی تا 100 می ره و Erorr می زنه![]()
شما DLC 1.07 رو دان کن :
بعد اینم آپشن فایله مربوط به DLC 1.07 هستش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این همه PES باز حرفه ای یه سوال به این سادگی نمیتونین جواب بدید
چطوری میشه توپ از بازیکن حریف گرفت؟
من که حرفه ای نیستم و به این صورت عمل میکنم:
اگر دکمه پاس رو بزنی، پاشو جلوی توپ حریف میاره. حالا اگر پاس رو از اول همینطور نگه داری، یارت که Active هست، خودشو به حریف میرسونه و پا به پاش میره جلو تا توپ رو به همون صورت در بیاره
یه راه دیگشم اینه که تکل کنی. وقتی که مطمئن باشی میتونی با تکل توپشو بزنی بدون اینکه پاشو درو کنی، از هر سمت که باشی میتونی توپ رو بگیری. حتی اگه از عقب تکل کنی
اینایی که من بلدم ایناست
یعنی شما فایل تنظیمات بازی رو با نرو باز میکنی؟!؟!؟!
مگه میشه؟!
سوال من فقط اینه ، فایل تنظیمات بازی رو با چه برنامه ای باز میکنید؟!
راهشم ساده س.رو فایل کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید.
اونجا نوشته پیشفرض با چی باز میشه!
فقط اونو به من بگید...
سلام دوستان
من یه دسته بازی درام وقتی یو اس بی رو وصل می کنم که با دسته pes 10 رو بازی کنم این error رو میده راه چاره چیه ؟
کمکم کنید ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون نیما جان حالا دانلودی هم انجام میده ؟؟؟
منم یه راه بلدم:میتونید وقتی توپ رو پای بازیکن حریف هست شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکنای شما(غیر از خودتون)همراه بازیکن حریف بره تا توپ رو از اون بگیره،این طوری می تونید شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکن هاتون بره و سعی کنه توپ رو از پای بازیکن حریف بگیره و خودتون جلوی یکی از بازیکنایی که اون می تونه بهش پاس بده وایسید و جلوی پاس دادنش رو هم بگیرید.
شما می تونید موقع توپ گیری به جای R2 , R1 رو بگیرید . با اینکار بازیکن شما موقعی که بتونه پاشو جلوی توپ میندازه ولی احتمال خطا وجود داره و تو محوطه پیشنهاد نمیشه .
تنها راه از پشت اینه که بدویی و برسی بقلش و اون موقع کافیه یه تکل بزنی راحت توپ رو میگیری .
از روبرو وقتی با یه انسان بازی میکنید بهترین راه حفظ بازیکنه . یعنی تکل نزنید . مخصوصا اگه طرف حرفه ای باشه . شما بازیکن رو به همراه بازیکن اون به عقب بکشید از اونجایی که اون می خواد ازتون رد بشه حتما نزدیکتون میشه و اونوقت توپ رو تقدیم شما می کنه . شما می تونید استراتژی فشار رو فعال کنید که با اینکار یکی از بازیکنای شما توسط خود کامپیوتر دنبال توپ خواهد رفت و شما می تونید با بازیکنی که شماره داره بازیکنایی رو که احتمال پاس بهشون هست رو پوشش بدید و توپ رو راحت بگیرید .
فقط تمرین لازمه . خودتون یاد می گیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)