سلام دوستان
آسیا تک نامحدود 128 برای دانلود طی روز چطوره؟من اینترنت رو واسه دانلو میخوام و بقیه چیزا زیاد برام مهم نیست. ممنون میشم راهنمائی کنید.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
آسیا تک نامحدود 128 برای دانلود طی روز چطوره؟من اینترنت رو واسه دانلو میخوام و بقیه چیزا زیاد برام مهم نیست. ممنون میشم راهنمائی کنید.
سلام
دوست عزیز
گفتم ، آسیاتک بالاترین پینگ رو داره و حتی وایمکس من پینگش بهتر از آسیاتکه
گفت از نظر ما مشکلی نداره پینگ زیر پونصد خوبه
البته بیش از 10 مرتبه تماس گرفتم تو یک ماه اخیر
ولی فایده نداره بیخیال باید شد
سروش جان دیدی به حرف من رسیدیحالا حالا ها مهمون اسیاتکی
قربون ادم چیز فهم
فعلا برای اینکه یه حالی بهت بدم یکی طلب من شد:
وبرای اینکه حرفی زدی که دور از ذهن و تو خوابتم عملی نمیشد این تقدیم شمانه امروز ثبت کرد تو مخابرات از تهران، امروز رفتم پیش اپراتور گفت هنوز ثبت نکردن(انگار بیکار بود) گفت تا ثبت کنن قطع میکنمفردا اگر وصل شد این شکلکو مخصوصت میذارم
![]()
من که از خودم حرف نزدم که بخوام بزنم زیرش ولی نماینده شرهمون گفت تا بعد از انتخابات وقتی دست مخابرات باز بشه ما میتونیم تغییرات بدیم و مسیرتو عوض بکنیم....
پشتبانی تهرانو ول کن.
هرکدومشون یه حرفی میزنن
یعنی امیدوارم تا هفته بعد وضعیت پینگم OK بشه اونوقت برای هرکومتون که منو مسخره میکنید یکی از اینا نثارتون بکنم:![]()
Last edited by and-roid2; 12-06-2013 at 17:31.
بعد از 23 روز دوری از adsl دوباره کانکت شدیم
احساس شادی و شعف میکنم و در پوست خود نمیگنجمحالا 24 ساعت پای نت خواهیم بود
![]()
من زنگ زدم گفتم نویز خط چک کنه گفت Ok هست و خوبه
خط خونه قبلی هم هم وضعیتش مثه همین بود و کمی هم بدتر بود ولی مشکلی نداشتم و قطعی و افت سرعت هم نداشتم پس همین خوبه![]()
خب خوشحالم که به جمع ما اسیاتکی ها پیوستی....
داداش شما که هر دفه پست میدی افلاین میشی اینطوری میخوای 24 ساعت پای نت پای نت باشی؟
وضعیت خطت هم خوبه نسبتا..
الان یه چند تست از speedtest بزار ببینم سرعتت چنده. از سرور خارجی هم بزار....
4کریمالبته ما 6 ساله اسیاتکی هستیم فقط یه دوری 23 روزه از میادین داشتیم
من کلا شیوم این هستدر دقیقه مثلا 20 بار یه سایت رفرش میکنم میبندم کلا خیلی اپدیتم
چون یهو میبینی 20 تا تب باز میشه 30 ثانیه بعد بسته میشه باز تب های جدید برای همین هم هست که p30world میزنه افلاین و چند ثانیه بعد میزنه انلاین
یک نمونه از پینگ و سرعت افتضاح
یه سرور تو نمیدونم کدوم کشور بود گرفتم الان پینگ 1000 بود![]()
ولی خوب مهم نیست بعد 23 روز گشتن با gprs الان احساس جت دارم نسبت به این
دوستان من امروز در مورد سرعت دانلود شبانه به پشتیبانی ایمیل زدم و این جواب من بود :
دوباره پرسیدم:مشترک گرامی با سلامسرعت تعریف شده سرویس ها در تایم روزانه و شبانه فعلا تغییر نمی پذیرد.با تشکر
یعنی سرویس کمیا هنوز باید در شبانه رو 1مگ محدود بماند؟؟
لطفا این سیاست محدودیت سرعت شبانه رو بردارید.
جواب :
ممکن است در آینده با تغییر تعرفه ها تغییر ایجاد شود اما در حال حاضر تغییراتی نداریم.با سلام
خط نمیشه گفت قوی هست ولی زیادم ضعیف نیست
باید دید مشکلی ایجاد می کنه یا نه
رو 4 مگ بسته شده
فکر نکنم آسیاتک قانون مصرف منصفانه داشته باشه
معمولا سرعت واقعی می ده ولی بازم بستگی به مرکز مخابراتی و منطقه و استان و شهر داره
این قانون رو داره.
همون هدیه سرعت بالا طلایی رو که میدن بهش قانون مصرف منصفانه میگن که تمام شد میاد رو واقعی
اون که خودشون هدیه دادن سرعت بالا را بعد که تمام بشه سرعتت قانونی میشه!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)