دور خط چهار رو یه خط قرومز پرنگ بکش.الان سرعت من با دانلود منیجر به زور(تاکید میکنم به زور) میرسه به 10!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دور خط چهار رو یه خط قرومز پرنگ بکش.الان سرعت من با دانلود منیجر به زور(تاکید میکنم به زور) میرسه به 10!!!![]()
1 - اونهایی که خودشون کارمند اندیشه سبز خزر بودند و در مدح شرکت می نوشتن
![]()
دوست عزیز ، من هم توی خط 4 هستم !! اینترنت من هم از سه شنبه هفته قبل تا به امروز تقریبا مثل ماله شما بود !! ولی الان 2 ساعتی میشه که سرعتش به حالت عادی برگشته !!! با 256 حجمی اندیشه الان سرعت دانلود روی 170-180 میچرخه !!!
امیدوارم که دوباره خراب نشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز برو 256 شاتل رو بگیر اگه مشکل داری روز و شب روی 100 تا 120 می تونی دانلود کنی
می تونی از دوستات هم بپرسی اونایی که شاتل دارن
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
شاتل تو مرکز 4 داره خوب سرویس می ده ها من فکر می کنم تنها شرکتی باشه که اونجا مشکل نداره
Last edited by baran1059; 01-01-2012 at 16:47. دليل: 1
والله دوست و آشناهای ما یا اینترنت ندران یا دارن دایل آاپ دارن
من هفته دیگه شارژ اندیشم تموم میشه
این سرویس ۲۵۶ نامحدود شاتل که روزو شب 110تا سرعت میده،قیمت ۱ ماهش چنده؟
با خط ۵ مشکلی نداره؟
بگم....بگم....بگم....
60 درصد تایید میشه
الان دیگه حداقل سایتها باز میشن و سرعت تا 40 هم میرسه لینک مستقیم
خاک تو سر باعث و بانیش![]()
با درود و سلام ...
چند روز طول میکشه تا اندیشه اینترنت رو وصل کنه؟؟
من خط 2 هستم، 12 روز هم هست ثبت نام کردم، ولی هنوز هیچ خبری نیست !!!!
سرعت شاتل تویه خط 2 چطوره؟؟؟ نسبت به اندیشه ارزش داره یا نه؟؟
دوست عزیز ، اگه چراغ DSL مودمت روشن شده ، زنگ بزن به پشتیبانی شرکت ، بگو سرویست رو اکتیو کنن !!! من خودم 4 روز بعد از ثبت نام دیدم چراغ مودم روشن شده ولی به اینترنت وصل نمیشه ، به شرکت که زنگ زدم گفتن نامه تاییدیه مخابرات هنوز به دستشون نرسیده و ممکنه 7-8 روز دیگه طول بکشه تا اینترنتم وصل بشه !! ولی وقتی دیدن که من کوتاه نمیام ، گفتن الان سرویست رو اکتیو میکنیم ، از 10 دقیقه دیگه میتونی استفاده کنی !!!![]()
آخه مشکل اینجاست که موقع ثبت نام قبول کردم واسه نصب مودم نصاب بفرستن, پولشم همون موقع گرفتن ( طبق قراردادشون) , ولی وقتی اومدم خونه دیدم که کار اشتباهی کردم که قبول کردم نصاب بیاد !!!!
امروزم زنگ زدم گفتن هر وقت وصل شد بهتون خبر میدیم بعدشم قطع کرد( دیگه نذاشت حرف بزنم)
چرا این طورین آخه ??!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)