تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1187 از 1635 اولاول ... 187687108711371177118311841185118611871188118911901191119712371287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,861 به 11,870 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فرقشون فقط جی پی اسه ، اگه براتون مهم نیست 220 بخرید. حتی یوزر منیوال جفتشون هم یکیه.

2. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا ما دیروز رفتیم که sx230 بخریم که به خاطر دلار گرونتر شده بود اما رفیقم گفت hx9v بخر بهتره باز ما دودل شدیم جدا کدام را بخرم؟

دوست گرامی

برای انتخاب ابتدا مشخص کن که کیفیت فیلم برداری برایت مهم تر است یا عکس.

مشخصات sx230:

دوربین کامپکت سوپرزوم جدید این شرکت است که جایگزین مدل قبلی خود یعنی SX210 شده است. این دوربین مجهز به لنز واید 28-392 میلی‌متر با توانایی زوم اپتیکال 14 برابر، زوم دیجیتال 4 برابر و زوم ترکیبی دیجیتال 56 برابر به همراه لرزش‌گیر دست مکانیکی داخلی، سنسور 12.1 مگاپیکسلی Back illuminated CMOS، نمایشگر 3 اینچی LCD با کیفیت 460,000 نقطه، موتور پردازشگر تصویر DIGIC 4، توانایی ضبط ویدیویی Full HD 1080p با صدای استریو، خروجی HDMI و مود Smart Auto با فن‌آوری Scene Detection یا تشخیص صحنه و Easy Mode برای مبتدیان می‌باشد. به علاوه این دوربین علاوه بر مودهای عکاسی اتوماتیک از مودهای عکاسی کاملا دستی نیز بهره می‌برد که به این ترتیب حرفه‌ای‌ترها توانایی عکاسی بسیار خلاقانه‌تر با آن را خواهند داشت. کانن SX230 توانایی عکاسی پیاپی با سرعت 3.2 فریم بر ثانیه با رزولوشن کامل و توانایی عکاسی پیاپی با سرعت 8.1 فریم بر ثانیه در رزولوشن 3 مگاپیکسل را دارد. به علاوه این دوربین از مود فیلم‌برداری Super Low Slow Motion بهره می‌برد. این مود قابلیت فیلم‌برداری با سرعت 120 فریم بر ثانیه در رزولوشن 480 × 640 پیکسل و با سرعت 240 فریم بر ثانیه در ابعاد 240 × 320 پیکسل را به کاربر می‌دهد. SX230 HS یکی از کامل‌ترین دوربین‌های کامپکتی است که تا به حال به نقد و بررسی آن پرداخته‌ایم و به رنگ‌های بنفش و خاکستری ساخته شده است. مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: دوربین اولترازوم - وزن با باتری و کارت حافظه 223 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 195 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلی‌متر
    فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 24 فریم بر ثانیه
    لنز: 28-392 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 14 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/3200 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 3.5 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
    صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 461,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC Memory Card, Eye-Fi Card, MultiMediaCard, MMCplus Card, HC MMCplus Card - موقعیت یاب GPS - قطب نما - باتری یون لیتیوم استاندارد

نقاط قوت و ضعف sx230:
    نقاط قوت

استفاده از حسگر نوع CMOS با عملکرد مناسب در نور کم
    مجهز به گیرنده داخلی GPS - Geo Tagging
    کیفیت بسیار خوب عکس‌های گرفته شده
    کیفیت ساخت عالی ‌و آرگونومی خیلی خوب
    لنز واید 24 میلیمتری با توانایی زوم بسیار زیاد 14X
    وجود انواع فن‌آوری‌ها و امکانات عکاسی روز دنیا
    بهره‌بری از بعضی امکانات دوربین‌های DSLR
    قابلیت ضبط ویدیویی Full HD با کیفیت بسیار مناسب

نقاط ضعف
    فقدان دکمه‌ی فیزیکی Delete برای پاک کردن مستقیم عکس
    فلاش Pop-Up به محض روشن کردن دوربین بالا می‌آید

مشخصات hx9v:

سونی دو دوربین سایبرشات جدید خود که از سنسور جدید 16.2 مگاپیکسلی Back illuminated EXMOR R CMOS بهره می‌برند را معرفی کرد. دوربین‌های HX100V و HX9V مجهز به GPS داخلی هستند، توانایی ضبط ویدیویی 1080p Full HD و عکاسی پیاپی با سرعت 10 فریم بر ثانیه را دارند. سونی HX100V دوربینی با لنز سوپرزوم 27-810 میلی‌متر و توانایی بزرگنمایی اپتیکال 30 است، در حالی که HX9 دوربینی کامپکت (فشرده و جمع و جور) و سوپر زوم با لنز 24-384 میلی‌متر و توانایی بزرگنمایی 16 برابر می‌باشد. هر دو از نمایشگرهای سه اینچی با کیفیت بسیار عالی 921,000 نقطه بهره می‌برند و توانایی عکاسی پانوراما در رزولوشن زیاد و تولید عکس‌های 3D را هم دارا می‌باشند.
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن بدون باتری 215 گرم و با باتری 245 گرم
    مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلی‌متر
    فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 60 فریم بر ثانیه
    لنز: 24-384 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 16 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
    عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
    صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل - Live View
    سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Pro-HG Duo - موقعیت یاب GPS - باتری یون لیتیوم استاندارد

نقد و بررسی این دو را می توانید از سایر سایت هایی مانند دیجیکالا بررسی کنید.سپس تصمیم بگیرید که آیا این اختلاف قیمت برای شما توجیه پذیر است یا خیر؟

راستی قیمت این دو مدل را چند می گفت؟
    Last edited by knight110; 22-01-2012 at 23:49.

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان آخرین قیمت HX100V چند بوده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان با این نوسانات قیمت ارز قیمت های پرت توسط برخی از فروشنده ها ارائه میشه. مراقب باشید. تا جایی که می توانید ار نمایندگی های معتبر سونی و با گارانتی اصل خرید کنید. حتی بین خود نمایندگی های سونی نیز قیمت واحدی وجود ندارد.
    من خودم ماه پیش از یک نمایندگی سونی این دوربین را خرید کردم با گارانتی اصل و پلمپ. جالب این بود که نمایندگی دیگر 20 تومن گرونتر می گفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان با توجه به نوسانات نرخ ارز بسیاری از فروشنده ها نیز سؤ استفاده کرده و قیمت های پرتی برای این دوربین می دهند. حتما سعی کنید که از نمایندگی های سونی خرید کنید. حتی بین خود نمایندگی های سونی هم قیمت واحدی وجود ندارد.

من این دوربین را ماه پیش از نمایندگی سونی با گارانتی اصلی و پلمپ تهیه کردم . جالب این که یک نمایندگی دیگر 20 تومن گرونتر می گفت.

7. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب آره دیگه
    مگه غیر از این 2 حالت جور دیگه هم میشه گزاشت
    ببینید
    تو یکی از سایت های خارجی هست ...
    و همون مدلی که عکسشو تو پستهای قبلی گزاشتم میزارم
    اگه مدل دیگه باید بزارم دوربین رو بگید تا امتحان کنم
    با تشکر
    سپاس. البته من یه کیف ایرانی معمولی دارم. دوربین را فقط رو به بالا یا به پایین میتونم توش بگذارم.
    ولی همیشه رو به بالا میگذارم. یعنی مونیتور به صورت برعکس درپایین و لنز دربالا قرار میگیره.
    بخاطر لنز که یه وقت آسیب نبینه. مونیتور هم برعکسه و رو به داخل دوربین.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سپاس. البته من یه کیف ایرانی معمولی دارم. دوربین را فقط رو به بالا یا به پایین میتونم توش بگذارم.
    ولی همیشه رو به بالا میگذارم. یعنی مونیتور به صورت برعکس درپایین و لنز دربالا قرار میگیره.

دوست گرامي.

آيا فشاري به مانيتور دوربين وارد نمي شود؟

تصوركنيدكه به يك باره كيف حتي از ارتفاع كم ازدست رها شود.

داشتن يك كيف مناسب ضروري به نظرمي رسد. مهم نيست كه ساخت كجا باشد چراكه امروزه تمام كيف هاي مارك بازار چيني هستند. مهم اين است كه كيف به گونه اي از دوربين و ضربات احتمالي محافظت نمايد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کیفی که من گرفتم یه کاتالوگ کوچولو با چند تا عکس داره که خودش دوربین و لنز رو گذاشته داخل کیف. ال سی دی دوربین به طرف بالاست و لنز به طرف پایین. تو یکی از فیلم های آموزشی هم می گفتن که لنز ها از طرف روبرو چون فلزی هستن مقاومت خوبی دارن و بهتره لنزها به اون صورت روی زمین قرار بگیرن ...

داخل کیف من دو تا قطعه پارچه ای ضربه گیر مثل پارتیشن هست که به صورت چسب های قابل کندن میشه به دیواره ها چسبوندشون. من اونا رو جوری چسبوندم که وزن دوربین از اطراف اتوسط اونا تحمل میشه و بار زیادی به لنز وارد نمیشه. البته فک نکنم واسه لنز مهم باشه ...

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا نهایتا 400.000 !
    بهترین دوربین عکاسی که قابلیت فیلم برداری HD یا FULL HD رو هم داشته باشه رو لطف کنید معرفی کنید !

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

صبر میکنم فعلاً. ما تو خونه یه کنون کیس اکس 3 داریم (برا داداشمه) به همین خاطر نمیخوام پول زیاد بدم.

تمام قیمتها حداقل 40 درصد گرون بودن ... بعضیا تا 60 درصد گرونتر از کم شاپ !
    مشکل اینجاست که قیمت های کم شاپ واقعی نیستن
    مثلا کانن اس ایکس 40 رو زده 720
    ولی حالا شما باهاشون تماس بگیر(شماره رو تو سایت خودشون گذاشته) بپرس این دوربین چنده ببین چه قیمتی میگن
    هفته پیش که میگفتن 800 ، وقتی گفتم تو سایت زدین 720گفتش به روز نشده!!
    قیمت های سایتش دروغه

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

دوست گرامی.

من دوربین را بدین شکل قرار می دهم. شما نیز امتحان کنید. ببینید فشاری به دوربین شما وارد نمی شود.علاوه بر این من کف کیف را با فوم های اضافه پوشانده ام که البته در عکس مشهود نیست. اگر این شیوه را مناسب یافتید اطلاع رسانی نمایید تا دیگر دوستانی که تمایل دارند نیز بدین شیوه عمل نمایند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خود فروشنده به من میگفت دوربین رو در این 2 حالت فقط بزار
    یا لنز به سمت پایین(که خودش این رو توصیه میکرد ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد لنز رو به سمت پایینکیف بزارم)
    یا اینکه لنز به سمت راست کیف(کلید شاتر رو به بالا و مونیتور به سمت کنار کیف)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •