تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1187 از 2376 اولاول ... 18768710871137117711831184118511861187118811891190119111971237128716872187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,861 به 11,870 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

علیرضا جان این خبرها رو از کجا میاری ؟ حداقل اسم منبع رو بنویس تا ما هم بفهمیم کدوم از خدا بی خبری تمام هم و غم و سعی و تلاششو میکنه تا استقلال رو به حاشیه بکشونه ؟ نوشته برهانی با قلعه نویی این روزها رابطه خوبی نداره. معلوم نیست اینارو از کجاش در میاره. من اگر جای بازیکن ها و مربی استقلال بودم شکایت میکردم ازشون. البته میدونم اگر از دست این خبرنگارها شکایت کنی. رسوات میکنن. همگی پشت سر هم هستن و اینقدر پشت سرت حرف و حدیث و شایعه در میارن که آبرویی برات باقی نمیمونه.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علیرضا جان این خبرها رو از کجا میاری ؟ حداقل اسم منبع رو بنویس تا ما هم بفهمیم کدوم از خدا بی خبری تمام هم و غم و سعی و تلاششو میکنه تا استقلال رو به حاشیه بکشونه ؟ نوشته برهانی با قلعه نویی این روزها رابطه خوبی نداره. معلوم نیست اینارو از کجاش در میاره. من اگر جای بازیکن ها و مربی استقلال بودم شکایت میکردم ازشون. البته میدونم اگر از دست این خبرنگارها شکایت کنی. رسوات میکنن. همگی پشت سر هم هستن و اینقدر پشت سرت حرف و حدیث و شایعه در میارن که آبرویی برات باقی نمیمونه.
    بیشتر خبرهای که میذارم از روزنامه ایران ورزشی هست که جریان خلیلی و پیشنهاد اطرافیان استقلال به او از اون روزنامه بود این چند خبر پست ها پیشین را از انجمن ابیته برداشت کردم و نمی دونم اونها از کجا کپی کردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهانه نيكي دستاويز آرش هم شد
    اميرخان موبايلش را جواب نداد

روزنامه گل
    به نظر مي‌رسد تلفن همراه وسيله خوبي براي رهايي افراد از اتهام بي‌توجهي به تمرينات يا اردوهاي تيمي شان تبديل شده است . پس از بهانه‌هاي عجيب و غريب واحدي نيكبخت در خصوص دايورت شدن سيم كارت تلفن همراهش و يا مشكل اشغال بودن دايمي آن در مواجهه با‌تماس مزاحمان تلفني حالا نوبت به آرش برهاني رسيده است. هر چند كه وسعت و فراگير بودن مشكل نيكبخت به هيچ عنوان قابل قياس با‌بحث تاخير 24 ساعته آرش برهاني در بازگشت به تهران ( از دوبي ) و حضورش در تمرينات استقلال نبود اما به هر صورت وجه تشابه اين دو اتفاق كه كمتر از يك هفته در فوتبال ايران آن هم دو باشگاه پرسپوليس و استقلال رخ داد باعث شد تا تلفن همراه برهاني هم سوژه اصلي اين مطلب تلقي شود. ناگفته نماند نوع پردازش به اين سوءتفاهم اين بار برخلاف مورد نيكبخت كه گفته مي‌شود او پاسخگوي تلفن دايي نبوده است به شكلي كاملا برعكس از سوي سرمربي استقلال انجام شده است. « من سعي كردم در تماس با‌آقاي قلعه‌نويي به ‌او اطلاع بدهم كمي ديرتر به تهران بازخواهم گشت اما هرگز در اين خصوص موفق نشدم.» توجيه آرش برهاني اين بوده است كه قصد داشته سرمربي‌اش را از تاخير ناخواسته مطلع كند اما موفق نشده قلعه‌نويي را پيدا كند . و خلاصه ماجرا اينكه به نظر مي‌رسد او حواسش نبوده كه در استقلال هستند افراد ديگري در كادر فني و سرپرستي كه آنها هم اتفاقا موبايل دارند . از ديگر تشابهات اين اتفاق يا‌ سوءتفاهم (!!) عذرخواهي برهاني همچون نيكبخت از كادر فني و به ويژه سرمربي تيم استقلال است . «من بابت اين تاخير خودم را مقصر مي‌دانم و اميدوارم كادر فني استقلال و در راس آن اميرخان مرا درك كند.» برهاني پس از اعلام ليست جديد تيم ملي و هنگامي كه متوجه غيبتش در جمع نفرات دعوت شده شد براي تمدد اعصاب و استراحت تصميم گرفت راهي دوبي شود و يك روز پس از شروع تمرينات استقلال يعني سه شنبه هفته گذشته در تمرينات اين تيم شركت كند اما اين حضور با‌24 ساعت تاخير و در تمرين بعدازظهر روز چهارشنبه گذشته استقلال (22آبان ) انجام شد تا اتفاقات اينچنيني و بي‌توجهي به فرامين سرمربيان فوتبال پس از دايي دچار قلعه‌نويي هم بشود. خدا سومي‌اش را به خير بگذارند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

روزنامه خبر ورزشی:

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این چند خبر عکسی را اونی در انجمن ابیته گذاشته بود

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

باشگاه استقلال خبر مذاكره با "خلیلی" و "الونگ" را تكذیب كرد

سرویس: ورزشی - فوتبال
    1387/08/25
    11-15-2008
    18:09:23
    8708-15541: كد خبر

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

باشگاه استقلال تهران خبر مذاكره با "محسن خلیلی" و "الونگ الونگ" را تكذیب كرد.

به گزارش ایسنا، در حالی كه برخی از نشریات خبر از علاقه مندی تیم فوتبال استقلال و امیر قلعه نویی به "محسن خلیلی" و "الونگ الونگ" بازیكنان تیم پرسپولیس داده بودند، باشگاه استقلال تهران با رد این اخبار اعلام كرد كه مذاكره‌ای با این بازیكنان صورت نگرفته و برنامه‌ای برای جذب آنها وجود ندارد.

بنابراین گزارش، استقلال به دنبال مهاجمی است كه بتواند در رقابت‌های لیگ برتر و همچنین لیگ قهرمانان این تیم را همراهی كند، این در حالی است كه خلیلی به دلیل جراحی پایش حداقل تا چهار ماه دیگر نمی‌تواند به میادین بازگردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

نخستین نشست هماهنگی باشگاه استقلال برای لیگ قهرمانان برگزار شد

1387/08/25
    11-15-2008
    14:50:09
    8708-15385: كد خبر

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

نخستین جلسه‌ی كمیته‌ی آمادگی باشگاه استقلال تهران برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا امروز در محل این باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این نشست كه بیش از 90 دقیقه به طول انجامید، امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه به همراه علی نظری جویباری سرپرست تیم، فتحی رییس كمیته‌ی بین‌الملل باشگاه، علی امیری رییس كمیته‌ی پشتیبانی، بهرام امیری مشاور مدیرعامل، مانوسی‌فر مشاور امور روابط بین‌الملل و محمد نوری‌فر مسوول روابط عمومی باشگاه استقلال تهران حضور داشتند.

در این نشست پیرامون هماهنگی برنامه‌های تیم فوتبال باشگاه استقلال تهران برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا، مباحث مربوط به شرایط ورودی بازیكنان به لیگ قهرمانان و همچنین شرایط خروجی نفرات از تیم بحث شد، ضمن آن كه برنامه‌ریزی درباره‌ی اعلام اسامی و ارسال مدارك برای حضور در این مسابقات و همچنین مراسم قرعه‌كشی آن از سوی حاضرین در جلسه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

در این نشست بر ادامه‌ی فعالیت‌های نشست كمیته‌ی آمادگی تیم استقلال تهران برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا تاكید شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

روانخواه در گفتگو با مهر:
    6 هفته مانده به پایان لیگ بازمی گردم/ دلم برای بازی تنگ شده است

هافبک آسیب‌دیده تیم فوتبال استقلال تهران از بازگشت خود به میادین فوتبال در فاصله شش هفته مانده به پایان مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور خبر داد.

امید روانخواه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: دلم برای حضور در میدان تنگ شده است اما نمی خواهم برای بازگشت به زمین مسابقه عجله کنم. اگر مطابق برنامه کار آماده‌سازی را دنبال کنم، فکر می کنم تا شش هفته مانده به پایان لیگ آماده همراهی استقلال باشم.

وی ادامه داد: خوشبختانه دوران نقاهت مصدومیت را طبق برنامه طی کرده و آسیب‌دیدگی‌ام روبه بهبودی است. در این مدت کادر پزشکی باشگاه استقلال به ویژه دکتر نوروزی زحمات زیادی را برای من متحمل شده‌اند که جا دارد از زحمات آنها تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

هافبک جوان استقلال ضمن ابراز تشکر از هواداران استقلال که در دوران مصدومیت حمایت‌های زیادی از وی داشته‌اند، افزود: در چند ماه اخیر هواداران استقلال هر جا مرا دیده‌اند به اشکال مختلف ابراز لطف کرده و از نظر روحی و روانی یاور من بوده اند. حمایت های آنها باعث شده تا من با روحیه بالا دوران مصدومیت را طی کنم.

وی با اشاره به نتایج خوب تیم فوتبال استقلال تهران در فصل جاری مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور، گفت: خوشحالم که استقلال در فصل جاری روندی روبه رشد را در پیش گرفته و توانسته است نتایج مطلوبی بدست آورد. امیدوارم این تیم بتواند در هفته‌های آینده همچون گذشته نتایج مطلوبی کسب کرده و جایگاه خود را در بالای جدول استحکام بخشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دربي تهران بيست و دومين دربي برتر جهان شد

ماهنامهمعتبر ورلدساكر در گزارشي اقدام به معرفي 50 دربي برتر جهان كرد كه در اين بين دربي تهران به عنوان بيست و دومين دربي معرفي شد.

اين ماهنامه دربي تهران را بزرگ ترين دربي در آسيا معرفي كرد و نوشت: حداقل 90 هزار تماشاگر دربي تهران را از نزديك تماشا مي كنند. از سال 1995 تا امروز همواره داوران خارجي اين بازي حساس را قضاوت كرده اند.
    دربي تهران در حالي در رده 22 اين جدول قرار گرفته است كه بازي هايي همچون جدال ليورپول و منچستريونايتد در رده 28 و بازي آرسنال و تاتنهام در رده 42 قرار دارد، ضمن اينكه دربي بزرگ شهر ميلان بين تيم هاي اينتر و آث ميلان در مكان پانزدهم اين جدول قرار گرفته است.
    10 دربي برتر جهان از ديد اين ماهنامه به شرح زير معرفي شد: 1- رئال مادريد - بارسلونا (اسپانيا) 2- بوكاجونيورز - ريورپلات (آرژانتين) 3- سلتيك - گلاسكورنجرز (اسكاتلند) 4- گالاتاسراي - فنرباغچه (تركيه) 5- آژاكس - فاينورد (هلند) 6- لاتزيو - رم (ايتاليا) 7- شالكه - بورسياد دورتمند(آلمان) 8- الاهلي - الزمالك (مصر) 9- رئال بتيس - سويا (اسپانيا) 10- پارتيزان - ستاره سرخ (صربستان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •