تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1187 از 2014 اولاول ... 1876871087113711771183118411851186118711881189119011911197123712871687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,861 به 11,870 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راستی دیشب نود چی شد؟
    من قبل از اینکه برسه به پرسپولیس خوابم برد
    سلام داش بردیا ..

هیچی ، قسمت جالبش همون بخش مربوط به دو کارمو بود که ..
    رفته بودن شناسنامه ی کل بازیاشو درآورده بودن ..
    خلاصه معلوم شد اصلا توی لیگ دسته یک بازی نکرده ، و فقط توی
    بازیهای ایالتی برزیل بازی کرده .. ! اونم توی چه تیماااایی ! ..
    توی تیمای درجه ی دو و سه ایالتی .. ! یکیش CENE بود ..

از اون گذشته ، تو کل بازیای ایالتی ، فقط یک گل زده بوده !!
    البته توی جام به اصطلاح حذفی ش 11 تا گل زده ، ولی بعد که رفت
    توی توضیحات این بازیهای مثلا حذفی ، توی توضیحاتش نوشته بود که
    این بازیها بین تیمهایی برگزار میشه که نیم فصل دوم کلا بیکارن و
    تازه با بازیکنای ذخیره شون این بازیا رو انجام میدن .. !!

یه سری تصاویر و فیلمهای گلاشم نشون داد که واقعا مسخره بود ..
    در حد لیگ دو و سه خودمون هم نبود ..

معلوم نیست اون 17 گلی که میگفتن توی 19 تا بازی توی لیگ دسته یک
    برزیل زده ، کجا غیب شده بود !!!

آخه یکی نیست بگه بازیکنی که توی اون سطح فوتبال بازی کنه که
    17 گل بزنه تو 19 بازی ، مگه میاد ایران ؟!!

احتمالا شش امتیاز هم قراره به خاطر این دو کارمو ازمون کم شه !

راستی سلام داش مجتبی
    خیلی وقت بود که ندیده بودیمت و پیدات نبود
    انشالله که بیشتر ببینیمت
    دلم تنگ شده برای حرفایی که بعضی وقتا میزنی و دهنا رو میبندی
    قربانت بردیا جان ، لطف داری ..
    زیاد وقت نمیکنم نت بیام ، ولی خوب همیشه حاصل زحمات تو و بقیه ی دوستان رو
    میام و میخونم .. واقعا دستتون درد نکنه ..

موفق باشی

یا حق

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه با یک هوادار / علي پروين امپراطور فوتبال آسيا است.

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس ايران در قلب ميليون ها عاشق براي خود جايي پيدا كرده است. در پايتخت ،در جنوب، شمال، شرق ، غرب ، روستا ها و شهر هاي دور افتاده ودر هر كجاي ميهن عزيزمان مي توان سرخ دلاني را يافت كه به عشق پرسپوليس زندگي مي كنند. آري پرسپوليس محبوب همه است و نمي توان آن را تيم يك شهر خاص قلمداد كرد .اما آيا پرسپوليس فقط در ميهن عزيزمان طرفدار دارد؟ پاسخ كاملا روشن است ، نه .محبوب ما در سراسر اين كره ي خاكي دوست داراني را دارد . ايرانياني كه به هر دليلي از كشورشان دل كنده اند و بار سفر بسته اند شايد خودشان نباشند اما قلبشان هميشه اينجا ست . در هر كجا كه باشند در آمريكا، اروپا ،آسيا و تمام اين كره ي خاكي هميشه دوستدار پرسپوليس و عاشق كشورشان هستند . اميدواريم روزي همه ي اين عاشقان را در ميهن عزيزمان ببينيم. هرچند فراموش نكنيم كه پرسپوليس محبوبمان در بين غير ايرانيان هم طرفداران زيادي دارد . آري به راستي كه پرسپوليس محبوب ترين تيم آسيا است و يكي از محبوب ترين ها در جهان است. چندي پيش با يكي از دوستداران پرسپوليس صحبت كرديم كه در آمريكا زندگي مي كرد و امروز پاي صحبت كسي مي نشينيم كه شايد خيلي از ما دور نباشد . در آن سوي آب هاي خليج تا ابد فارس ، در كشور عربي كويت .
    سامي قرمز عزيز را بيشتر شما عزيزان مي شناسيد پسري شوخ طبع و پر انرژي كه دوري چند ساله از وطن هم او را از عشقش دور نكرده است . او عاشق پرسپوليس است و براي زندگي خودش شعاري دارد بسيار زيبا " زندگی بی عشق گر باشد لبی بی خنده است بر لبه بی خنده بايد جاي خنديدن گريست."
    سامان.... متولد سال 1366 در شهر لارستان استان فارس است . شهر شيراز را خيلي دوست دارد حدود 6 سال است كه از ايران عزيز رفته است و در يكي از زيباترين شهر هاي كويت يعني سالميه زندگي مي كند و در حال حاضر در يك بوتيك مشغول به كار است و يكي از بزرگترين آرزوهايش اين است كه روزي كنار دوستانش در ورزشگاه آزادي تيم محبوبش را تشويق كند . از نوجواني با پرسپوليس آشنا شده است و حالا اين عشق در او رشد كرده است به طوري كه با تساوي هاي پرسپوليس هم از شدت ناراحتي اشك از چشمانش جاري مي شود .
    گفتگوي ما را با اين آريايي دور از وطن در زير مي خوانيد:

براي شروع چه مي شود كه حتي با وجود دوري چند ساله از ايران هنوز عشق به ايران را در دل داريد؟
    - عشق به وطن ، عشق به کوروش کبير ، عشق به سرزمين مادری . تو خون همه ي ما ايراني هاست اين تمدن و تاريخ ماست كه نمي گذارد لحظه اي از فکر ايران غافل باشيم ،چو ايران نباشد تن من مباد، خيلی از دوستان سايت به من مي گويند خوش به حال تو كه ايران نيستي اما نمي دانند دوری از وطن و خانواده برابر است با مرگ ما که اينجاييم مجبور به ترک وطن و ماندن در اينجا شده ايم . به نظر من خروج از ايران ،خروج از سرزمين آريايی مثل تف سربالا است.

آيا پرسپوليس در كويت هم هوادار دارد؟
    - بدون شک پرسپوليس در تمام دنيا هوادار دارد چه کسی هست که اين تيم پر افتخار و محبوب را نشناسد ، پرسپوليس در كويت هم طرفداران زيادي دارد. يادم است وقتی تيم ملی با کويت بازی داشت با بسياری از دوستان، اول به عشق تيم ملی کشورمان و بعد به عشق بازيکنان پرسپوليس رفتيم سر تمرينات تيم ملي و بهترين خاطري آن روز من عكس گرفتن با بعضي از بازيكنان پرسپوليس بود.

شرايط فرهنگي جامعه ما و ورزشگاهاي ما رو چگونه مي بينيد و چه تفاوتي با فرهنگ كشور كويت دارد؟
    - شرايط فرهنگي ورزشگاها نسبت به گذشته خيلی بهتر شده که البته براي فرهنگ سازي نياز به زمان داريم ،هرچند متاسفانه ديگر احترام ها از بين رفته و گذشته ي خودمان را فراموش کرديم و ديگر " کردار نيک، پندار نيک و گفتار نيک" به ندرت در بين ما يافت مي شود. نمونه بارزاين مسئله توهين کردن و ناسزا گفتن بعضي از کاربران سايت به يكديگر است و در ورزشگاها هم شكستن صندلي ها و توهين به افراد را مي شود مثال زد كه شايد به خاطر تحريك تماشاگران هم باشد اما در كل كار زشتي است . شرايط فرهنگي ورزشگاهاي كويت به مراتب بهتر از ايران است كه شايد به خاطر امكانات خوبي باشد كه در اختيار تماشاگران قرار مي گيرد همچنين آزاد بودن ورود خانم ها به ورزشگاه هم در اين مسئله بي تاثير نيست هرچند استقبالي كه از بازي هاي فوتبال در كويت مي شود با ايران قابل مقايسه نيست.

عرب ها چه برداشتي از ايران دارند و با ايرانيان كويت چگونه برخورد مي كنند؟
    - دوست ندارم در مورد عرب ها حرفی بزنم چون اصلاً در حد ما نيستند ولی خوب است اين را بدانيد که نه تنها كويت ي ها بلكه تمام قشرعرب به غيرازعرب هاي ايراني ،از ايران بدشان مي آيد كه اين مسئله علت هاي مختلفي دارد كه شايد تاريخ ايران و نظام ايران مهم ترين آن ها باشد .

از چه زماني با سايت پرسپوليس نيوز آشنا شديد و فضاي آن را چگونه مي بينيد؟
    - ابتدا جا دارد از مديران زحمت کش سايت نهايت تشکر را داشته باشم که تلاش زيادی براي بودن ما در كنار هم مي كنند و ازخبررساني سريع و جمع صميمي كه بوجود آوردند ممنونم .دو سالي مي شود كه با اين سايت آشنا شده ام قبلا نياز به عضو شدن نبود اما حالا كه اين اتفاق صورت گرفته به بهتر شدن فضاي فرهنگي سايت كمك زيادي كرده است هرچند هنوز هستند كساني كه قصد تخريب تيم و يا فضاي سايت را دارند. در كل يكي از بهترين سايت ها با بيشترين بازديد كننده است براي مديران اين سايت آرزوي موفقيت دارم.

چرا هيچ وقت از بازي هاي تيم پرسپوليس و بازيكنان انتقاد نمي كنيد؟
    - ببينيد دوست عزيز ، من هم مثل خيلي ها بعضی مواقع جوش مي آورم و دوست دارم از مربی يا بازيکنان انتقاد کنم ولی اين كار چه فايده اي دارد آيا كاري از پيش خواهد رفت؟ چز اينكه تيم را به حاشيه مي برد.قبول دارم كه انتقاد خوب و سالم به تيم كمك مي كند ولي به نظر من ما بايد فقط حمايت كنيم.

وبلاگ ارتش سرخ آسيا را چگونه مي بينيد و چه آينده اي را براي آن پيش بيني مي كنيد؟
    - جا دارد از همين جا يك تشکر ويژه داشته باشم از دختران آريای اين مرز و بوم سارا و نيلوفر عزيز(يكي از نويسندگان سابق وبلاگ كه الان ديگر نيستند) به خاطر اين وبلاگ زيبايي كه دارند اين وبلاگ مکاني است امن و به دور از هرگونه توهين وبی احترامی، صميمی بودن دوستان با هم که اين شايد به خاطر حضورآقاي درخشان در كنار ما باشد(در حال حاضر كه اين مصاحبه در حا ويراستاري است آقاي درخشان از جمع دوستان وبلاگ جدا شده اند) با اين تعداد بازديد کننده و امکانات و پشت كاري که از مديران اين وبلاگ ديدم فکر مي کنم در مدت نه چندان دور اين وبلاگ تبديل به يك سايت معتبر مانند پرسپوليس نيوز خواهد شد.

آيا هواداران مي توانند هر چيزي را به عنوان نظر شخصي بنويسند و به نظر شما چه معيار هايي را بايد دنبال كنند؟
    - هر کاربری اين حق و دارد که نظر و پيشنهاده خودش را بدهد و احترام گذاشتن به نظر ايشان وظيفه ي ماست ، بعضي مواقع براي تنوع مي توان بحث را عوض كرد ولي بهتر است بيشتر در مورد همان خبر نظر بدهيم و بحث كنيم.

وضعيت فعلي پرسپوليس را چگونه مي بينيد و چقدر به موفقيت پرسپوليس اميدواريد؟
    - به نظر من پرسپولس امسال خيلی قويتر از سال قبل شده است شده است و در يار گيری اول فصل بهتر عمل كرديم وتيم تشكيل شده است از ستاره ها و همين باعث شده كه قطبي نتواند تركيب ثابتي را پيدا كند و هنوز هم چيدمان تيم مشكل دارد . البته خيلی از مسائل ديگر از جمله دير اضافه شدن بعضي از بازيکنان به تيم يا مصدوم شدن پی در پی بازيکنان هم در اين مورد دخيل است اما با تمام اين مشكلات بازهم پرسپوليس در اين فصل قهرمان خواهد شد.

افشين قطبي را چگونه مي بينيد و آيا قطبي توان قهرملن كردن پرسپوليس را دارد؟
    - واقعاً ايشان يک اسطوره است. توصيف ايشان سخت است قطبي يك مربی با دانش و بزرگ و با تفکرات حرفه اي است، بله ايشان مي توانند تيم را قهرمان کنند يادمان باشد که سال قبل قهرمانی را با چنگ و دندان براي ما به ارمغان آوردند. با تمام نا داوريها ، كسر امتياز هاي فيفا و فدراسيون که براي گرفتن جام از پرسپوليس تلاش مي كردند پاي اين تيم و حرفي كه زده بودند ايستادند و پرسپوليس را قهرمان كردند.

به نظر شما افشين قطبي چه تفاوتي نسبت به سال قبل كرده است؟
    - همه ي ما يك جورايي عوض مي شويم ايشان هم از اين امر مستثنا نيستند. خستگي از چهري قطبي پيدا است ، دلش از نا عدالتي ها خون است ، فقط مي گويم دارند افشين قطبي اين اسطوره فوتبال ايران را خراب مي كنند فشارهاي روانی زيادي را تحمل مي كند ، بازهم با اشتباهات داوری دارند از ما امتياز كسر مي كنند ، براي عصباني كردن قطبي دست به هر كاري مي زنند اما با اين حال هنوز روي حرفش ايستاده و مي گويد تيم را قهرمان مي كند پس حتما مي تواند مثل سال قبل .

ماركو دستيار برزيلي قطبي چه تاثيري روي تيم گذاست و آيا حضورش براي تيم مفيد بود؟
    - در مورد ماركو حرف زياد است ولی دوست ندارم در موردش صحبت کنم فقط همين را بگويم كه هيچ تأثيری در تيم نداشت و فقط تيم و آقای قطبي را به حاشيه مي كشيد.

براي قهرماني به چه فاكتور هايي نياز است و آيا پرسپوليس اين فاكتور ها را دارد؟
    - براي قهرماني به تمام فاكتور هاي يك تيم قهرمان نياز داريم از مدير عامل گرفته تا هواداران که فکر مي کنم پرسپوليس تمام اين شرايط را دارد فقط بازيکنانمان خسته به نظر مي رسند و فشار ها و انتقاد ها از آنان زياد شده است كه اميدوارم به مرور شرايط بهتر شود.

علي پروين را به عنوان سلطان فوتبال ايران چقدر قبول داريد و آيا پروين بايد به پرسپوليس بازگردد؟
    - علی پروين ستاره ناب فوتبال ايران زمين ، امپراطور فوتبال آسيا و برترين فوتباليست و مربی اين قاره بوده است ،اين اسطوره نه از شرق و نه از غرب است بلکه از سرزمين پارسيان است و سلطان فوتبال ايران ما ،مايه افتخار و يک پرسپوليسی تمام عيار بوده و هست . ولي چه فايده كه ما ايراني جماعت قدر نشناسيم. به نظر من در شرايط کنونی صلاح نيست پروين به تيم اضافه شود ، با اينکه بودن ايشان در کنارتيم باعث دلگرمي است ولی بهتر آن است در شرايط ديگري به تيم اضافه شوند آن هم در يك پست نظارتي.

مصطفوي را به عنوان مديرعامل پرسپوليس چگونه مي بينيد و آيا مصطفوي توانايي مديريت پرسپوليس را دارد ؟
    - مصطفوي مدير لايقي است و به گذشت ايشان كه نگاه كنيد نشان دهنده ي آن است كه مردي است از جنس فوتبال با تجربه و کار کشته که البته مسائلي هست كه شايد مرور زمان صحت آنها را مشخص كند ، فعلاً بايد به عنوان مديرعامل به ايشان فرصت داد و الان وظيفه ما حمايت از تيم ، مربی و مديريت است.

اختلافات در هيئت مديره ي پرسپوليس از كجا نشأت مي گيرد و چگونه مي توان به اين اختلافات پايان داد؟
    - در مورد اختلافات هيئت مديره حرف هاي زيادي هست كه شايد بهتر باشد حرف نزنم اما بيشترين اختلاف بين مصطفوي و هدايتي است كه با هر شكست پرسپوليس اين اختلافات عميق تر مي شود و در حال حاضر بزرگتر از آني است كه با يك جلسه ساده حل شود .هدايتي براي خريد سهام باشگاه وارد هيئت مديره شد و حالا هم خواستار اختيارات بيشتر است كه مصطفوي را پيش روي خود دارد. مصطفوي هم كه در سازمان تربيت بدني نفوذ بيشتري دارد ، به هدايتي روي خوش نشان نمي دهد از طرفي هدايتي با هزينه هايي كه از حساب شخصي انجام داده در اين فصل به يك ناجي پرسپوليس تبديل شده است واين كمك ها به حدي كارگشا بوده است كه سازمان براي اولين بار براي واگذاري سهام باشگاه اعلام آمادگي كرده است به همين دليل رفتن هدايتي بسيار به ضرر پرسپوليس است. اين اختلافات به ضرر تيم است و براي حل آن كاري از دست من و شما بر نمي آيد.

تيم ملي را با علي دايي چگونه مي بينيد و دايي را به عنوان يك پرسپوليسي چقدر قبول داريد؟
    - علی دايي در حالی سرمربی تيم ملی شد که حتی در ميان گزينه هاي فدراسيون فوتبال براي سرمربي گري تيم ملي نبود . درست است كه دايي دوران مربيگري را به طور كامل طي نكرده است و اگر چند سال ديگر اين اتفاق مي افتاد خيلي بهتر بود اما دايي با پشتكار و انگيزه اي كه دارد قطعا در تيم ملي موفق خواهد شد در هر صورت براي ايشان كه يك پرسپوليسي و آقاي گل جهان است آرزوي موفقيت مي كنم خيلي بهتر است كه به جاي استفاده از خارجي ها خود باور باشيم و حضور دايي يعني خود باوري.

چرا دايي با بعضي از لژيونر ها از جمله كريمي مشكل دارد؟
    - اين اشنباه است که بگوييم دايي با لژيونر ها مشکل دارد آن هم در مورد تيم ملي به نظر من دايی با هيچ کسي مشکل ندارد ، اگر در مورد دعوت نشدن علي كريمي به تيم ملي منظورتان باشد بايد عرض كنم همانطور كه ديديد دايي از بعضي لژيونر هاي ارو پايي و اماراتي هم دعوت نكرد.خوبي آقای دايی اين است که حرفش را رك مي زند و با كسي تعارف ندارد و هيچ وقت مسائل شخصي را به مسائل كاري ربط نمي دهند،علی کريمی عزيز ما از روي احساسات تصميم گرفت كريمي انتظار بيشتري داشت که البته حق داشت ،كريمي اگر از تيم ملي نمي رفت مي توانست خيلي چيزها را ثابت كند. همانطور که در پرسپوليس با بازی هاي خوبش جواب منتقدانش را داد. ولی متاسفانه فشار زيادي را تحمل كرد و از روي احساسات تصميم گرفت .

برنامه تلوزيوني نود را چگونه مي بينيد و آيا فردوسي پور دشمن پرسپوليس است؟
    - من تمام برنامه هاي نود را دنبال مي کنم .واقعاً برنامه پر بيننده و خوبي است،فردوسی پور اصلاً نمي تواند دشمن پرسپوليس باشد بی انصافي است اگر اين حرف را بزنيم ، به نظر من فردوسي پور تنها مجری است که حرفش را خيلی روان و بي پرده ميزند،و دستهاي پشته پرده را رو ميکند اين امر براي تمام تيم هاست نه فقط براي ما، قبول دارم بعضی مواقع در حق پرسپوليس کوتاهی ميکند و زياد به بعضي چيزها گير ميدهد.در کل مجری خوب و توانايي است برايش آرزوي موفقيت دارم در ضمن حسن خوبه فردوسي پور اين است كه هيچ وقت حرفش را بدون دليل نمي زند و براي حرفش سند دارد.

فكر مي كنيد اشتباهات داوران چه علت هايي دارد و آيا اين اشتباهات عمدي است؟
    - اشتباهات داوری اجتناب ناپذير است و براي تمام تيم هاست و همه جاي دنيا اتفاق مي افتد، پرسپوليس هم از اين امر مستثنا نيست ، فوتبال نود دقيقه است و جذابيت و استرسش تا ثانيه هاي آخر، كه اشتباهات داوري هم مي تواند در اين جذابيت دخيل باشد. ولی فکر مي کنم در اين نيم فصل داوران زياد ما را مورد لطف خودشان قرار دادند ، همه جا مي گويند"اشتباهات داوري جزئي از فوتبال است" ولی گويا براي پرسپوليس طوري شده كه بايد بگوييم" فوتبال جزئی از اشتباهات داوري است."

به نظر شما چرا بعضي ها با نام پرسپوليس مشكل دارند؟
    - به موضوع خوبی اشاره کرديد ، دوست ندارم وارد مسائل سياسي شوم . ولی خوب است بعضي چيز ها را بدانيم اين كار كاملا سياسي است يعني نظام ما با اين اسم مشكل دارد،آنها براي دور نگه داشتن ما از تاريخ مان دست به هر كاري مي زنند شايد اگر لازم باشد تخت جمشيد را هم خراب مي كنند. شما ببينيد آقای به اصطلاح کمی محترم علی آبادي در اظهار نظري فرمودند :"به دليل اينكه پرسپوليس يك نام يوناني است نبايد نام يك باشگاه ورزشي ايراني باشد" بعد از پيروزی انقلاب اسلامی حركت بزرگي در کشور به راه افتاد که مي توان نام آنرا"نهضت تغيير نام ها" ناميد ، بارز ترين نمونه اين حرکت را مي توان در تغيير نام بسياری از خيابانها و معابر عمومی و حتی نام برخی از شهرها سراغ گرفت. دقيقا باشگاه استقلال قبل از انقلاب تاج نام داشت و پس از انقلاب اسلامی که نه تاجی بود و نه تختی و نه شاهی، افکار عمومی به راحتی پذيرفت که به جای تاج از کلمه استقلال استفاده کنند ولی درباره ي نام پرسپوليس اين اتفاق رخ نداد ، علت نيز کاملاً مشخص بود ، نام پرسپوليس نه تنها بار منفی ندارد بلکه بخشي از تاريخ و تمدن کوهن ملت ايران است. پرسپوليس نام ديگر تخت جمشيد است و اتفاقاً در جهان اين شاهکار تاريخی را بيش از آنکه به نام تخت جمشيد بشناسند با نام پرسپوليس مي شناسند.خلاصه حرف آخرم اين است در ايران که آثار تاريخي در تمام نقاط كشور وجود دارد،قدر اين پيشينه ي ارزشمند و كم نظير آن طور كه بايد دانسته نمي شود كه تغيير نام پرسپوليس به پيروزي نمادي از آن است .مسئولان هم قطعا مي دانند كه هر نامي به جز پرسپوليس كه روي اين اين باشگاه ناميده شود هيچ استقبالي از آن نخواهد شد . در ضمن فراموش نكنيم اگر تاريخ شكوهمند مان را به باد فراموشي بسپاريم هرگز نخواهيم توانست ايران امروز را نيز با شكوه و صلابت بسازيم مسئولين محترم بدانند " هر که با مردم در افتاد ، ور افتاد" يك روز مجبور مي شويد مثل شهر کرمانشاه که به باختران نام دادند و سر افکنده برگرداندند ، نام بزرگ پرسوپليس را نيز.....

وظيفه ي يك هوادار چيست؟
    - صبر و شکيبايی ، حمايت همه جانبه از تيم به خصوص در شرايط بحرانی روز هاي بد ،به حاشيه نبردن تيم با انتقادات نابجا ، يادمان باشد هوادر يار دوازدهم تيم است.

بهترين خاطره ي شما از دوران هواداري پرسپوليس چيست؟
    - قهرمانی پرسپوليس در اولين دوره ي ليگ برتر ايران در سال 1381 که خوشبختانه ايران بودم و مهم تر از آن و بهترين خاطره ي اين چند سال اخيرمن قهرمانی پرسپوليس عزيز در شنبه 28 ارديبهشت ما سال 1387 و دقيقه 96 رؤيايي

با هريك از كلمات زير يك جمله كه بيانگر احساس شما باشد بگوييد:

پرسپوليس ايران :
    - با تمام وجود دوستش دارم و به عشقش افتخار مي کنم

پرسپوليس نیوز :
    - پایگاه عشق من. تا عمر دارم عاشقش هستم

افشين قطبي :
    - اسطوره اي که اين مملکت را با فرهنگ جديدی آشنا كردو در دل خيلي ها براي خودش جايي باز كرد

حميد استيلی:
    - يک پرسپوليسی بی چون و چرا که او را واردحاشيه کردند

حسين هدايتي:
    - ناجی پرسپوليس ، پادشاه سرخ

کورش کبير:
    - نخستين شاه ايران و بنيان گذار دوري شاهنشاهی و مايه ي سربلندی و غرور ملت ايران که به او افتخار مي کنيم

هواداران پرسپوليس :
    - با تعصب ترين و دوآتيشه ترين هوادارا ن که در دنيا مانند آنها وجود ندارد

درخشان:
    - فهيم ترين و خونسرد ترين کاربر ، کامنت هايش باعث دل گرمي ، بودنش در کنار ما افتخار ، وجودش نعمت است

سارا :
    - دختری آريايي و زيبا صفت با پشتکار و انگزه بالا ، هرجا كه هستن براي ايشان آرزوي موفقيت دارم

نيلوفر :
    - دختر آريايی و يك پرسپوليسی دوآتيشه که در نبود سارا ايشان ما را تنها نگذاشتند و فعاليت زيادی داشتند براي اينكه ما كنار هم بمانيم

کوشيار :
    - جوانی خون گرم و دوست داشتنی که از آن دور دست ها (آمريكا) هميشه همراه و هميار ماست و قلبش براي وطنش و تيم محبوبش مي تپد

دسپرادو :
    - پسری خوش ذوق و جنجالی که بعضی مواقع زود قضاوت ميکند

عباسعلي سرمربي:
    - کسی که همه دوستش دارند و هميشه منتظر نظرات کارشناسانه ي ايشان هستند ، هميشه انتقاداتش بجاست

• Ecperspolisi:
    - خنده هايش را دوست دارم و به من نشاط مي بخشد ، آدمي است بزله گو و شوخ طبع که نيروي مضاعفي به من مي دهد

• Red maniac:
    - يک پسر آريايي به تمام معنا و باو وقار که هميشه از تيم حمايت کرده و به تاريخ کشورش افتخار ميکند.

در پايان اگر حرف خاصي با هواداران پرسپوليس ايران داريد بفرماييد:
    - براي تمام ايرانيان عزيزهواداران خوب و فهيم پرسپوليس در همه جاي اين كره ي خاكي آرزوي سلامتی دارم و اميدوارم هميشه شاد و خرم و برقرار باشند و سبز و در تمام مراحل زندگيشان به مشکلات لبخند بزنند تا موفق باشند " انسانی که در نبرد زندگی مي خندد ، قابل ستايش است"
    و در آخرازهواداران عزيز ميخواهم کمی صبر و شکيبايی به خرج دهند و فقط از تيم حمايت کنند تا موفق باشيم.

در پايان ما نيز از اين هوادار خوب تشكر مي كنيم و اميدواريم هميشه موفق و پيروز باشند. به اميد اينكه روزي همه ي ايرانيان دور از وطن را در ايراني آباد و آزاد ببينيم . به اميد آن روز.

از شما هواداران عزيز هم كه به ما انگيزه مي دهيد سپاسگزاريم اميدواريم در اين مدت توانسته باشيم تا حدودي شما عزيزان را به هم نزديك تر كنيم تا بيشتر از قبل كنار هم باشيد. گفتگوي ما با سامي قرمز بسيار مفصل تر بود كه به دليل كمبود فضا خلاصه تر شد براي خواندن متن كامل اين مصاحبه به سايت ارتش سرخ آسيا مراجعه نماييد
    يا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيكبخت در كميته انضباطى سوال پيچ شد:
    شارژ گوشى ام تمام شد نتوانستم با كسى تماس بگيرم

نيكبخت در آستانه محروميت سنگين

جواد حسينى
    Javad Hosseyni

غيبت غير موجه واحدى نيكبخت در آستانه بازى تيم ملى ايران با قطر در اردوى تيم ملى باعث شد دست اندركاران كميته تيم هاى ملى با نگاه خاصى پرونده اين بازيكن خاطى را بررسى كنند و ضمن محروميت موقت وى از حضور در اردوى تيم ملى، پرونده او را براى بررسى بيشتر به كميته انضباطى ارسال كنند.
    پس از اين كه پرونده واحدى نيكبخت به كميته انضباطى رسيد، مهدى تاج به طور خاص در مورد اين پرونده با مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى مذاكره كرد تا شريفى پس از شنيدن حرف هاى نايب رييس اول فدراسيون فوتبال پرونده انضباطى بازيكن متخلف تيم ملى را در رديف پرونده هاى خاص قرار دهد تا به صورت اضطرارى در وقت فوق العاده به آن رسيدگى شود.
    احمد ابراهيمى سرپرست تيم ملى، درخصوص چگونگى ماجرا و علت شكايت كادر فنى از نيكبخت به كميته انضباطى مى گويد: «روز شنبه در حالى كه تمام بازيكنان دعوت شده به اردوى تيم ملى به هتل المپيك آمدند با مورد عجيبى برخورد كرديم، عليرضا واحدى نيكبخت كه از قبل خبر داشت بايد پاسپورتش را براى سفر به قطر همراه داشته باشد و آن را بايد تحويل من مى داد تا عوارض خروج از كشور در آن پرداخت شود،به صورت ناگهانى مدعى شد پاسپورتم را خانه جا گذاشتم. طبيعى بود كه او بدون پاسپورت نمى تواند همراه تيم ملى به قطر بيايد از اين رو با هماهنگى با اعضاى كادر فنى به او گفتم هر چه سريعتر به خانه برو و پاسپورتت را بياور.» وى در ادامه شرح آنچه در اردوى تيم ملى روى داده، توضيح داد: «نزديك به ۴۵ دقيقه از رفتن او گذشت، ابتدا فكر كردم در ترافيك معطل شده اما زمانى كه با همراه او تماس گرفتم متوجه شدم او تلفنش را به خط ديگرى منتقل كرده، با اين حال تا يك ساعت پس از رفتن وى صبر كردم تا شايد خبرى از او شود اما انگار نه انگار، پس از اين ماجرا بر حسب وظيفه موضوع را به اطلاع على دايى رساندم كه وى با تماس تلفنى داستان را به تاج اطلاع داد و اعلام كرد تيم ملى بدون او به قطر مى رود.» شنيده ها حاكى از آن است غيبت نيكبخت در اردوى تيم ملى و خروج ناگهانى او به بهانه اين كه پاسپورتش را جا گذاشته بود به شدت عصبانيت دايى را به دنبال داشت، او كه تا كنون نشان داده به شدت اخلاقش با بى نظمى سازگار نيست همانند على كريمى و رحمان رضايى نام وى را در جمع متخلفين قرار مى دهد و از رييس كميته تيمهاى ملى مى خواهد درباره او تصميم بگيرد كه پس از اين خط و نشان دايى رييس كميته تيمهاى ملى از ابراهيمى مى خواهد گزارش كتبى رفتار غير ورزشى نيكبخت را به او بدهد تا وى با ساير مدارك پرونده وى را به كميته انضباطى ارجاع دهد.
    برخى دست اندركاران ارشد فدراسيون فوتبال با پيش كشيدن رابطه دوستانه شريفى و على دايى گمانه زنى مى كنند محروميت سنگينى در انتظار على نيكبخت بازيكن تيم پرسپوليس باشد، به اين دليل كه وى بدون در نظر گرفتن توصيه هاى كادر سرپرستى تيم ملى به صورت غير موجه در اردوى تيم ملى غيبت كرده است.
    مجتبى شريفى صبح ديروز قبل از تشكيل جلسه كميته انضباطى با اشاره به همراهى نكردن نيكبخت در سفر تيم ملى به قطر مى گويد: «براساس گزارشى كه سرپرست تيم ملى به كميته تيم هاى ملى ارسال كرده است، عليرضا واحدى نيكبخت شب پرواز تيم ملى به دوحه در هتل المپيك حاضر شد اما با اين بهانه كه گذرنامه اش را در خانه جاى گذشته است، به منزلش بازگشت. يك ساعت بعد در تماس هايى كه مسؤولان تيم ملى با او گرفتند،

تلفن همراه او در حالت دايورت قرار گرفته بود. همچنين در اين گزارش مسائل ديگرى هم مطرح شده اما چون هنوز محرز نشده قابل عرضه نيست. بنابراين ما براى توضيحات واحدى نيكبخت او را به كميته انضباطى دعوت كرده ايم.» شريفى بدون اينكه به حكم صادره درخصوص اين پرونده اشاره اى كند، مى گويد: «براساس قانون محروميت دائم يا جريمه بنا به تصميم كميته انضباطى براى خاطى صادر خواهد شد كه به زودى اين مساله روشن مى شود.» واحدى نيكبخت اولين بازيكنى نيست كه پرونده او به كميته انضباطى ارجاع مى شود تا برابر قانون با او برخورد شود، پيش از اين هادى عقيلى؛ على كريمى و رحمان رضايى به كميته انضباطى تيم ملى معرفى شدند تا نسبت به رفتار غير حرفه اى خود پاسخگو باشند، از بين اين نفرات تنها هادى عقيلى بود كه توانست با متقاعد كردن رحمان شاه حسينى رييس وقت كميته انضباطى مجوز حضور مجدد در اردوى تيم ملى را دريافت كند اما دو بازيكن ديگر متخلف با مشكلات بيشترى براى حضور مجدد در اردوى تيم ملى روبه رو شدند؛ با اين حال با توجه به رفتارى كه دايى با رحمان رضايى انجام داد به نظر مى رسد عليرضا واحدى نيكبخت فعلاً تا اطلاع ثانوى در ليست دايى جايى ندارد.

شارژ گوشى ام تمام شد نتوانستم با كسى تماس بگيرم
    نيكبخت: استعلام بگيريد ممنوع الخروج نيستم

گفته مى شد نيكبخت به جلسه كميته انضباطى نمى آيد اما نيكبخت آمد و به سوال هاى مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال درباره علت سفر نكردن با تيم پاسخ داد: «من شنبه هفته گذشته ساعت ۸:30 متوجه شدم در ليست تيم ملى هستم و قرار شده ساعت يك همان شب خودم را به هتل المپيك برسانم و همراه بازيكنان به فرودگاه برويم. در فرودگاه تازه متوجه شدم پاسپورتم را نياوردم براى همين ساكم را به مازيار زارع دادم و خودم يك ماشين كرايه كردم تا به منزلم بروم. حتى به راننده ماشين گفتم با سرعت تمام رانندگى كند و هر اتفاقى افتاد حتى اگر گشت نامحسوس هم او را متوقف كرد هزينه اش را مى دهم. در مسير شارژ موبايلم تمام شد و من به دليل اينكه پين كد سيم كارتم را نداشتم ديگر نتوانستم گوشى ام را روشن كنم! براى همين وقتى متوجه شدم پاسپورت اصلى ام در داشبورد ماشينم كه در منزل بود نيست، ديگر نتوانستم با كسى تماس بگيرم و از پرواز جا ماندم. من هميشه خودم را سرباز تيم ملى مى دانم، كوچك تر از آنم كه براى تيم ملى سناريو بچينم، من آن موقع هيچ شماره اى نداشتم تا به بازيكنان و اعضاى كادر فنى اطلاع بدهم نمى توانم بيايم. از سال ۷۷ در تيم ملى هستم و هميشه به پوشيدن پيراهن تيم ملى افتخار كردم. اساسا ممنوع الخروج هم نيستم و مى توانيد اين موضوع را از فرودگاه استعلام بگيريد. آن شب حتى آقاى خوردبين هم نتوانست كمكم كند.» درباره حكم كميته انضباطى گفته مى شود نيكبخت با وجود اين دفاعيه اما به طور قطع پس از مشورت اعضاى كميته انضباطى با محروميت روبه رو خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افاضلى: مجبور شديم با قطر بازى كنيم

كريم بازى به بازى بهتر مى شود

ايران ورزشى- هومن افاضلى مربى تيم ملى معتقد است به دليل شرايطى كه وجود داشت تيم ملى مجبور به انجام بازى مقابل قطر بود: «تمام تيم هاى كشورهاى حوزه خليج فارس دوست دارند كه ايران را شكست بدهند. آنها مقابل ايران انگيزه چند برابرى دارند، ضمن اينكه در بازى با قطر متسو خيلى دوست داشت دايى را ببرد. بازيكنان ما براى بازى با قطر خسته بودند و از بازى قبلى باشگاهى شان تا بازى تيم ملى ۴۸ ساعت بيشتر فرصت نداشتند و در اين فرصت به لحاظ علمى نمى توان ريكاورى انجام داد. به همين دليل است كه در تورنمنت هاى فيفا بين هر بازى حداقل سه روز فرصت به وجود مى آيد. افاضلى هدف از بازى مقابل قطر را ارزيابى بازيكنان جوان مى داند: قطر از تمام توانش در اين بازى استفاده كرد؛ اما ما بيشتر از جوانانى استفاده كرديم كه مى توانيم در آينده روى آنها حساب باز كنيم.
    البته قطرى ها بازى پربرخوردى انجام دادند كه من مقصر اين شيوه بازى را داور مى دانم. او در تورنمنت غرب آسيا هم دو بازى ايران را همين گونه قضاوت كرد. در بازى با قطر هم همين شيوه داورى بازى را به هم ريخت.
    افاضلى در مورد لغو بازى مقابل كويت و جايگزينى ديدار برابر قطر مى گويد: ما به چند دليل ترجيح مى داديم با همان كويت بازى كنيم، چرا كه مجبور نمى شديم ليگ را يك هفته تعطيل كنيم و بازيكنان هم فرصت ريكاورى داشتند، ضمن اينكه كويت هم حريفى نبود كه بخواهد به بازيكنان ما آسيب بزند اما به هر حال پس از لغو ديدار با كويت فدراسيون خيلى سريع قطر را جانشين كويت كرد و ما هم مجبور شديم اين شرايط را بپذيريم. افاضلى حضور كريم باقرى در تيم ملى را بسيار خوب توصيف مى كند: باقرى بازيكن بزرگ و با تجربه اى است كه سال ها از تيم ملى دور بوده است اما باقرى هم مثل هر انسان ديگرى وقتى كارى را مى خواهد شروع كند براى تطبيق با شرايط جديد به زمان نياز دارد و ديديد كه هر چه از زمان بازى گذشت باقرى بازى بهترى از خود نشان داد. كريم كيفيت ثابت شده اى دارد و ما مى توانيم روى او به عنوان يك مهره كليدى حساب باز كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام بازيكن، به كام دلالان!

حسين حيدرى
    Hosin Heidari

جذب بازيكنان خارجى در فوتبال جهان امرى مرسوم و عادى شده است. تيم هاى باشگاهى هر كشور براى تقويت خود بازيكنان خارجى را جذب مى كنند تا نقاط ضعفى را كه نتوانسته اند با گزينه هاى داخلى برطرف كنند توسط آنها رفع كنند. البته در اين ميان بازيكنان بزرگ خارجى هم براى قدرتمندتر شدن تيم ها جذب مى شوند كه توانايى بيش از ستاره هاى داخلى دارند اما در كشور ما از زمانى كه اين بحث پيش آمده، جذب بازيكنان خارجى بيشتر تبديل به يك بنگاه دلالى شده كه بيش از آنكه نياز تيم ها را برآورده كند باعث خروج ارز از كشور شده و در اين ميان عده اى سودجو با آن جيب خود را پر مى كنند. با توجه به پيكره دولتى باشگاه هاى كشور اين مساله حساسيت خاصى دارد، چرا كه بودجه اى كه در اين ميان به هدر مى رود از بيت المال تامين شده است. در چند سال گذشته البته آمدن لژيونرها به كشور شكل بهترى گرفته و شاهد حضور بازيكنان خارجى هستيم كه در قبال مبلغ دريافتى بازدهى قابل قبولى داشتند اما هنوز هم بعضى تيم ها نفراتى را جذب مى كنند كه تنها بازدهى آنها حضور چند ساعته بوده و گاه بعد از دريافت پول هنگفت بدون آنكه بازى بكنند كشور را ترك مى كنند. بهتر است نگاهى به نمونه هاى اينچنينى در اين فصل بيندازيم.

پائولو دى كارمو (پرسپوليس)
    از اين مهاجم برزيلى آنقدر نوشته شده كه حكايت او مثنوى هفتاد من شده است! دى كارمو با قراردادى عجيب كه تا زمان رفتنش هم مبلغ دقيق آن فاش نشد به پرسپوليس آمد و رفت تا در زمره خارجى هاى متعددى قرار گيرد كه در سال هاى اخير به پرسپوليس آمده و فقط پول گرفته و رفته اند.

ماريو گابرا (پاس همدان)
    پاس همدان فصل گذشته ۳ مهره خارجى با كارايى قابل قبول جذب كرد كه جزو بهترين لژيونرهاى ليگ برتر بودند اما امسال آنها اين مهره ها را به دلايل مختلف از دست دادند تا به فكر جانشين باشند. ماريو گابرا كروات به عنوان مهاجم به پاس آمد تا مشكل خط حمله اين تيم را حل كند اما حالا او بيشتر نيمكت نشين يا سكونشين است. شايد بهتر بود وينكو او را هم مثل ساير تستى هاى خارجى رد مى كرد.

سزار پلگرينى (راه آهن)
    مهاجمى كه در يوونتوس بازى كرده بود، راه آهنى ها آنچنان درباره او صحبت مى كردند كه گويى بهترين خارجى تاريخ فوتبال ايران خواهد بود. حتى مسوولان باشگاه تهرانى با افتخار از هزينه ۱۰۰ ميليون تومانى براى او صحبت مى كردند اما بعد از حضور در تمرينات مشخص شد پلگرينى حتى در حد بازى در ليگ هاى پايين ايران هم نيست. مساله اى كه داود مهابادى و محمود ياورى هر دو آن را تاييد مى كنند.

استانيچ (ملوان)
    باشگاه ملوان با جذب سه بازيكن خارجى اولين تجربه تاريخ خود را در اين زمينه پشت سر گذاشت اما مشخص نيست مهاجم صرب را چه كسى تاييد كرده است. مهاجمى كه بيشتر از آنكه فيزيك و ظاهرش به فوتباليست ها شبيه باشد مثل بوكسورها و بازيكنان راگبى است. استانيچ درحالى سكونشين است كه ملوان براى پرداخت مطالبات بازيكنان خود مشكل دارد و معلوم نيست چرا بايد در چنين شرايطى براى جذب اين مهاجم هزينه مى كرد.

ماريان بلچوف (استقلال اهواز)
    مدافع مقدونيه اى در زمان حضور محمود ياورى به استقلال اهواز آمد اما بعد از رفتن او و آمدن اكبر ميثاقيان، سرمربى جديد هيچ فرصتى به اين مدافع نداد. ماريان بلچوف كه گفته مى شود به خاطر لج بازى ميثاقيان با خريدهاى ياورى به ميدان نمى رود حالا تبديل به يك سكونشين مطلق شده است. اين درحالى است كه استقلال اهواز در اين فصل با مشكل دفاعى مواجه است.

بايرام بنيهى (ذوب آهن)
    سعيد آذرى در ابتدا درباره اين آلبانيايى- آلمانى مى گفت كه مجوز كار ندارد اما بايرام بنيهى بدون آنكه حتى يك دقيقه براى تيمش به ميدان برود اصفهان را ترك كرد تا تنها هزينه اى باشد براى باشگاه ذوب آهن. بنيهى در اردوى خارجى ذوب تاييد شد و بلافاصله در روزهاى آخر نقل و انتقالات باشگاه با او قرارداد بست اما هيچ بازدهى نداشت.

لوسيين (پيكان)
    پيكان در اين فصل تنها يك مهره خارجى جذب كرد كه آن هم جايى در تركيب اين تيم ندارد. مشخص نيست در اختلافات ابتداى فصل كادر فنى و مديران چه كسى لوسيين برزيلى را به پيكان آورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كريم ملاحى:
    اگر شيث با پرسپوليس مذاكره كند برخورد مى كنيم

ايران ورزشى- مديرعامل باشگاه صباى قم ضمن مخالفت با جدايى شيث رضايى از تيم فوتبال اين باشگاه تأكيد كرد اگر اين بازيكن به باشگاه پرسپوليس تمايل قلبى داشته است، نبايد به تيم صبا مى آمد. شيث در چند روز گذشته چند بار از تمايل خود به بازگشت صحبت كرده است اما مسوولان صبا با اين مساله كاملا مخالف هستند.

كريم ملاحى مى گويد: من هنوز به صورت رسمى در جريان ابراز تمايل شيث رضايى براى بازگشت به پرسپوليس قرار نگرفته ام، آنچه در اين خصوص مطرح شده مربوط به مطالبى است كه در روزنامه ها منتشر شده و نمى توان روى آن استناد كرد.
    او با تأكيد بر اينكه اگر بازيكنى از تيم فوتبال صباباترى بدون اطلاع با باشگاه با باشگاه ديگرى وارد مذاكره شود، با آن بازيكن مطابق قانون برخورد خواهد شد، توضيح مى دهد: اعتقاد ما بر اين است كه اگر بازيكنى دلش با باشگاه صبا نيست مى تواند از تيم ما برود اما اگر بازيكنى خارج از چارچوب مقررات با باشگاهى وارد مذاكره شود يا براى رفتن به تيمى ابراز تمايل كند به شدت با آن بازيكن برخورد مى كنيم.
    مديرعامل باشگاه صباى قم ادامه مى دهد: شيث رضايى اگر دلش با پرسپوليس بوده، چرا به تيم صباباترى آمده است ! او كه گفته است پرسپوليس را دوست دارد و مى خواهد به اين تيم برگردد حق نداشته به تيمى ديگر برود.
    ملاحى با تأكيد بر اينكه صبا به وجود شيث رضايى و تمامى بازيكنان تدافعى خود نياز دارد، مى گويد: در اين رابطه حتى اگر مسؤولان باشگاه پرسپوليس هم ابراز تمايل كنند حاضر نيستم بازيكنان اصلى خود را به باشگاه ديگريمنتقل كنيم.
    وى در ادامه از تلاش مسؤولان باشگاه صباى قم براى تقويت تيم فوتبال اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات نيم فصل خبر مى دهد: ما نياز به يك دفاع وسط خوب داريم كه در نيم فصل براى رفع اين كاستى اقدام خواهيم كرد.
    مديرعامل باشگاه صبا به مشكلات ورزشگاه يادگار امام قم اشاره مى كند: مشكلاتى در امر ميزبانى مسابقات ليگ برتر داريم كه براى رفع آن از اداره كل تربيت بدنى استان قم درخواست كمك كرده ايم. ما مشكلات را به تربيت بدنى استان منتقل كرده ايم، اينكه در نهايت چه تصميمى در اين خصوص اتخاذ مى شود با آنهاست.
    ملاحى ضمن ابراز رضايت از عملكرد فيروز كريمى در تيم فوتبال صبا پيرامون دعوت از بازيكنان شايسته اين تيم به اردوى تيم ملى مى گويد: مربيان تيم ملى بازيهاى ليگ را مى بينند و براساس عملكرد بازيكنان در اين مسابقات نفرات مدنظر خود را انتخاب مى كنند. نظر و انتخاب مربيان تيم ملى براى ما قابل احترام است. با انتخاب آنها و شاكله تيم ملى كارى ندارم اما با توجه به نفراتى كه در بازى با قطر حضور داشتند فكر مى كنم جاى عادل كلاه كج، فريدون فضلى و مرتضى اسدى در تيم ملى خالى است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين جمله تكرارى و احتمال محروميت
    پولم را ندهند شكايت مى كنم

دنيا حيدرى
    ايران ورزشى - «پرسپوليس پولم را ندهد شكايت مى كنم!» اين جمله ماركو است، مربى سيصدهزار دلارى پرسپوليس، مربى اى كه بيشتر در برزيل بود تا در ايران و كنار پرسپوليس و سرانجام هم اخراج شد. شايد اخراج بهترين تصميم براى ماركو بود. حالا او ديگر مجبور نيست براى رفتن از ايران دنبال بهانه باشد و پدرش را به بيمارستان بفرستد. به قول آن مربى كه گفته بود، مربيان اخراجى خيلى خوش شانس هستند، چون كار نكرده پولشان را مى گيرند! البته ماركو نبايد خيلى خوشبين باشد كه بتواند به اين زودى ها طلبش را از پرسپوليس بگيرد. اما نگرانى ما از جاى ديگر است.
    جمله ماركو برايمان غريبه نيست. اين جمله را بارها و بارها از زبان مربيان و بازيكنان مختلف پرسپوليس طى سال هاى اخير شنيده ايم و به نظر مى رسد تقريبا پرسپوليس هم به اين تهديدها عادت دارد و نمى خواهد از تجربيات گذشته درس بگيرد. آخرين ضربه سنگينى كه پرسپوليس از اين شكايت ها كه تعدادشان هم كم نيست خورد به فصل قبل برمى گردد؛ كسر ۶ امتياز به دليل شكايت رافائل ضربه روحى سنگينى به پرسپوليس وارد كرد. شايد پرسپوليسى ها فكر مى كردند رافائل هم مثل ديگران صبر ايوب دارد و تا هر وقت بگويند سكوت مى كند اما اين اتفاق رخ نداد و برخلاف تصور، تعلل پرسپوليسى ها در پرداخت مطالبات رافائل باعث شد ۶ امتياز از پرسپوليس كسر شود. اما آيا كسر ۶ امتياز فصل قبل براى مديران جديد تيم تجربه مى شود تا طلب ماركو را بپردازند به پرسپوليس حق مى دهيم كه براى پرداخت طلب ماركو امروز و فردا كند .
    بستن قراردادى سيصدهزار دلارى با ماركو اشتباه مفت و مسلم مديران باشگاه بود كه خواستند در بين راه با اخراج او اشتباه خود را جبران كنند اما به نظر مى رسد اين تفكر اشتباهى بزرگ تر است. پرسپوليس بايد در اسرع وقت، طلب ماركو را پرداخت كند تا احتمالا با كسر امتياز روبه رو نشود.

اينكه هر كسى مى تواند با دانستن كمى دانش فوت و فن مربيگرى قرارداد چشمگيرى با اين تيم ببندد و بعد از مدتى با يك شكايت بزرگ ترين و محبوب ترين تيم ايران را به سخره بگيرد و البته مدير برنامه هايش را هم به نان و نوايى برساند خود نشان دهنده نداشتن اطلاعات و مديريت كافى در فصل نقل و انتقالات است اما در اين ميان يك مسأله، علامت سؤال بزرگى در ذهنمان ايجاد مى كند و آن اينكه، اين ره تا كى ادامه خواهد داشت و پرسپوليس بابت اين اشتباه ها بايد چقدر ضرر كند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از دريافت رضايتنامه از پرسپوليس
    علوى: فقط براى پاس بازى مى كنم

ايران ورزشى- سيدمحمد علوى كه در اين فصل فرصت زيادى براى همراهى پرسپوليس پيدا نكرده بالاخره موفق شد رضايتنامه اش را از باشگاه دريافت كند و برود.
    علوى بعد از دريافت رضايتنامه اش در اين باره توضيح مى دهد: «ديروز رضايتنامه ام را از فدراسيون فوتبال گرفتم و آن را به سازمان ليگ ارائه دادم تا براى پيوستن به تيم جديدم مشكلى نداشته باشم. از صنعت نفت پيشنهاد ۴۰۰ ميليون تومانى دارم ضمن آنكه تيم هاى استيل آذين، برق شيراز، ابومسلم، استقلال اهواز و مس نيز به من پيشنهاد بازى داده اند اما انتخاب من تيم ديگرى است. ولى انتخاب من تيم پاس همدان است و فكر مى كنم در تيم سابقم مى توانم موفق باشم به همين دليل نيز انتخاب من پاس است و مى خواهم براى اين تيم بازى كنم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس از امروز ۲ جلسه اى مى شود
    ايران ورزشى- بعد از دو روز تعطيلى، تمرينات پرسپوليس از امروز در دو نوبت پيگيرى مى شود، بعد از بازى دوستانه برابر آرمان، كادر فنى اعلام كرد كه جلسه بعدى تمرين ساعت ۱۴ چهارشنبه (امروز) برگزار مى شود اما قطبى و دستيارانش تغيير عقيده دادند و با تصميم جديد كادر فنى تمرينات پرسپوليس از امروز در دو نوبت صبح و بعدازظهر در زمين شماره يك اكباتان پيگيرى مى شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حقيقى در قزوين هم فيكس است
    ايران ورزشى- در ديدار با پيكان، عليرضا حقيقى است كه بار ديگر درون دروازه پرسپوليس خواهد ايستاد. در حالى كه مهدى واعظى هفته ها است از آسيب ديدگى گردن رنج مى برد، مصدوميت حقيقى بدترين اتفاقى بود كه مى توانست براى پرسپوليسى ها رخ بدهد كه همين طور هم شد. حقيقى بعد از بازى با صبا به خاطر آسيب ديدگى كمرش نتوانست در تمرينات شركت كند و اين در حالى است كه واعظى هم مدتى است با پرسپوليس تمرين نمى كند. در اين ميان واعظى وضعيت بدترى دارد. چرا كه به گفته پزشك پرسپوليس دچار ديسك گردن شده و فعلاً بايد فيزيوتراپى كند. دكتر زرينه هم مى گويد كه با توجه به وضعيت واعظى به احتمال فراوان او به بازى با پيكان نخواهد رسيد اما حقيقى كه او هم يك هفته است تمرين نكرده بعد از پشت سر گذاشتن برنامه هاى درمانى اش از شنبه با پرسپوليس تمرين مى كند و يك هفته بعد از آن هم در ديدار برابر پيكان در قزوين درون دروازه پرسپوليس خواهد ايستاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •