خوب باید پروفایلتون رو از کنسول قبلی به جدید منتقل میکردید . راهش هم استفاده از خود لایو هست .
خوب باید پروفایلتون رو از کنسول قبلی به جدید منتقل میکردید . راهش هم استفاده از خود لایو هست .
دوست عزیز .. سیستم لایو برای xbox360 هست! منظور بنده ps3 و سیستم psn میباشد!
دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنن..
من الان یه PS3 بگیرم160گیگ بدون اینکه دست بزنم بهش(کپی خور کردن) و دانگل و اینا.. بازی اورجینال توش نصب کنم یه بار.. بازم لازمه که هردفعه دیسک توش باشه؟!
دوستان پایه تاق زدن بازی اورجینال هستن؟!
بازی پیدا میشه راحت تو ایران؟!
جایی هست کرایه بدن؟!
بازی کردن اریج یعنی داشتن بازی تا آخر بدون دیسک بازی از کجا اجرا بشه
بقیرم نمیدونم
پس اونوقت هارد به چه دردی میخوره؟!
ریختن بازی به این معنی که مقداری از بعضی برای رون اجرا شدن روی هارد ریخته میشه در کّل که بازی باید همیشه باشه
هارد برای مورد موزیک فیلم و ...
و مهمتر خرید از psn که روی هارد ذخیره میشه
رفیق کلا هر جوری که با ps قبلی بازی میکردی بازی میکنی دیگه . حالا ببینیمبه راحتی خوردن یک لیوان اب . کرایه یه زمانی بود ولی الان نمیدونم
صد در صد تایید میشه هرکدومش اندازه پول خونه با این دلار 2 هزار تومنی .
بعد یه چیز دیگه!
ریجن چند بگیرم؟! آخه بازی هارو که میدیدم همه ریجن ها هستن تو ایران!! کدوم بهتره بیشتره؟!
Ps3 160 گیگ 500 خوبه؟! کف قیمتش چنده؟! تو تهران کجا قیمت عمده همکار میدن؟!
دستگاه و بازی هارو فرقی نداره ریجن چند بگیری فقط باید سعی کنی که بازی ها با دستگاه ریجن شون یکی باشه اگر هم نبود زساد مهم نیست چون ps3 همه یه ریجن هارو میخونه و فرقی نداره خود دستگاه چه ریجنی باشه . توصیه من
ریجن 2 هست چون دستگاه و بازی هاش راهت تر گیر میاد . چه مدلی فت یا اسلیم ؟ قیمت خوب با گارانتی عالی یه فوشگاه هست تو پایتخت به اسم پاناسونیک .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)