تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1187 از 1404 اولاول ... 187687108711371177118311841185118611871188118911901191119712371287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,861 به 11,870 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alihamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    وقتی می خوام بازی هایی مثل tites رو اجرا کنم error میده
    چرا؟

داره خودمونی میشه meysam-lamster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    يه جايي

پيش فرض

ورژن دستگاه من 5.03 m33-6

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

سلام دوست خوبم ‏wonder full‏ عزیز
    اقا ترو به خدا یه کمکی به ما کن عقده ای شدیم با این صفحه سیاه سفید
    اونسری فرمودین تلویزیون شما قدیمیه..
    من حتی رفتم روی سامسونگ پلانو هم تست کردم بازم رنگی نیست!می شه راهنمایی کامل کنید که این تبدیل 3 به 1 که
    شما دارین اسم خاصی داره مارک خاصی داره ..در ضمن تنظیمات خود دستگاه روی چی باشه؟‎?progresive
    بازی nfs shift ‎‏ رو اجرا کردم اما gran turismo‏ اجرا نمی شه!یعنی 2 صفحه اول میاد که مضمونش اینه این بازی دارای ویژگیه ‏auto save ‎هست اما دیگه جلو نمی ره!چرا؟فریم ور gen-c!‏ ممنون.

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

سلام دوست خوبم ‏wonder full‏ عزیز
    اقا ترو به خدا یه کمکی به ما کن عقده ای شدیم با این صفحه سیاه سفید
    اونسری فرمودین تلویزیون شما قدیمیه..
    من حتی رفتم روی سامسونگ پلانو هم تست کردم بازم رنگی نیست!می شه راهنمایی کامل کنید که این تبدیل 3 به 1 که
    شما دارین اسم خاصی داره مارک خاصی داره ..در ضمن تنظیمات خود دستگاه روی چی باشه؟‎?progresive
    بازی nfs shift ‎‏ رو اجرا کردم اما gran turismo‏ اجرا نمی شه!یعنی 2 صفحه اول میاد که مضمونش اینه این بازی دارای ویژگیه ‏auto save ‎هست اما دیگه جلو نمی ره!چرا؟فریم ور gen-c!‏ ممنون.
    من از تبدیل استفاده نمی کنم میشه بگید شما الان دقیقآ چی کار کردید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران - پونک - ایران زمین

پيش فرض كمك كمك كمك كمك كمك

سلام به دوستان.

من psp 2000 دارم فريم ورش5m33-6 بعد بازي كه مي خواد اجرا بشه error به اين اسم ميده -- The Game Could Not Be Strated .. code Error : 80020321

براي همه بازيها اين error رو ميده ,,,, لطفا كمك كنيد.

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران - پونک - ایران زمین

پيش فرض

سلام به دوستان.
    من يه psp 2000 دارم فريم ورش هم ام 33 .5.6 هست بعد هر بازي كه روش ميزارم به اين اسم error ميده::: The Game Could Not Be Started --code error:80020321

اين مشكلش چيه لطفا هرچي سريعتر به اين مشكل رسيدگي كنيد.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

من از تبدیل استفاده نمی کنم میشه بگید شما الان دقیقآ چی کار کردید
    بله حتما
    کابل 3 خروجی تصویر داره 2تا صوت! تلویزیون 3تا ورودی داره 2تا صوت 1 تصویر
    راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاه به 2تا ورودی وصل شه و 3تا خروجی تصویر رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم همون سیاه سفیده !یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم!بعد خودpsp ‎رو روی حالت ‏progresive ‎که تصویر پرش داره و رنگی نیست نمیذارم پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط ‏lcd‏ رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه می شه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.

وض

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

بله حتما
    کابل 3 خروجی تصویر داره 2تا صوت! تلویزیون 3تا ورودی داره که 2تاش صوت و 1 تصویرهستش.
    راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاهpsp ‎ به 2تا ورودی صوتtv ‎ وصل شه و 3تا خروجی تصویر رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد. چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم سیاه سفیده !یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم از تبدیل استفاده کردم!psp ‎‏ رو هم روی حالت ‏ ‏progresive ‎نمیذارم چونکه تصویر پرش داره و رنگی هم نیست! پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط ‏lcd‏ رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه میشه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

بله حتما.
    کابل 3 خروجی تصویر داره و2تا صوت!اما تلویزیون 3تا ورودی داره که 2تاش صوت و یکیش تصویره!
    راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاهpsp ‎ به 2تا ورودی صوتtv ‎‏ وصل شه و 3تا خروجی‎ تصویرpsp ‎‏ رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد! چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم سیاه سفیده واسه همین گفتم احتمالا تبدیل لازمه !آخه یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم!pspرو هم ‎روی حالت ‏progresive ‎که تصویر پرش داره و رنگی نیست نمیذارم پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط ‏lcd‏ رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه می شه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به دوستان.
    من يه psp 2000 دارم فريم ورش هم ام 33 .5.6 هست بعد هر بازي كه روش ميزارم به اين اسم error ميده::: The Game Could Not Be Started --code error:80020321

اين مشكلش چيه لطفا هرچي سريعتر به اين مشكل رسيدگي كنيد.
    ممنون.
    دوست عزیز شما کمه ی Select رو بزن و ببین که قسمت UMD ISO MODE رو حالت M33 Drive هست با Sony NP9660 .

رو هر دو حالت تست کن شاید بازی اجرا شد اگه نشد باید به روش اینجا عمل کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •